A List Magazine ∙ February 25, 2022 ∙ 4 min read

Moda sustenabilă nu este doar un trend trecător, ci, din contră, este un concept sănătos care devine un stil de viață.

Faptul că moda este una dintre marile industrii poluante care afectează mediul înconjurător și calitatea vieții pe pământ ne determină să devenim din ce în ce mai conștienți, atenți și responsbili cu alegerile noastre, atunci când facem shopping.

Cum puteți face shopping smart și sustenabil prin care vă puteți reîmprospăta stilul și garderoba și în același timp să protejați natura? Optând pentru achiziționarea de produse care sunt deja fabricate, ca de exemplu colecțiile second hand și outlet, dar și reintroducând în circuit produsele vestimentare pe care nu le purtați.

Cumpărături smart pe Remixshop.com

Remixshop.com este unul dintre cei mai mari retaileri online de modă second hand și outlet din Europa. Disponibil pe 9 piețe europene, România, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Polonia, Slovacia, Republica Cehă și Ungaria, Remix susține și încurajează moda sustenabilă susținând motto-ul: Reuse Reduce Remix.

Cumpărăturile inteligente (smart shopping) vă oferă libertatea de a obține mai mult și de a oferi mai mult. Pe Remixshop.com puteți descoperi toate brandurile internaționale de top pe care le îndrăgiți, într-o varietate mare de produse, din colecții second hand și outlet de înaltă calitate. Zilnic sunt încărcate pe site peste 15.000 de produse, majoritatea fiind piese cu adevărat unice.

Prețurile articolelor de pe Remixshop.com sunt mai mici față de prețurile de retail. Le puteți găsi cu reduceri mari de până la -80% și chiar -90%, iar prețurile scad surprinzător – le adăugați la favorite, le urmăriți zilnic și le puteți achiziționa la cel mai bun preț.

Bineînțeles, calitatea produselor de pe Remixshop.com este fără compromisuri întrucât toate articolele sunt verificate manual.

Nu numai că economisiți bani atunci când faceți cumpărături de pe Remixshop.com, dar ajutați să ne menținem planeta mai curată.

Vindeți simplu și ușor la Remix

Curățenia din șifonier este benefică atât pentru voi și garderoba voastră, cât și pentru planetă. Oferind hainelor pe care le-ați iubit cândva o a doua șansă, faceți și pe altcineva fericit.

Este foarte ușor, simplu și convenbil să Vindeți la Remix: primiți o ofertă pentru hainele voastre, trimiteți hainele la Remix și primiți imediat banii pentru articolele aprobate. Nu este nevoie să faceți fotografii sau să așteptați îndelung vânzarea articolelor pentru a primi plata. Puneți articolele într-un Remix Bag și trimiteți-l la Remix. Remix aprobă sute de mărci. Dacă hainele voastre sunt bune de făcut cadou unui prieten, atunci vor fi și bune de vândut.

Cumpără și vinde pe Remixshop.com

Reuse Reduce Remix este modalitatea contemporană și mai inteligentă de a cumpăra și de a vinde articole vestimentare. Pe Remixshop.com puteți descoperi revelații de modă second hand și outlet de la mărci renumite, la prețuri accesibile.

Așadar, bucurați-vă de ofertele grozave de pe Remixshop.com și reîmprospătați-vă în mod constant stilul cu produse unice din colecții second hand și outlet și în tot acest timp veți face un bine pentru voi și pentru planetă. (P)

Related Posts

Cele mai spectaculoase apariții de la British Fashion Awards 2022

O mulțime de vedete au luat parte la gala British Fashion Awards 2022, care a avut loc la…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

C&A x Alist Magazine: Ne vedem la shopping în weekend!

Suntem din ce în ce mai aproape de unul dintre cele mai frumoase ale anului, așa că pregătirile…

Chanel aniversează 90 de ani de creație de bijuterii prin lansarea cărții– Chanel Haute Joaillerie

Casa de modă Chanel lansează un volum în cinstea aniversării a 90 de ani de cand Coco Chanel…

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…

Style icon: Sydney Sweeney, actrița votată femeia anului

Aleasă de mai multe publicații internaționale drept unul dintre starurile de top ale tinerei generații, Sydney Sweeney, pe…

Campaniile controversate, anulate de critica din social media sau…?

La începutul acestei săptămâni, Balenciaga a lansat una dintre cele mai controversate campanii create vreodată în lumea modei,…