Alina Burlacu ∙ February 8, 2024 ∙ 3 min read

Converse lansează colecția De luxe – The Edge Of Style, o evoluție a clasicului, o explozie de creativitate și stil îndrăzneț. Într-un moment plin de inovație și rafinament, Converse dezvăluie cu entuziasm colecția De Luxe, marcând un nou capitol în lumea confortului stilizat. Această colecție îndrăzneață își propune să redefinească limitele siluetelor clasice, deschizând noi căi pentru exprimarea sinelui datorită celor trei stilurilor pline de îndrăzneală.

Colecția De Luxe recent extinsă, este concepută pentru a oferi noi identități ale stilului, așa cum sunt definite de o poziție radicală și dimensiuni atipice. Completată de siluete inspirate din stilul de skate funcțional și stilul clasic, linia de încălțăminte din acest sezon exemplifică modul în care portofoliul Converse continuă să evolueze pentru toate tipurile de target.

Clasic, dar cu un stil de Luxe. Elaborat pentru cei ce îndrăznesc să se joace cu granițele stilului și ale creativității. Colecția Converse De Luxe îmbină confortul neașteptat cu stilul elevat. Pentru cei ce au curajul să depășească limitele.

Converse De Luxe Squared

Una dintre cele trei piese inovatoare este modelul Chuck 70 De Luxe Squared, care aduce o perspectivă complet nouă asupra clasicului Chuck Taylor. Transformând vârful tradițional de cauciuc rotunjit într-un vârf unghiular, pătrat, acest model este un manifest al curajului și creativității.

Chuck 70 primește un update superior și neașteptat printr-o nouă abordare de stil nonconformistă. Se adaugă un nou design high-top al modelului premium, Chuck 70, alături de o talpă înaltă și mult confort. Suprapunerile geometrice, detaliile clasice ale iconicului Chuck Taylor All Star fac din acestă siluetă neașteptată, un clasic al viitorului.

Converse De Luxe Wedge

De Luxe Wedge oferă o siluetă complet nouă în portofoliul Converse. O nouă siluetă cu un confort surprinzător. Această distorsionare a modelului Chuck 70 îți exprimă stilul îndrăzneț îmbinând talpa exterioară din cauciuc cu un nou toc de tip platformă. Talpă supradimensionată, intermediară din spumă EVA oferă aproape patru cm înălțime și confort. Construcția unghiulară cu o parte superioară clasică Chuck 70 evidențiază piesa de bază de la un sezon la altul.

Converse De Luxe Heel

Modelul Chuck 70 De Luxe Heel revine pentru un nou sezon. Noul stil clasic Chuck Taylor All Star a fost creat cu un toc gros pentru o amortizare și un confort neașteptat. De Luxe Heel continuă să permită mișcarea și exprimarea persoanelor dinamice de pretutindeni. Un toc de trei centimetri și o amortizare OrthoLite îmbină poziția îndrăzneață și confortul, transformând o piesă de bază pentru un outfit de excepție. Depășește-ți limitele creativității cu noul Converse De Luxe Heel!

Colecția De Luxe este disponibilă pe site-ul converse.ro. Te așteptăm să descoperi colecția și în magazinul din Park Lake Shopping Center.

Converse Inc. cu sediul în Boston, Massachusetts, este o subsidiară deținută în totalitate de NIKE. Inc. Înființat în 1908, Converse și-a construit o reputație ca America’s Original Sports Company™️ și a fost asociată cu o bogată moștenire de sneakers legendari, cum ar fi Chuck Taylor®️ All Stars, Jack Purcel și One Star. Astăzi, Converse oferă un portofoliu divers: încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii.

Foto: PR.

Related Posts

Ținutele monocromatice, preferatele vedetelor internaționale

Devenit un trend odată cu estetica minimalistă, lookul monocromatic este un adevărat statement, care s-a îndepărtat de liniile…

Star Style: Dakota Johnson, la granița dintre Old Hollywood și neo-Glam

Cu toate că a fost dintotdeauna în lumina reflectoarelor, numele ei a devenit cu adevărat sonor în urma…

The cowboy trend și piesele-cheie ale unui astfel de look 

O nouă tendință pare a luat cu asalt garderobele celebrităților internaționale. După ce Pharrell Williams a dat tonul…

Get the Look: Selena Gomez într-un outfit masculin cu un twist romantic 

Luna iubirii vine cu o mulțime de evenimente sau întâlniri tematice, pentru care nu e musai să porți…

MURMUR, brandul preferat al vedetelor de la Hollywood, lansează prima linie de lenjerie intimă

După mai bine de un deceniu de când aduce în prim-plan siluetele feminine prin colecții prêt-à-porter, MURMUR, renumitul…

Single and fabulous: Petrece Valentine’s Day ca în filme! 

Dacă ai citit acest titlu și ți-a venit în minte vocea Samanthei Jones din Sex and the City,…

Cinci idei de cadouri stylish pentru Valentine’s Day 

Mai sunt doar două zile până la sărbătoarea internațională a dragostei, pe care sprăm că o petreci cu…

Outfits of the week: Tendințele abordate de celebrități în această perioadă

După o serie de evenimente speciale, cum ar fi cele mai recente premiere de film și Premiile Grammy,…

Prințesa Diana, încă un ajutor în educația tinerilor

Interesul pentru viața Prințesei Diana nu a scăzut în timp. Mai mult, chiar și obiectele care nu i-au…

Star Style: Carey Mulligan, un exemplu effortless de eleganță

Nominalizată la Oscar, la secțiunea Cea mai Bună Actriță pentru rolul din capodopera cinematografică Maestro, Carey Mulligan este…