Darul perfect probabil că nu există. Însă există modalități prin care ceea ce dăruiești tu devine perfect. Spre exemplu, să atașezi unei bijuterii superbe un mesaj secret, emoționant, pe care vrei să îl transmiți destinatarului. Și astfel, să faci darul parte din sufletul tău. Andreea Marin, ambasadorul brandului de bijuterii Anyoli (un e-shop de bijuterii premium realizate după conceptul de cadou viu – www.anyoli.ro) spune că astfel porți mereu cu tine vorbele sau imaginea unui persoane iubite.

De ce te-ai alăturat acestui brand? Ce ți-a plăcut, care a fost acel lucru care te-a atras în mod special?

Inovația care însoțește o bijuterie este extraordinară, pur și simplu. Ideile – care par simple, dar care au, de fapt, o muncă de peste doi ani în spate pe partea de IT în acest caz – transformă darul ce poate părea obișnuit în ceva nemaipomenit, prin încorporarea tehnologiei de ultimă oră, cea care însuflețește bijuteria primită cadou. Toate bijuteriile au la bază tehnologia patentată de Anyoli – data on things – care permite utilizatorilor să uploadeze video, foto, voce, document în orice obiect. Ulterior, aceste mesaje pot fi redate pe telefon, la o simplă atingere, cu ajutorul unei aplicații. 

Care e piesa ta favorită din întreaga colecție Anyoli și de ce?

Este greu de ales! Dar șiragul de perle cu inimă, care conține mesajul de suflet, este bijuteria mea preferată din colecție.

Ce înseamnă, pentru tine, o bijuterie specială?

Una de care nu te poți lipsi, pentru că este întotdeauna mult mai mult decât o bijuterie, pur și simplu. Spre exemplu, la bijuteria Anyoli, dacă apropii telefonul de ea, realizez că port cu mine vorbele, imaginea, emoția unui om iubit. Prin urmare, bineînțeles că vorbim despre altceva: de emoție pură, în orice moment.

Foto: Anyoli. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts