Andreea Leta ∙ September 14, 2023 ∙ 4 min read

Marți seară a avut loc decernarea premiilor MTV VMAs 2023, unde vedetele internaționale și-au făcut rând pe rând apariția în ținute spectaculoase. Astăzi facem o trecere în revistă a celor mai bune lookuri și tendințe de pe covorul fuchsia de anul acesta. 

MTV VMAs este un fel de Oscar al premiilor muzicale, eveniment pe care toți artiștii Pop îl așteaptă cu nerăbdare. Pe lângă trofeele decernate an de an, vedetele din se întrec și în ținute. De-a lungul timpului, mai multe apariții au făcut istorie la acst eveniment, așa că de fiecare dată sperăm să mai găsim un look de colecție. Iată cine ce a ales pentru evenimentul de săptămâna asta și care credem noi că este ținuta câștigătoare. 

Silver lining 

Dixie D Amelio , Olivia Rodrigo, Sabrina Carpenter

Ne bucurăm că multe celebrități au revenit la un stil clasic, curat, care evidențiază perfect atât liniile trupului, cât și frumusețea naturală a chipurilor. Stylingul sofisticat lipsit de exces este un plus atunci când porți o rochie precum cea aleasă de Dixie D’Amelio sau de Olivia Rodrigo, cu broderii strălucitoare sau din paiete argintii. Sabrina Carpenter a optat pentru o rochie-hibrid, inspirată de costumele de epocă, sugerate prin prezența corsetului.

Golden girls 

Thalia, Shakira, Cardi B

Donatella Versace a fost unul dintre desinerii preferați de anul acesta. Shakira a purtat una dintre cele mai spectaculoase rochii, care au transformat-o în statuia vie a unei zeițe. Thalia a optat pentru drapaje cu textură metalizată, iar Cardi B, în stilul caracteristic, a ales un look ce nu poate fi trecut cu vederea, al cărei piese centrale a fost rochia cu o broderie heavy.

As dark as night

Nelly Furtado, Taylor Swift, Rita Ora

Pentru că rochia neagră este un item care nu va părăsi niciodată tendințele, anul acesta vedem trei variante îndrăznețe alese de Taylor Swift, una dintre câștigătoarele serii, care a purtat Versace, Nelly Furtado, care a optat pentru una dintre cele mai sexy ținute, și Rita Ora, care a purtat o rochie cu mâneci drapate extra long.

Red hot

Kelsea Ballerin, Selena Gomez

Kelsea Ballerini a optat pentru o rochie roșie cu decupaje care i-a pus în valoare silueta atletică, în timp ce Selena Gomez a purtat o rochie Oscar de la Renta creată special pentru ea, dintr-o textură dantelată în nuanța sângerie. 

Selena Gomez este una dintre cele mai populare personalități de la Hollywood, îndrăgită atât pentru rolurile din filme, cât și pentru hiturile sale. În ultimul an, Gomez a fost puternic disputată datorită fluctuațiilor de greutate, pe care mulți le-au comentat cu obrăznicie, dar față de care cei mai numeroși au avut înțelegere și chiar admirație. Selena Gomez nu s-a ferit să povestească despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul timpul, câștigând încrederea fanilor că au de-a face cu o persoană la care se pot raporta. 

Astăzi arată mai bine ca oricând, așa că pentru atitudinea sănătoasă și pentru ținuta impecabilă completată de sandalele satinate și de bijuteriile cu diamante, purtată la MTV VMAs 2023, Selena este preferata noastră. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Alist Designers boutique: Casandra Beu Art Studio, un brand creat din pasiune și sensibilitate

Până la sfârșitul acestei luni, la Alist Designers boutique te așteaptă una dintre cele mai drăgălașe povești de…

50 de piese Balmain au fost furate chiar înainte de prezentarea de la Paris 

Astăzi începe Săptămâna Modei de la Paris, într-o notă îngrijorătoare pentru celebra casă Balmain. Acum câteva zile, directorul…

Un stil de viață activ cu 4F și atleta Alina Rotaru

Cea mai recentă colecție 4F a fost lansată de curând și este dedicată atletismului. Pentru că ne-am dorit…

Alist Designers boutique: KAN, brandul românesc a cărui poveste a traversat continente

KAN este unul dintre numele pe care ne mândrim să le avem la Alist Designers boutique. Dacă nu…

Secondhand September: Calculează cât de sustenabil este stilul tău

Remix a lansat o provocare distractivă și foarte importantă pentru cauza sustenabilității. Este vorba despre un quiz pe…

Vedete prezente la Săptămâna Modei de la Milano

Săptămâna Modei de la Milano este în plină desfășurare și, până pe 25 septembrie, avem ocazia să urmărim…

C&A:Cașmirul revine în tendințe

C&A te surprinde toamna aceasta cu o nouă colecție al cărei superstar este cașmirul. Unul dintre cele mai…

Ovidiu Buta: „Moda nu este alchimie și, cu toate acestea, îți poate transforma viața”

Vede colecții de modă și stă de vorbă cu designerii de zeci de ani deja. Este autorul unora…

Cinci ținute casual sofisticate inspirate de invitații de la petrecerea Alist

Se spune că toamna se numără bobocii, dar noi am reinterpretat această zicală și am făcut o selecție…

Pamela Anderson poartă un brand românesc

Pamela Anderson apare pe coperta unei publicații de fashion îmbrăcată într-o piesă care aparține unui brand românesc –…