Sfârșitul de an aduce o nouă colecție Hard Coeur, una urbană, cu elemente glam. Pentru că fiecare dintre noi merită să fie în the spotlight, indiferent de meseria pe care o are.

Noua colecție Hard Coeur vine sub o umbrela care îmi place tare mult: One For Everyone. Asta pentru ca, în momentul în care m-am apucat de creație, mi-am dorit sa ofer produse pentru o plaja larga de femei, indiferent de mood, body-shape sau personalitate. Așa au ieșit și treningurile cu mesaj, m-au inspirat culorile în a alege tagline-urile de tipul “the kind one”, “the dreamer one” etc și mi s-a părut relevant, pentru ca eu, de exemplu, mă îmbrac după stare și după vreme, evident. M-am gândit ca poate mai sunt fete ca mine 🙂  Și sunt foarte fericită pentru că am reușit să venim și cu o colecție capsulă pentru copii, am fost inspirată, în mod evident, de Erin, fetița mea care mi-a spus, în repetate rânduri, că își dorește și ea haine Hard Coeur și iată, acum avem și prima colecție HC KIDS. Ca sa iti dau exemplu de versatilitatea pieselor, în colecție se regăsesc tricouri reinterpretate, adică sunt mai lungi și mai largi, accesorizate, mi-am dorit un unique selling point, să știu ca produse, așa, nu mai găsesc, în momentul asta, pe piață., spune Sore.

Calitatea materialelor este extraordinară, sunt haine care pot fi purtate și de sine stătoare sau în combinație cu leggings ( pe care, de altfel, i-am reinterpretat și pe ei 🙂 sau fusta, mai spune artista.

 

Related Posts