Andreea Leta ∙ June 20, 2022 ∙ 2 min read

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță. Iată care sunt piesele-cheie ale unui look relaxat, dar sofisticat. 

Dakota Johnson

Atunci când nu avem neapărat inspirație pentru lookul zilei, nu e o idee deloc rea să aruncăm un ochi asupra tedințelor și felului în care celebritățile abordează aceste idei. În spatele unui astfel de look este, cu siguranță, măcar un stilist, așa că poți apela cu încredere la o muză celebră. Pentru această săptămână, outfitul nostru-inspirație vine de la Dakota Johnson. 

Cel mai mult ne-a plăcut aerul sofisticat, dar foarte firesc al acestei ținute. Croielile clasice reprezintă o alegere excelentă pentru zilele încărcate, în care mintea nu-ți stă neapărat la haine. Un sacou masculin supradimensionat dă un touch empowering ținutei tale, dar totodată effortless chic, aducând un touch retro. Rochia din satin este senzuală și foarte feminină, creând astfel un contrast cu linia masculină a sacoului. Opțiunea pentru bijuterii discrete în locul accesoriilor masive, este perfectă pentru zilele toride, dar și pentru efectul ținutei. Prezența unei piese prețioase, dă un aer special întregului outfit. Toate acestea sunt completate de partea noastră favorită – beauty lookul-semnătură al actriței. Părul și machiajul natural sunt puse în valoare de textura sacoului și a rochiei. 

Sacou Reserved, 359,99 lei; Ochelari Polaroid, Optiblu, 379 lei; Inel Moonstone, fashiondays.ro, 79,99 lei; Saboți Zara, 199,90 lei; Rochie H&M, 89,99 lei

Noi am căutat patru piese similare celor care compun acest look. Poți înlocui sacoul supradimensionat cu unul drept, dintr-o textură lucioasă. Păstrează ideea rochiei cu bretele subțiri, însă dacă îți dorești un look ceva mai bogat în detalii, optează pentru un model drapat. Am păstrat ideea saboților pentru confort, dar și pentru aerul lor boem, și ochelarii clasici, wayfarer, care avantajează orice fizionomie. Alege o bijuterie fină care să îți completeze ținuta, precum un inel cu piatră semiprețioasă, o pereche de cercei sau un colier discret la baza gâtului.  

Foto: PR, hepta.ro

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…