A List Magazine ∙ June 16, 2022 ∙ 5 min read

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină cu brațele deschise și cu multe oportunități de a vă exprima prin hainele și accesoriile voastre. Dar vremea caldă poate face ca acest proces să fie consumator de timp, precum și să vă consume bugetul pentru vacanța de vară. Deci, cum ați putea fi parte din cele mai populare tendințe, economisind în același timp timp și bani?

remixshop
Remixshop.com

Toată moda pe care o doriți fără risipă pentru portofel sau pentru planetă

În această vară puteți economisi bani în timp ce faceți cumpărături de la branduri de modă de top cu reduceri mari, fără a face compromisuri, totul fiind sustenabil.

Remixshop.com

Remixshop.com este unul dintre cei mai mari retaileri online din Europa, listând zilnic peste 15 000 de articole și un total lunar de peste 450 000 de articole unice de la mărci de lux, de gamă medie și prietenoase cu bugetul, ajutându-vă să vă dezvoltați stilul cu adevărat excepțional. Fiecare articol listat este ales manual și îndeplinește cerințele Remix de înaltă de calitate. Remixshop.com oferă mărci de renume mondial la prețuri sub retail și reduceri zilnice.

Remix este un magazin online unic care vă permite să cumpărați haine și accesorii și să le vindeți pe cele pe care nu le mai purtați, permițându-vă să vă reîmprospătați garderoba în sensul deplin al cuvântului.

Chiar este la fel de ușor pe cât pare! Selectați articolele pe care nu le mai purtați și sunt într-o stare bună, accesați sell.remixshop.com și obțineți o ofertă fără a încărca fotografii sau a oferi informații suplimentare despre ele. Puteți comanda un Remix Bag gratuit de pe site, îl puteți completa cu articolele selectate și apoi îl puteți trimite la Remix. După ce hainele voastre sunt aprobate, veți primi plata oferită fără a fi nevoie să așteptați ca articolele să se vândă.

Tot ce vreți să purtați de la mii de mărci și stiluri de top

După ce v-ați făcut ordine în garderobă, începe partea distractivă a găsirii noilor voastre comori de vară. Puteți alege din mii de stiluri și mărci, cu reduceri grozave, care vi se vor potrivi cel mai bine.

Puteți fi luminoase și strălucitoare cu fustele mini și micro la modă văzute la defilările Prada, Versace, Dolce & Gabbana, Chanel și Emporio Armani și traduse în stil propriu de Boohoo sau Guess.

remixshop
Remixshop.com

Sau puteți alege să vă arătați latura edgy cu o nouă jachetă de motociclist, care revine la modă după o scurtă pauză. Sezonul acesta este guvernat de look-ul inspirat din anii 90. Când vine vorba de potrivire, puteți alege între modele pe lângă corp sau supradimensionate, așa cum se regăsesc Balenciaga și Prada și selectând modele de la ASOS și S.Oliver.

remixshop
Remixshop.com

Dacă edgy nu este stilul vostru, vă puteți scufunda în paleta colorată a sezonului, inspirată de Christian Siriano. Fuste, rochii, topuri, jachete, sandale și poșete sunt în toate culorile curcubeului. H&M ne arată combinații curajoase între articolele pentru partea superioară și inferioară, sau ținute color block, cu accent pe pantofi strălucitori.

Remixshop.com

Pentru cei care preferă o paletă mai subtilă, acest sezon de vară are o mulțime de opțiuni proaspete care vă vor inspira noul stil minimalist. Inspirația acestui sezon vine de la Hermès, Valentino și Chloé. Combinați un top lângă corp cu pantaloni largi de in de la Zara sau Mango, adaugați sandale cu platformă și o geantă din răchită, pentru un aspect minimalist perfect de vară.

Cu Remix puteți să vă alegeți stilul și să economisiți bani, totul în timp ce faceți parte din moda circulară. Remixshop.com vă oferă șansa de a urmări tendințele modei în fiecare sezon și de a vă reîmprospăta garderoba, eliminând acele articole care nu vă mai aduc bucurie. Și pentru a completa totul, protejați planeta și susțineți viitorul modei, urmând motto-ul: Reuse Reduce Remix.

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…