A List Magazine ∙ February 25, 2022 ∙ 4 min read

Moda sustenabilă nu este doar un trend trecător, ci, din contră, este un concept sănătos care devine un stil de viață.

Faptul că moda este una dintre marile industrii poluante care afectează mediul înconjurător și calitatea vieții pe pământ ne determină să devenim din ce în ce mai conștienți, atenți și responsbili cu alegerile noastre, atunci când facem shopping.

Cum puteți face shopping smart și sustenabil prin care vă puteți reîmprospăta stilul și garderoba și în același timp să protejați natura? Optând pentru achiziționarea de produse care sunt deja fabricate, ca de exemplu colecțiile second hand și outlet, dar și reintroducând în circuit produsele vestimentare pe care nu le purtați.

Cumpărături smart pe Remixshop.com

Remixshop.com este unul dintre cei mai mari retaileri online de modă second hand și outlet din Europa. Disponibil pe 9 piețe europene, România, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Polonia, Slovacia, Republica Cehă și Ungaria, Remix susține și încurajează moda sustenabilă susținând motto-ul: Reuse Reduce Remix.

Cumpărăturile inteligente (smart shopping) vă oferă libertatea de a obține mai mult și de a oferi mai mult. Pe Remixshop.com puteți descoperi toate brandurile internaționale de top pe care le îndrăgiți, într-o varietate mare de produse, din colecții second hand și outlet de înaltă calitate. Zilnic sunt încărcate pe site peste 15.000 de produse, majoritatea fiind piese cu adevărat unice.

Prețurile articolelor de pe Remixshop.com sunt mai mici față de prețurile de retail. Le puteți găsi cu reduceri mari de până la -80% și chiar -90%, iar prețurile scad surprinzător – le adăugați la favorite, le urmăriți zilnic și le puteți achiziționa la cel mai bun preț.

Bineînțeles, calitatea produselor de pe Remixshop.com este fără compromisuri întrucât toate articolele sunt verificate manual.

Nu numai că economisiți bani atunci când faceți cumpărături de pe Remixshop.com, dar ajutați să ne menținem planeta mai curată.

Vindeți simplu și ușor la Remix

Curățenia din șifonier este benefică atât pentru voi și garderoba voastră, cât și pentru planetă. Oferind hainelor pe care le-ați iubit cândva o a doua șansă, faceți și pe altcineva fericit.

Este foarte ușor, simplu și convenbil să Vindeți la Remix: primiți o ofertă pentru hainele voastre, trimiteți hainele la Remix și primiți imediat banii pentru articolele aprobate. Nu este nevoie să faceți fotografii sau să așteptați îndelung vânzarea articolelor pentru a primi plata. Puneți articolele într-un Remix Bag și trimiteți-l la Remix. Remix aprobă sute de mărci. Dacă hainele voastre sunt bune de făcut cadou unui prieten, atunci vor fi și bune de vândut.

Cumpără și vinde pe Remixshop.com

Reuse Reduce Remix este modalitatea contemporană și mai inteligentă de a cumpăra și de a vinde articole vestimentare. Pe Remixshop.com puteți descoperi revelații de modă second hand și outlet de la mărci renumite, la prețuri accesibile.

Așadar, bucurați-vă de ofertele grozave de pe Remixshop.com și reîmprospătați-vă în mod constant stilul cu produse unice din colecții second hand și outlet și în tot acest timp veți face un bine pentru voi și pentru planetă. (P)

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…