Andreea Leta ∙ February 18, 2020 ∙ 3 min read

Februarie, mai mult ca oricare altă perioadă a anului, este despre dragoste, senzualitate și sensibilitate, iar acum că am trecut de Valentine’s Day, ne putem îndrepta atenția spre sărbătoarea noastră de Dragobete. 

La capitolul povești românești, nu am putut rezista tentației de a sta puțin de vorbă cu designeri români și cu owneri ai unor branduri de lenjerie intimă, așa că iată spre ce detalii își îndreaptă atenția atunci când vine vorba despre unul dintre cele mai delicate capitole din garderoba feminină. 

NALU Underwear este unul dintre brandurile care ne-au atras atenția prin simplitatea liniilor și prin delicatețea materialelor. Iată puțin din ce se află în spatele brandului:

Cum se stabilesc tendințele în materie de lenjerie intimă?

Din fericire, în ultima perioadă, tendițele în materie de lenjerie intimă au urmărit foarte mult diversitatea. Diversitatea nu doar a materialelor (au început să apară materiale noi, mult mai prietenoase cu mediul înconjurător), dar începem să vedem în reclamele tot mai multor branduri, femei cu corpuri diferite, ce nu mai urmează doar un singur tipar.

Cum îți alegi lenjeria intimă perfect, astfel încât să te simți confortabil sau, practic, să nu simți că este acolo? 

Propunerile noastre merg pe ideea de materiale naturale, cât mai puține cusături, sutiene fără bureți și fără sârme, încurajăm chiar și tăierea etichetei de brand, tocmai pentru a avea cât mai puține elemente în contact direct cu pielea. Dar mai e foarte importantă și alegerea mărimii corespunzătoare, corpul fiecăruia este unic, și dacă mărimea produselor nu e cea potrivită, s-ar putea să nu avem acel feeling de confort și libertate de mișcare. De-asta e foarte importantă alegrea corectă a mărimii. 

Multe femei consideră că lenjeria intimă trebuie să fie doar confortabilă și nu țin foarte mult la aspectul pieselor de zi cu zi. Care e importanța dimensiunii estetice în ceea ce privește lenjeria intimă? 

În ultima perioadă au apărut pe piață produse de lenjerie intimă care sunt și comode și aspectuoase. Nu cred că mai suntem nevoite să renunțăm la confort pentru a avea piese de lenjerie deosebite și frumoase în garderobă. Iar asta nu poate decât să ne facă să ne simțim bine, să ne simțim confortabil și de ce nu, să avem mai multă încredere în noi.

Dacă ar fi să faci un top 3 al materialelor preferate pentru piesele de lenjerie intimă, care ar fi acelea? 

Pentru mine personal, bumbacul e în continuare în top. Îmi place foarte mult si tulle-ul, și modal-ul, un material extrem de confortabil și plăcut, și în același timp foarte prietenos cu mediul înconjurător.

Care sunt criteriile conform cărora femeile din România își aleg piesele de lenjerie intimă? Există câteva modele bestseller? 

Bestseller-ul Nalu este The Basic Bra, un sutien cu un design simplu, versatil, din bumbac organic, foarte comod și ușor de purtat zilnic. A fost foarte bine primit și The Salon Bodysuit, un body tot din bumbac organic. Deci bumbacul organic este un criteriu pe care clientele noastre îl urmăresc.

Foto: PR

 

Related Posts

Alist Designers boutique: Pernille, o poveste boemă despre responsabilitate 

Luna iunie a adus la Alist Designers boutique una dintre cele mai adorabile povești vestimentare. Dedicat celor mici,…

Bijuteriile must-wear ale verii, de la branduri românești

Temperaturile crescute provoacă un imens disconfort și, oricât ți-ai iubi stilul, uneori ești nevoită să renunți la stylingul…

Star Style: Cher, zeița muzicii Pop și a costumelor extravagante

Cher este una dintre personalitățile al cărei nume vorbește de la sine. Cu o carieră impresionantă, artista a…

Hot right now: Cinci tendințe care te vor inspira în perioadă următoare

Cu toate că termometrele arată temperaturi care ne fac mai degrabă să ne gândim cum să organizăm programul…

Destinație: plajă. Cele mai frumoase costume de baie de achiziționat la reduceri

Dacă mintea ta este deja proiectată spre vacanța de vară, ești în bună companie: toată lumea așteptă momentul…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de vedete săptămâna aceasta

Suntem din nou cu ochii pe celebritățile internaționale, pe care o serie de evenimente și o premieră de…

CONVERSE PREZINTĂ CEA MAI NOUĂ SILUETĂ: RUN STAR TRAINER

Faceți cunoștință cu noul Run Star Trainer – o celebrare a sportului, a stilului și a originilor.  Aleargă,…

Cum să fiți cel mai stylish cuplu, fără să vă asortați hainele 

Cu toate că trăim în era social media, în care totul trebuie să fie picture perfect, nu este…

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…