Andreea Leta ∙ November 1, 2021 ∙ 2 min read

 

Noua colecție FURLA pentru sezonul Fall Winter 2021 este o adevărată declarație joie de vivre, exprimată prin designul rafinat, semnătură a brandului.

Pentru acest sezon, FURLA, unul dintre cele mai îndrăgite branduri de genți din întreaga lume, a pregătit o colecție în care a strecutat, prin designul elegant și prin cromatică, dinamism, vitalitate, creativitate și luminozitate, legendarul La Dolce Vita, inspirație a stilul de viață Italian.

Revizitând permanent arhiva și tradiția casei, brandul aduce un suflu nou prin detaliile inedie și prin materiale utilizate. Colecția este un fusion de nuanțe clasice, cum ar fi mult apreciatul negru sau nuanța coniacului, denim sau galbenul miere, și nuanțe îndrăznețe, precum roșul Papavero sau tonurile pastel de mentă, care te duc cu gândul la forța naturii, lavandă, nuanța bumbacului pur sau a șampaniei, ce evocă razele soarelui. Toate acestea devin simboluri ale momentelor în care vrei să evadezi din oraș, la o plimbare boemă. De altfel, toate piesele noii colecții sunt ideale pentru vacanțele viitoare, binemeritate.

Inspirate de unele dintre cele mai frumoase decade ale istoriei modei, noile forme de genți, Palazzo (de care te vei îndrăgosti pentru rafinamentul formei și a spiritului practic), Portagioia (o piesă crossbody cu accente deopotrivă vintage și contemporane), Sirena (disponibilă în trei mărimi ce pun accentul pe silueta clasică hobo bag) sau Paradiso (un model unic, care te va bucura prin motivele florale și prin modul în care îți va deveni indispensabilă), sunt perfecte pentru lookuri 60s sau 80s.

Tot în acest sezon vei regăsi Furla Meraviglia, Palazzo, Amica, Regina sau iconicele 1927, în diverse game cromatice și texturi, precum tweedul sau jacardul în tonuri de albastru. Pentru că ai o misiune complicată atunci când vine vorba de a-ți alege favorita, poți merge pentru inspirație în magazinul FURLA BĂNEASA, unde vei putea admira piesele momentului.

Știm că întotdeauna alegerea unei favorite devine o misiune complicată, de aceea, magazinul FURLA BĂNEASA vă stă la dispoziție cu o gamă largă de modele exclusive, așa că nu ezitați să le faceți o vizită!

Foto: PR

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…