Andreea Leta ∙ March 14, 2024 ∙ 2 min read

 Dacă ar fi să alegi o carieră dintre mii și mii, cei 40 de ani de podium, campanii și fotografii emblematice nu pot fi comparați cu nicio altă performanță a unui model inernațional. Și chiar ăsta este motivul pentru care Victoria & Albert Museum pregătește prima expoziție dedicată unui model. Sub numele său, Naomi Campbell.

Cu toate că nu a întârziat decât 90 de minute la conferința de presă ce avea să anunțe oficial faptul că este ă model căruia prestigiosul muzeu din Londra îi dedică o expoziție personală, Naomi Campbell și-a încântat publicul cu farmecul legendar ce urmează să devină obiectul de preț al unui ansamblu impresionant ce vorbește despre cariera sa de 40 de ani în lumea modei. 

Discursul de 20 de minute a generat multă emoție, întrucât frumoasa Campbell le-a amintit tuturor cât este de dedicată meseriei sale. Încă de dinainte să fie descoperită ca model în 1985, ea avea deja aerul unui superstar. Știai că la vârsta de șapte ani a jucat în videoclipul piesei Is this Love a lui Bob Marley? Iar ce a urmat.. să spunem doar că cele mai mari nume ale erei noastre s-au bătut pentru ca modelul să le poarte creațiile impresionante pe podiumuri sau în campanii. Una dintre cele mai speciale relații a fost prietenia cu regretatul designer Azedine Alaia, însă momentele memorabile sunt legate de simboluri precum Vivienne Westwood, Yves Saint Laurent, Versace sau Karl Lagerfeld. 

În cei 40 de ani, Naomi Campbell a devenit o adevărată colecționară de piese vestimentare, care astăzi se află în multiplele sale reședințe din America, Spania sau Marea Britanie. Supermodelul a mărturisit că de-a lungul timpului a primit piese unicat, pe care nu le-a arătat niciodată, dar pe care le va expune cu fast în expoziția pe care i-o dedică Victoria & Albert Museum, începând cu 22 iunie. 

În cadrul discursului, Naomi Campbell a vorbit despre dificultatea de a fi antreprenor și mamă în același timp, însă confirmă că rămâne implicată 110 % în industria fashion internațională. 

Foto: hepta.ro

Foto: hepta.ro

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…