A List Magazine ∙ September 13, 2022 ∙ 3 min read

„Caliente, Caliente” sună ritmurile spaniole care promit un sezon cu adevărat fierbinte. În această toamnă, vom dansa pe notele Jenny Fairy Records, care ne vor duce într-o călătorie a modei în timp.

Intră în noul anotimp în mișcări de dans cu cea mai recentă colecție Jenny Fairy. Notele senzuale spaniole nu te vor lăsa să stai pe loc. Jenny Fairy Records ne face să dansăm, devenind fundalul muzical suprem pentru cea mai tare colecție din acest sezon.

jenny fairy

În această toamnă ne înălțăm cu platforme elegante. Brandul Jenny Fairy și-a pus ochii pe cele mai cool tendințe ale sezonului, completând cele mai recente modele cu tocuri masive și tălpi lungi de câțiva centimetri. Platformele și-au făcut cunoscută prezența pe cizme, pe mocasini retro sau pe cizme până la genunchi, oferind fără îndoială o bază stabilă pentru dans. În noua colecție putem admira tălpi foarte masive pe cizme, botine, mocasini retro sau cizme înalte, precum și tocuri voluminoase de câțiva centimetri.

Cizmele strălucitoare până la genunchi sau cizmele de cowboy groase vor adăuga un accent puternic ținutelor de toamnă. Printre culorile atenuate, rozul intens și portocaliul cizmelor vor atrage atenția, care vor cuceri look-ul în stil barbiecore.

jenny fairy

Colecția de încălțăminte elegantă este completată cu accesorii – rucsacuri și genți cu o atmosferă puternică a anilor 2000. În acest sezon, brand-ul preferat al creatorilor de conținut oferă legături și matlasări super la modă, completate de accente de bijuterii.

jenny fairy

În primul rând, cele mai tari tendințe ale sezonului. Fără îndoială, una dintre ele este platformele și vor sta în vârf! În noua colecție putem admira tălpi foarte masive pe cizme, botine, mocasini retro sau cizme înalte, precum și tocuri voluminoase de câțiva centimetri. Un accent puternic la modă în această colecție va fi cizmele strălucitoare și cizmele masive de cowboy. Ce ne surprinde în această colecție? Pe un fundal de culori discrete vedem roz intens și portocală suculentă, păstrate în megatrend-ul barbiecore! Colecția este completată atât de genți de mână, cât și de rucsacuri, care se referă la stilul anilor 2000. Nu vor lipsi accentele de bijuterii, materialele matlasate și legăturile super la modă. Noua colecție este esența modei a celor mai bune tendințe care ne așteaptă în ultimul trimestru al anului 2022.

jenny fairy

Campania în stilul Y2k este dezvoltată de fotograful francez Nickolas Lorieux. Notele spaniole sunt influențate de modelele din întreaga lume Olivia Vinten, Jordan Daniels, Janet Chinyere Jumbo, Vakare Steputyte. Ei sunt însoțiți și de senzuala Paloma Elsesser. Modelul care sparge stereotipurile în lumea modei de câțiva ani, este bine cunoscut de pe copertele Vogue, precum și de pe podiumurile lui Fendi, Lanvin și Alexander McQueen. Dansul senzual a fost surprins de Alvaro Colom, care a fost anterior responsabil pentru campaniile Louis Vuitton și Burberry.

Colecția Jenny Fairy Records este deja disponibilă în magazine, pe www.ccc.eu și în aplicația CCC.

Related Posts

Ovidiu Buta: „Moda nu este alchimie și, cu toate acestea, îți poate transforma viața”

Vede colecții de modă și stă de vorbă cu designerii de zeci de ani deja. Este autorul unora…

Cinci ținute casual sofisticate inspirate de invitații de la petrecerea Alist

Se spune că toamna se numără bobocii, dar noi am reinterpretat această zicală și am făcut o selecție…

Pamela Anderson poartă un brand românesc

Pamela Anderson apare pe coperta unei publicații de fashion îmbrăcată într-o piesă care aparține unui brand românesc –…

Sienna Miller, apariție de impact, cu sarcina la vedere, la Vogue World Show

Vedetele și-au dat întâlnire pe covorul roșu la evenimentul fashion al toamnei- Vogue World Show, care se vrea…

LEVI’S® PUNE STILUL PERSONAL PE PRIMUL LOC!

Dacă trendul nostalgiei te-a cucerit și crezi că ai trecut prin toate etapele până acum, pregătește-te pentru încă…

MTV VMAs 2023: Tendințele preferate ale vedetelor pentru lookurile de gală

Marți seară a avut loc decernarea premiilor MTV VMAs 2023, unde vedetele internaționale și-au făcut rând pe rând…

Industria bunurilor de lux, într-o continuă creștere

… sau „Dacă n-au pâine, să mănânce cozonac!” Sunt vorbele atribuite Reginei Maria Antoaneta, cele care i-au adus…

Top 5 accesorii care m-au cucerit în această vară.

Fiecare vară are povestea ei, o sumedenie de amintiri și momente din călătorii, vacanțe nesfârșite, seri lungi călduroase,…

Arad Fashion Days: Tendințele propuse de creatorii români pentru noul sezon 

Primul weekend din luna septembrie a marcat pentru noi nu doar începutul celui mai frumos anotimp, ci și…

Vedetele au afișat ținute extravagante la Gala AmfAR de la Veneția

Veneția nu este numai despre film zilele acestea, ci și despre modă și caritate. Gala AmfAR, un eveniment…