Gala amfAR

Cea mai nouă ediție a Galei amfAR de la Los Angeles a reunit numeroase vedete pe covorul roșu, la Pacific Design Center din Los Angeles. 

Cea de-a 11-a ediție a Gala amfAR de la Los Angeles a revenit în forță, după un an de pauză. Vedetele s-au întrecut în apariții extravagante și de această dată. Gala amfAR are loc în mai multe metropole ale lumii pe parcursul anului și este dedicată strângerii de fonduri pentru lupta împotriva răspândirii SIDA/HIV prin diverse programe educaționale și de prevenție.

Gala amfAR
Milla Jovovich și fiica ei, Ever; Alessandra Ambrosio

 

Gala amfAR
Addison Rae și Jeremy Scott

Gala amfAR stă sub semnul celebrării modei, iar anul acesta, fost dedicată designerului Moschino, Jeremy Scott, și platformei social media TikTok. Evenimentul a fost unul black-tie și a reunit pe covorul roșu personalități din diverse domenii, care au luat parte pe parcursul serii la recepție, la cină, la o licitație și au admirat diversele reprezentanții susținute de mai multi artiști, printre care și Paris Jackson, One Republic sau Bebe Rexha.

Gala amfAR
Jenna Dewan și Camila Mendes

 

Meg Ryan și Paris Jackson
Meg Ryan și Paris Jackson

Printre vedetele care au dat curs invitației la Gala amfAR de la Los Angeles, desfășurată la Pacific Design Center, s-au numărat Alessandra Ambrosio, Paris Jackson, Camila Mendes, Jenna Dewan, Meg Ryan, Milla Jovovich, DJ Diplo, vedeta TikTok și actriță Addison Rae, care a și ridicat premiul în numele platformei social media. 

 

Foto: Hepta

Related Posts