A List Magazine ∙ September 13, 2022 ∙ 3 min read

„Caliente, Caliente” sună ritmurile spaniole care promit un sezon cu adevărat fierbinte. În această toamnă, vom dansa pe notele Jenny Fairy Records, care ne vor duce într-o călătorie a modei în timp.

Intră în noul anotimp în mișcări de dans cu cea mai recentă colecție Jenny Fairy. Notele senzuale spaniole nu te vor lăsa să stai pe loc. Jenny Fairy Records ne face să dansăm, devenind fundalul muzical suprem pentru cea mai tare colecție din acest sezon.

jenny fairy

În această toamnă ne înălțăm cu platforme elegante. Brandul Jenny Fairy și-a pus ochii pe cele mai cool tendințe ale sezonului, completând cele mai recente modele cu tocuri masive și tălpi lungi de câțiva centimetri. Platformele și-au făcut cunoscută prezența pe cizme, pe mocasini retro sau pe cizme până la genunchi, oferind fără îndoială o bază stabilă pentru dans. În noua colecție putem admira tălpi foarte masive pe cizme, botine, mocasini retro sau cizme înalte, precum și tocuri voluminoase de câțiva centimetri.

Cizmele strălucitoare până la genunchi sau cizmele de cowboy groase vor adăuga un accent puternic ținutelor de toamnă. Printre culorile atenuate, rozul intens și portocaliul cizmelor vor atrage atenția, care vor cuceri look-ul în stil barbiecore.

jenny fairy

Colecția de încălțăminte elegantă este completată cu accesorii – rucsacuri și genți cu o atmosferă puternică a anilor 2000. În acest sezon, brand-ul preferat al creatorilor de conținut oferă legături și matlasări super la modă, completate de accente de bijuterii.

jenny fairy

În primul rând, cele mai tari tendințe ale sezonului. Fără îndoială, una dintre ele este platformele și vor sta în vârf! În noua colecție putem admira tălpi foarte masive pe cizme, botine, mocasini retro sau cizme înalte, precum și tocuri voluminoase de câțiva centimetri. Un accent puternic la modă în această colecție va fi cizmele strălucitoare și cizmele masive de cowboy. Ce ne surprinde în această colecție? Pe un fundal de culori discrete vedem roz intens și portocală suculentă, păstrate în megatrend-ul barbiecore! Colecția este completată atât de genți de mână, cât și de rucsacuri, care se referă la stilul anilor 2000. Nu vor lipsi accentele de bijuterii, materialele matlasate și legăturile super la modă. Noua colecție este esența modei a celor mai bune tendințe care ne așteaptă în ultimul trimestru al anului 2022.

jenny fairy

Campania în stilul Y2k este dezvoltată de fotograful francez Nickolas Lorieux. Notele spaniole sunt influențate de modelele din întreaga lume Olivia Vinten, Jordan Daniels, Janet Chinyere Jumbo, Vakare Steputyte. Ei sunt însoțiți și de senzuala Paloma Elsesser. Modelul care sparge stereotipurile în lumea modei de câțiva ani, este bine cunoscut de pe copertele Vogue, precum și de pe podiumurile lui Fendi, Lanvin și Alexander McQueen. Dansul senzual a fost surprins de Alvaro Colom, care a fost anterior responsabil pentru campaniile Louis Vuitton și Burberry.

Colecția Jenny Fairy Records este deja disponibilă în magazine, pe www.ccc.eu și în aplicația CCC.

Related Posts

Alist Designers boutique: Brandurile lunii octombrie

Luna aceasta ne bucurăm să avem alături de noi două nume pe care le îndrăgești de ceva timp…

Celebrity street style: Ținutele all black de la săptămânile modei

Cu Paris Fashion Week încă în desfășurare, facem o trecere în revistă a celor mai stylish ținute ale…

Jennifer Lopez devine imaginea unui brand de lenjerie intimă

La 53 de ani, Jennifer Lopez a fost aleasă imaginea unui cunoscut brand de lenjerie intimă. Astfel, vedeta…

Cher, apariție surprinzătoare la Săptămâna Modei de la Paris, în prezentarea Balmain

La 76 de ani, Cher arată încă senzațional și a dovedit-o încă o dată la prezentarea casei Balmain…

A început Săptămâna Modei de la Paris. Ce vedete au deschis parada eleganței din capitala Franței

Circuitul evenimentelor dedicate stilului continuă cu Săptămâna Modei de la Paris, care se derulează între 26 septembrie –…

Otter: Be cool, not cold! 

Texturi, nuanțe de pământ, layering și creativitate – acestea sunt elementele cheie ale noului anotimp. Sezonul rece ne…

Vedete prezente la Săptămâna Modei de la Milano

Săptămâna Modei de la Milano se încheie glorios cu încă un sezon plin de strălucire. O mulțime de…

O nouă ediție Romanian Jewelry Week, între 5-9 octombrie

O nouă ediție Romanian Jewelry Week are loc între 5-9 octombrie, în șase locații culturale din București. Expoziția…

Versiunea voastră REMIX-ată

Versiunea voastră REMIX-ată. Cum să faceți din sfârșitul verii un nou început interesant, cu dragoste pentru viața de…

Emily in Paris: Ficțiune vs realitate înainte de sezonul 3

După aproape doi ani de refuz al unui alt serial care fantazează lumea modei, am cedat și m-am…