Andreea Leta ∙ September 14, 2023 ∙ 4 min read

Marți seară a avut loc decernarea premiilor MTV VMAs 2023, unde vedetele internaționale și-au făcut rând pe rând apariția în ținute spectaculoase. Astăzi facem o trecere în revistă a celor mai bune lookuri și tendințe de pe covorul fuchsia de anul acesta. 

MTV VMAs este un fel de Oscar al premiilor muzicale, eveniment pe care toți artiștii Pop îl așteaptă cu nerăbdare. Pe lângă trofeele decernate an de an, vedetele din se întrec și în ținute. De-a lungul timpului, mai multe apariții au făcut istorie la acst eveniment, așa că de fiecare dată sperăm să mai găsim un look de colecție. Iată cine ce a ales pentru evenimentul de săptămâna asta și care credem noi că este ținuta câștigătoare. 

Silver lining 

Dixie D Amelio , Olivia Rodrigo, Sabrina Carpenter

Ne bucurăm că multe celebrități au revenit la un stil clasic, curat, care evidențiază perfect atât liniile trupului, cât și frumusețea naturală a chipurilor. Stylingul sofisticat lipsit de exces este un plus atunci când porți o rochie precum cea aleasă de Dixie D’Amelio sau de Olivia Rodrigo, cu broderii strălucitoare sau din paiete argintii. Sabrina Carpenter a optat pentru o rochie-hibrid, inspirată de costumele de epocă, sugerate prin prezența corsetului.

Golden girls 

Thalia, Shakira, Cardi B

Donatella Versace a fost unul dintre desinerii preferați de anul acesta. Shakira a purtat una dintre cele mai spectaculoase rochii, care au transformat-o în statuia vie a unei zeițe. Thalia a optat pentru drapaje cu textură metalizată, iar Cardi B, în stilul caracteristic, a ales un look ce nu poate fi trecut cu vederea, al cărei piese centrale a fost rochia cu o broderie heavy.

As dark as night

Nelly Furtado, Taylor Swift, Rita Ora

Pentru că rochia neagră este un item care nu va părăsi niciodată tendințele, anul acesta vedem trei variante îndrăznețe alese de Taylor Swift, una dintre câștigătoarele serii, care a purtat Versace, Nelly Furtado, care a optat pentru una dintre cele mai sexy ținute, și Rita Ora, care a purtat o rochie cu mâneci drapate extra long.

Red hot

Kelsea Ballerin, Selena Gomez

Kelsea Ballerini a optat pentru o rochie roșie cu decupaje care i-a pus în valoare silueta atletică, în timp ce Selena Gomez a purtat o rochie Oscar de la Renta creată special pentru ea, dintr-o textură dantelată în nuanța sângerie. 

Selena Gomez este una dintre cele mai populare personalități de la Hollywood, îndrăgită atât pentru rolurile din filme, cât și pentru hiturile sale. În ultimul an, Gomez a fost puternic disputată datorită fluctuațiilor de greutate, pe care mulți le-au comentat cu obrăznicie, dar față de care cei mai numeroși au avut înțelegere și chiar admirație. Selena Gomez nu s-a ferit să povestească despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul timpul, câștigând încrederea fanilor că au de-a face cu o persoană la care se pot raporta. 

Astăzi arată mai bine ca oricând, așa că pentru atitudinea sănătoasă și pentru ținuta impecabilă completată de sandalele satinate și de bijuteriile cu diamante, purtată la MTV VMAs 2023, Selena este preferata noastră. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…

DAAR, un nou brand de bijuterii ce poartă ADN-ul TEILOR

Încă de când au apărut și au început să fie folosite ca accesorii, bijuteriile au fost purtătoare de…

MET Gala 2024: Cele mai bune ținute, mai mult sau mai puțin în tema evenimentului

MET Gala 2024 a avut loc seara trecută, în cadrul unui eveniment care stârnește reacție după reacție. Gala…