A List Magazine ∙ May 12, 2023 ∙ 3 min read

Marti, 9 mai, la Resedinta Ambasadorului Italiei, a avut loc evenimentul ‘I Bellissimi Gioielli D’Italia’, o incursiune in lumea facinanta a bijuteriilor italiene, organizat de Kultho Forever Diamonds. 

Aflat deja la a 3-a editie, evenimentul este o celebrare a măiestriei rafinate, a calității de neegalat și a designului excepțional ale celor mai căutate bijuterii din lume, bijuteriile italiene. 

Sinonime ale excelenței, luxului autentic și eleganței, acestea sunt apreciate în toată lumea pentru manufactura ireproșabilă și minuțiozitatea cu care sunt lucrate. 

In cadrul evenimentului au fost prezentate bijuterii deosebite ce aduc un omagiu traditiei si  bogatei mosteniri pe care Italia a cultivat-o in timp. 

Fiecare dintre brandurile prezentate reflecta viziunea designerilor săi și valorile care au fost transmise din generație în generație, întruchipând esența artei și culturii italiene. Pasiunea, creativitatea și talentului artistic de neegalat au făcut din bijuteriile italiene una dintre cele mai râvnite și admirate din întreaga lume.

De la modelele încântătoare ale lui Pomellato până la eleganța luxoasă a lui Giovanni Ferraris, mărcile prezentate în „I bellissimi gioielli d’Italia” sunt simbolul stilului, rafinamentului și elegantei.

Unul dintre brandurile prezentate în această campanie este Pasquale Bruni, cunoscut pentru modelele lor distinctive și captivante de bijuterii, care sunt inspirate de natură și de frumusețea lumii din jurul nostru. Anamaria Cammilli, pe de altă parte, este renumită pentru eleganța lor atemporală și măiestria unică, în timp ce Palmiero este celebrat pentru design-urile inovatoare și contemporane care depășesc granițele manufacturii tradiționale de bijuterii.

Fiecare dintre aceste branduri aduce ceva unic fie că este vorba de detaliile complicate ale bijuteriilor lui Roberto Coin, care semneaza fiecare bijuterie cu un mic rubin ascuns sau de modelele jucăușe, colorate, cu finisaj matasos ale lui Marco Bicego sau Nanis.

‘Le mulțumim gazdelor noastre – Excelenței sale, domnul ambasador Alfredo Maria Durante Mangoni și soției sale, doamna Eleonora Durante Mangoni, pentru deschiderea de a organiza această seară pe pământ italienesc. Suntem foarte incantati sa prezentam clientilor nostri si opiniei publice bijuteriile pe care le pot gasi in magazinele nostre, onorand totodata traditia bijutiera italiana. Credem, de asemenea, că este foarte important să subliniem că achiziționarea unei bijuterii care aparține unui brand cu renume, apreciat în toată lumea pentru istoria și povestea sa impresionantă devine și o investiție foarte importantă, a cărei valoare va crește în timp.’ spune Mădălina Diaconu, director de marketing Kultho. 

Așadar, fie că sunteți în căutarea unei piese de valoare care să întoarcă capetele sau a uneia cu design clasic atemporal care nu se va demoda niciodată, vizitați magazinele Kultho și descoperiți magia „I bellissimi gioielli d’Italia”, unde frumusețea, luxul și rafinamentul se unesc pentru a crea ceva cu adevărat extraordinar.

De peste 18 ani pe piața din România, Kultho, cel mai mare retailer de bijuterii și ceasuri de lux, prezintă clienților săi, în exclusivitate, unele dintre cele mai importante branduri italiene. Acestea ne demonstrează cu fiecare colecție că, fără îndoială, cele mai frumoase bijuterii vin din Italia.

Parte din grupul B&B Collection, rețeaua Kultho este una dintre cele mai importante prezente pe piața de profil, numărând 27 de magazine în cele mai importante centre comerciale din țară. (P)

Related Posts

Stephan Pelger – retrospectivă în imagini 

Designerul Stephan Pelger a părăsit ieri această lume spre șocul întrgii industrii locale. Pentru a trece dincolo de…

Ce haine să ne luăm în bagajul de croazieră

O croazieră este cea mai bună ocazie să ne scoatem în evidență garderoba, care trebuie să fie formată…

Alist Desginers boutique: Materiale naturale și bijuterii fine în selecția lunii iunie 

Este oficial vară, așa că ne bucurăm să te anunțăm că selecția lunii iunie de la Alist Designers…

Romanian Creative Week: Tendințele din colecțiile designerilor prezenți la Iași 

Am fost prezenți la unul dintre cele mai frumoase și mai ample evenimente create vreodată în România, unde…

Vedetele au făcut parada modei la gala amfAR, care avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc

Festivalul de la Cannes vine și cu o mulțime de evenimente conexe, iar unul dintre cele mai importante…

Alege ținute în tendințele momentului și joacă-te cu combinațiile stilistice

Alege din tendințele momentului, inspirându-te din streetwear sau din universul creativ al designerilor, artiștilor și artizanilor prezenți la…

Stilul unei legende: Tribut Tina Turner în imagini

Tina Turner s-a stins din viață seara trecută, la 83 de ani, lăsând în urmă o carieră excepțională,…

Alist Designers boutique: Noria Anis, brandul dedicat eleganței atemporale 

Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale noastre, care susține designerii șu producătorii locali, Alist Desginers boutique, se…

Alist Designers boutique: Les Waves – o poveste despre pasiune și libertate 

Cristiana Muceanu a lansat Les Waves în urmă cu un an, atunci când a decis să împărtășească lumii…

Wear Your Own Creative Style

Pe lângă noutățile din modă, design graphic, ilustrație, design de produs, arhitectură și design interior prezentate la cea…