Andreea Leta ∙ February 17, 2020 ∙ 3 min read

Februarie, mai mult ca oricare altă perioadă a anului, este despre dragoste, senzualitate și sensibilitate, iar acum că am trecut de Valentine’s Day, ne putem îndrepta atenția spre sărbătoarea noastră de Dragobete. 

La capitolul povești românești, nu am putut rezista tentației de a sta puțin de vorbă cu designeri români și cu owneri ai unor branduri de lenjerie intimă, așa că iată spre ce detalii își îndreaptă atenția atunci când vine vorba despre unul dintre cele mai delicate capitole din garderoba feminină. 

Estela Velazco, owner  Artisans d’Amour, ne-a răspuns la câteva întrebări și iată ce am aflat despre materiale, despre estetica pieselor de lenjerie intimă sau despre obiectele fetish ale femeilor din România: 

Cum îți alegi lenjeria intimă perfect, astfel încât să te simți confortabil sau, practic, să nu simți că este acolo? 

În primul rând, cel mai important este să îți cunoști foarte bine măsura și stilul pentru că te vei simți cel mai bine în acele piese care îți pun în evidență feminitatea și care te fac să te simți frumoasă. Indiferent dacă porți ceva de dragul partenerului sau pentru tine însăți, piesele perfecte de lenjerie au capacitatea de a-ți spori instant încrederea de sine. Iar dimensiunile chiar nu conteaza.

Multe femei consideră că lenjeria intimă trebuie să fie doar confortabilă și nu țin foarte mult la aspectul pieselor de zi cu zi. Care e importanța dimensiunii estetice în ceea ce privește lenjeria intimă? 

Lenjeria intimă nu sunt foar niște haine, ci reprezintă ceva intim și are o puternică latură emoțională. Este, dacă vrei, celebrarea feminității însăși. Cu cât lenjeria este mai frumoasă, cu atât te vei simți tu mai feminină și mai încrezătoare. Nu trebuie să uităm niciodată că lenjeria intimă reflectă perfect ce fel de femeie ești și ce îți dorești tu, ca femeie. 

Dacă ar fi să faci un top 3 al materialelor preferate pentru piesele de lenjerie intimă, care ar fi acelea? 

* Silk 

* Princess lace satin 

* French Leavers lace

Care sunt criteriile conform cărora femeile din România își aleg piesele de lenjerie intimă? Există câteva modele bestseller? 

 

Româncele sunt femei frumoase și foarte senzuale, care adoră să-și pună în evidență formele. Deci  în general adoră, de exemplu, piesele push-up, precum sutienul. Dar cu apariția unor noi branduri pe această piață, lucrurile s-au mai schimbat puțin. Femeile tinere conideră lenjeria intimă o parte esențială a ținutelor lor, așa că le place să pună la vedere câte un astfel mic detaliu din când în când. Cum ar spune francezii, un sutien fancy la vedere asigură o senzualitate imbatabilă. Așa că acum sutienele cu harnașamente și cu multe bretele sunt foarte în vogă. 

Care sunt obiectele si piesele de lenjerie fetish preferate ale femeilor? Ce le caracterizeaza?

Femeilor le plac câteva piese precum bikinii decupați cu dantelă sau alte aplicații sugestive și provocatoare sau sutienele decupate, create special pentru doamnele care știu să-și poarte frumusețea fără frică (uneori poartă aceste piese cu nipple covers din diverse materiale). Le plac accesoriile precum harnașamentele elastice, care dau un touch bondage, dar și costumele role play. Acestea din urmă sunt realizate, mai nou, din materiale prețioase, care le dau femeilor posibilitatea de a-și exprima fanteziile într-o manieră glam. Printre personajele preferate se numără zeița, stewardesa, jokerul sau judecătoarea, toate scumplate în dantelă, lanțuri din aur, pene sau dantelă.

Foto: PR

Related Posts

Alist Designers boutique: Pernille, o poveste boemă despre responsabilitate 

Luna iunie a adus la Alist Designers boutique una dintre cele mai adorabile povești vestimentare. Dedicat celor mici,…

Bijuteriile must-wear ale verii, de la branduri românești

Temperaturile crescute provoacă un imens disconfort și, oricât ți-ai iubi stilul, uneori ești nevoită să renunți la stylingul…

Star Style: Cher, zeița muzicii Pop și a costumelor extravagante

Cher este una dintre personalitățile al cărei nume vorbește de la sine. Cu o carieră impresionantă, artista a…

Hot right now: Cinci tendințe care te vor inspira în perioadă următoare

Cu toate că termometrele arată temperaturi care ne fac mai degrabă să ne gândim cum să organizăm programul…

Destinație: plajă. Cele mai frumoase costume de baie de achiziționat la reduceri

Dacă mintea ta este deja proiectată spre vacanța de vară, ești în bună companie: toată lumea așteptă momentul…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de vedete săptămâna aceasta

Suntem din nou cu ochii pe celebritățile internaționale, pe care o serie de evenimente și o premieră de…

CONVERSE PREZINTĂ CEA MAI NOUĂ SILUETĂ: RUN STAR TRAINER

Faceți cunoștință cu noul Run Star Trainer – o celebrare a sportului, a stilului și a originilor.  Aleargă,…

Cum să fiți cel mai stylish cuplu, fără să vă asortați hainele 

Cu toate că trăim în era social media, în care totul trebuie să fie picture perfect, nu este…

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…