Andreea Leta ∙ February 7, 2023 ∙ 3 min read

Acum două seri a avut loc decernarea premiilor Grammy 2023, un moment mult așteptat de industria muzicală. Beyonce a scris istorie devenind oficial cel mai premiat artist, iar Sam Smith a susținut un moment artistic care a stârnit diverse reacții în social media. Printre toate acestea, am fost atenți și la ce s-a întâmplat pe covorul roșu și, din păcate, situația nu e nici pe departe roz.. 

De fapt, nici nu știm exact cum să începem. Anul acesta e destul de complicat să vorbim despre cele mai bune ținute pentru că nimic nu pare neapărat.. bun. Însă, cu siguranță, celebritățile au atras din nou atenția. 

Grammy 2023 - Ținutele care au atras atenția anul acesta
Cardi B, Taylor Swift

Printre surprizele plăcute este outfitul purtat de Cardi B, care a optat pentru o ținută arhitecturală într-o nuanță electrică de albastru, destul de diferită față de tot ce a purtat până acum. Ne-am plăcut și beauty lookul, așa că o vom plasa în categoria „așa da”. Nici Taylor Swift nu a dat greș cu ținuta bleumarin compusă din două piese, însă nici nu este spectaculoasă. Este un look care poate fi abordat cu succes de o adolescentă la un bal de liceu, iar asta nu e nici de bine, nici de rău. 

Grammy 2023 - Ținutele care au atras atenția anul acesta
Lizzo, Lourdes Leon
Grammy 2023 - Ținutele care au atras atenția anul acesta
Kim Petras, Sam Smith, Violet Chachki and Gottmik

Pentru o rochie cu o textură asemănătoare, dar într-o nuanță puternică de roșu, a optat și fiica Madonnei, Lourdes Leon. Iar dacă am ajuns la categoria grea a ținuelor în nuanțe arzătoare, Lizzo a purtat o pelerină supradimensionată cu zeci de trandafiri brodați în exterior, iar Sam Smith a atras toate privirile prin lookul său de inspirație luciferică. Și nu doar priviri, ci și critici legate de show-ul său pe care mulți utilizatori ai rețelelor de socializare, l-au numit „satanic”. Noi încă mai credem în metafore, așa că pelerina și jobenul Valentino aproape că ne-au plăcut. Artistul a venit însoțit de o gașcă purtând aceeași nuanță aprinsă, generând un spectacol vizual pe cinste. 

Grammy 2023 - Ținutele care au atras atenția anul acesta
Beyonce, Harry Styles

Însă drama începe cu adevărat la marii câștigători ai serii. Regina R’n B, Beyonce, a optat pentru un look Gucci care nu e neapărat cea mai bună ținută a ei. Este chiar una dintre cele mai nefericite alegeri, mai ales că lookul a fost completat de o pereche de mănuși negre lungi, incorect purtate, întrucât acest gen de item se asortează, de obicei, la paltoane din stofă. Ups. 

Harry Styles bifează și el lista „worst dressed” (sorry girls!) după ce a ales o ținută arlechin multicoloră. Doar pentru că are sclipici și e excentrică, nu înseamnă că e potrivită pentru un covor roșu. Ce-ai spune de un costum interesant? 

Foto: hepta.ro

Related Posts

The Grand Avenue: Denim & Red notes 

Noul sezon propune o abordare senzuală a tendințelor specifice sfârșitului decadei optzeciste și începutul anilor ’90, era de…

Rochiile de inspirație antică, din nou în tendințe

Seara trecută a avut loc evenimentul Fashion Trust U.S. Awards 2023, o gală menită să susțină, să creeze…

Designerul Jeremy Scott părăsește casa Moschino

Designerul american Jeremy Scott (47 de ani) părăsește funcția de director de creație al casei Moschino, după 10…

Impresionantele ținute de scenă ale lui Taylor Swift pentru turneul ”Eras”

Cele mai mari case de modă semnează garderoba de scenă a lui Taylor Swift pentru proaspătul demarat turneu…

Street Style Trend Report: Ținute în tonuri de beige și negru

Tendințele momentului vorbesc despre un nou contrast de zile mari: cu ocazia săptămânilor modei încheiate recent, am observat…

5 reguli vestimentare de care să ții cont dacă ești mignonă cu forme

Când încă imaginile de publicitate și revistele par să opteze pentru siluete atletice elongate, pe scurt, pentru supermodele,…

Best outfits of the week: Inspirație de la celebritățile internaționale

Sătpmâna a debutat fabulos cu decernarea Premiilor Oscar, așa că zilele acestea cu siguranță te-ai bucurat de multă…

Supermodelul Emily Ratajkowski este imaginea noii campanii Jenny Fairy

Bonjour! Întâmpinăm cele mai noi tendințe pentru sezonul acesta cu Emily Ratajkowski și CCC! Campania cu supermodelul anunță…

Pamela Anderson, Naomi Campbell și DJ Khaled, pe podium la Miami, în prezentarea Boss

Pamela Anderson, DJ Khaled și Naomi Campbell au fost starurile prezentării Hugo Boss de la Miami Casa de…

VIDEO: În culisele ședinței foto pentru coperta A List Magazine nr. 26 

Când vine vorba de a transforma un look, Alexia Eram le poate da clasă multor modele. Cu multiple…