Andreea Leta ∙ June 6, 2022 ∙ 3 min read

MTV Movie &TV Awards 2022 ne-a readus în atenție unele dintre cele mai în vogă celebrități. Pentru o gală deosebită, vedetele au defilat pe covorul roșu în ținute care mai de care mai originale și care le caracterizează perfect. Iată care au fost aparițiile noastre favorite: 

MTV Movie &TV Awards 2022 este unul dintre cele mai cool evenimente cu red carpet, astfel că e foarte important ca fiecare apariție să corespundă atât codului covorului roșu, dar și stilului evenimentului, permanent young, fresh și pe placul tuturor generațiilor. Nu este deloc o misiune ușoară pentru un stilist, însă ținutele de anul acesta s-au ridicat la nivelul așteptărilor criticilor. Am fost și noi cu ochii pe toate prezențele și ne-am ales preferatele, așa că iată cine te-ar putea inspira pentru lookurile festive viitoare: 

The Goddess

MTV Movie & TV Awards 2022
Jennifer Lopez, Sofia Carsoni, Sher Suarez

Trebuie să începem nominalizările cu marea premiată a serii. Jennifer Lopez (MÔNOT) a primit un premiu special pentru întreaga carieră de până acum, așa că nu putea să apară în fața fanilor decât în chip de zeiță cu mici influențe Xena, generate de corsetul din piele. Oricum ar fi, J.Lo este o apariție legendară! Alături de ea în sfera mitologică, se află Sher Suarez, care a optat pentru o rochie asimetrică texturată, și Sofia Carsoni (Iris van Herpen), care a mizat pe farmecul unui material diafan, demn de o poveste cu o nimfă. 

Neo-Barbie 

MTV Movie & TV Awards 2022
Sydney Sweeney, Rachel Lindsay, Alexandra Lewber

Câteva personalități au ales ca sursă de inspirație celebrele ținute din anii ’90 ale celei mai îndrăgite păpuși ale tuturor timpurilor. Sydney Sweeney (Miu Miu) este varianta noastră preferată de Barbie, însă ne-au plăcut mult și abordările lui  Rachel Lindsay (The Sei) și a Alexandrei Lewber

Return on the Blue Lagoon

MTV Movie & TV Awards 2022
Paris Hilton, Maria Bakalova, Vanessa Hudgens

Rozul nu a fost singura nuanță favorită la MTV Movie &TV Awards 2022, ci a avut un concurent serios în diverse note de albastru. Gazda evenimentului, Vanessa Hudgens (Vera Wang), a optat pentru o rochie cu aer romantic, asemănător costumelor de patinaj artistic, sportul preferat al designerului. Paris Hilton (Sol Angelann) a optat pentru un look emblematic pentru stilul ei, purtând o rochie cu o răscroială generoasă, iar Maria Bakalova (Dolce&Gabbana) a ales să reprezinte noua generație într-un look nonconformist, dar compus din piese din materiale prețioase. 

Body language

MTV Movie & TV Awards 2022
Olivia Rodrigo, Jenna Ortega, Kristin Cavallari

Covorul roșu este întotdeauna presărat cu ținute menite să evidențieze silueta. Deci MTV Movie &TV Awards 2022 nu putea fi o excepție. Preferatele noastre la acest capitol au fost outfiturile purtate de Olivia Rodrigo (Jean Paul Gaultier), de Jenna Ortega (Valentino), iar alegerea lui Kristin Cavallari (Saint Laurent) este un act de curaj, care ne-a dus imediat cu gândul la videoclipurile Madonnei din anii ’80.

Foto: hepta.ro

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…