Noua colecție FURLA pentru sezonul Fall Winter 2021 este o adevărată declarație joie de vivre, exprimată prin designul rafinat, semnătură a brandului.

Pentru acest sezon, FURLA, unul dintre cele mai îndrăgite branduri de genți din întreaga lume, a pregătit o colecție în care a strecutat, prin designul elegant și prin cromatică, dinamism, vitalitate, creativitate și luminozitate, legendarul La Dolce Vita, inspirație a stilul de viață Italian.

Revizitând permanent arhiva și tradiția casei, brandul aduce un suflu nou prin detaliile inedie și prin materiale utilizate. Colecția este un fusion de nuanțe clasice, cum ar fi mult apreciatul negru sau nuanța coniacului, denim sau galbenul miere, și nuanțe îndrăznețe, precum roșul Papavero sau tonurile pastel de mentă, care te duc cu gândul la forța naturii, lavandă, nuanța bumbacului pur sau a șampaniei, ce evocă razele soarelui. Toate acestea devin simboluri ale momentelor în care vrei să evadezi din oraș, la o plimbare boemă. De altfel, toate piesele noii colecții sunt ideale pentru vacanțele viitoare, binemeritate.

Inspirate de unele dintre cele mai frumoase decade ale istoriei modei, noile forme de genți, Palazzo (de care te vei îndrăgosti pentru rafinamentul formei și a spiritului practic), Portagioia (o piesă crossbody cu accente deopotrivă vintage și contemporane), Sirena (disponibilă în trei mărimi ce pun accentul pe silueta clasică hobo bag) sau Paradiso (un model unic, care te va bucura prin motivele florale și prin modul în care îți va deveni indispensabilă), sunt perfecte pentru lookuri 60s sau 80s.

Tot în acest sezon vei regăsi Furla Meraviglia, Palazzo, Amica, Regina sau iconicele 1927, în diverse game cromatice și texturi, precum tweedul sau jacardul în tonuri de albastru. Pentru că ai o misiune complicată atunci când vine vorba de a-ți alege favorita, poți merge pentru inspirație în magazinul FURLA BĂNEASA, unde vei putea admira piesele momentului.

Știm că întotdeauna alegerea unei favorite devine o misiune complicată, de aceea, magazinul FURLA BĂNEASA vă stă la dispoziție cu o gamă largă de modele exclusive, așa că nu ezitați să le faceți o vizită!

Foto: PR

Related Posts