A List Magazine ∙ May 12, 2023 ∙ 3 min read

Marti, 9 mai, la Resedinta Ambasadorului Italiei, a avut loc evenimentul ‘I Bellissimi Gioielli D’Italia’, o incursiune in lumea facinanta a bijuteriilor italiene, organizat de Kultho Forever Diamonds. 

Aflat deja la a 3-a editie, evenimentul este o celebrare a măiestriei rafinate, a calității de neegalat și a designului excepțional ale celor mai căutate bijuterii din lume, bijuteriile italiene. 

Sinonime ale excelenței, luxului autentic și eleganței, acestea sunt apreciate în toată lumea pentru manufactura ireproșabilă și minuțiozitatea cu care sunt lucrate. 

In cadrul evenimentului au fost prezentate bijuterii deosebite ce aduc un omagiu traditiei si  bogatei mosteniri pe care Italia a cultivat-o in timp. 

Fiecare dintre brandurile prezentate reflecta viziunea designerilor săi și valorile care au fost transmise din generație în generație, întruchipând esența artei și culturii italiene. Pasiunea, creativitatea și talentului artistic de neegalat au făcut din bijuteriile italiene una dintre cele mai râvnite și admirate din întreaga lume.

De la modelele încântătoare ale lui Pomellato până la eleganța luxoasă a lui Giovanni Ferraris, mărcile prezentate în „I bellissimi gioielli d’Italia” sunt simbolul stilului, rafinamentului și elegantei.

Unul dintre brandurile prezentate în această campanie este Pasquale Bruni, cunoscut pentru modelele lor distinctive și captivante de bijuterii, care sunt inspirate de natură și de frumusețea lumii din jurul nostru. Anamaria Cammilli, pe de altă parte, este renumită pentru eleganța lor atemporală și măiestria unică, în timp ce Palmiero este celebrat pentru design-urile inovatoare și contemporane care depășesc granițele manufacturii tradiționale de bijuterii.

Fiecare dintre aceste branduri aduce ceva unic fie că este vorba de detaliile complicate ale bijuteriilor lui Roberto Coin, care semneaza fiecare bijuterie cu un mic rubin ascuns sau de modelele jucăușe, colorate, cu finisaj matasos ale lui Marco Bicego sau Nanis.

‘Le mulțumim gazdelor noastre – Excelenței sale, domnul ambasador Alfredo Maria Durante Mangoni și soției sale, doamna Eleonora Durante Mangoni, pentru deschiderea de a organiza această seară pe pământ italienesc. Suntem foarte incantati sa prezentam clientilor nostri si opiniei publice bijuteriile pe care le pot gasi in magazinele nostre, onorand totodata traditia bijutiera italiana. Credem, de asemenea, că este foarte important să subliniem că achiziționarea unei bijuterii care aparține unui brand cu renume, apreciat în toată lumea pentru istoria și povestea sa impresionantă devine și o investiție foarte importantă, a cărei valoare va crește în timp.’ spune Mădălina Diaconu, director de marketing Kultho. 

Așadar, fie că sunteți în căutarea unei piese de valoare care să întoarcă capetele sau a uneia cu design clasic atemporal care nu se va demoda niciodată, vizitați magazinele Kultho și descoperiți magia „I bellissimi gioielli d’Italia”, unde frumusețea, luxul și rafinamentul se unesc pentru a crea ceva cu adevărat extraordinar.

De peste 18 ani pe piața din România, Kultho, cel mai mare retailer de bijuterii și ceasuri de lux, prezintă clienților săi, în exclusivitate, unele dintre cele mai importante branduri italiene. Acestea ne demonstrează cu fiecare colecție că, fără îndoială, cele mai frumoase bijuterii vin din Italia.

Parte din grupul B&B Collection, rețeaua Kultho este una dintre cele mai importante prezente pe piața de profil, numărând 27 de magazine în cele mai importante centre comerciale din țară. (P)

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…