nike swarovski ai force 1

Seria colaborărilor inedite din industria de fashion continuă cu aceea  a două dintre cele mai cunoscute branduri, Nike și Swarovski, care lansează un nou model de pantofi sport – New Crystal-Encrusted Air Force 1.

 

Celebrul model de pantofi sport  Air Force1 sunt decorați cu cristalele prețioase create de prestigioasa casă austriacă, cu o istorie de peste 120 de ani. Hibridul dintre cele două elemente de lux și sport poartă numele de Air Force 1 LXX.

nike swarovski ai force 1

Rezultatul  inovativ a fost inspirat de strălucirarea felinarelor stradale. Pantofii sport vor fi disponibili în alb și negru (Triple White și Triple Black) și vor fi decorați cu 228 de cristale, a căror dispunere va putea fi schimbată de posesori cu ajutorul unei șurubelnițe speciale.

nike swarovski ai force 1

Colaborarea dintre Nike și Swarovski datează din 2016, iar produsele lansate de ei de-a lungul timpului au fost permanent perfecționate și modernizate. Modelul Air Force 1 X Swarovski beneficiază de o tehnologie nouă reflectorizantă – retro reflexia, alături de materialul de ultimă generație, creat după îndelungi cercetări. 

Deocamdată, modelele lansate sunt destinate publicului feminin. 

 

Foto: NIKE

Related Posts