Marks&Spencer lansează cea mai cozy colecție, în care fiecare membru al familiei tale sau persoană dragă se va regăsi, de la cei mici, la cei mari. 

Potrivite oricărui stil și ușor de adaptat oricăror cerințe vestimentare, puloverele ce formează colecția specială de Crăciun vin să susțină nu doar outfiturile de sărbătoare, ci și distracția și emoțiile frumoase. 

Concepute din materiale sustenabile, puloverele într-o cromatică variată, de la tonuri de beige, gri deschis, roșu sau bleu, puloverele au o textură extrem de fină la atingere, astfel că le poți accesoriza diferit, pentru a compune ținute pentru orice tip de activitate. Poți miza pe un design clasic, dar poți opta și pentru un imprimeu cu un puternic aer ludic, dacă alegi modelul cu pinguini, cu ren sau cu mesaje amuzante. 

Pentru cinele speciale, te poți baza pe modelele din cașmir care adaugă acel fine touch lookului tău. Puloverele reprezintă, de asemenea, o alegere perfectă și pentru cadourile de Crăciun, întrucât poți alege modelul perfect pentru fiecare dintre persoanele pe care le îndrăgești. 

Varietatea croielilor te ajută să onorezi chiar și cele mai pretențioase gusturi, prin pulovere din tricot subțire cu guler rotund la baza gâtului, prin cardigane cu decolteu în V sau prin vestele-maletă sofisticate, cu o grafică specială, dedicată momentului.

Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts