Cea mai recentă colecție Coccinelle e inspirată de una dintre experiențele ultimilor doi ani, mai exact de cea în care fiecare dintre noi a avut ocazia să redescopere confortul propriului cămin. 

No place like home este conceptul în jurul căruia gravitează întreaga estetică a colecției pentru toamnă-iarnă 2021, în care vei regăsi familiaritatea desginului, cu un twsit boem, cozy, redat de selecția cromatică, compusă din nuanțe de maro, oranj, șampanie și o zonă a nuanțelor de verde, completate de detalii metalice aurii. Inserțiile tapițate ne duc cu gîndul la interioarele anilor ’60, iar formele mini la atmosfera intimă a micilor reuniuni pe care aceste spații le găzduiau. 

În paralel, vorbim despre ferestrele care ne-au servit drept contact cu exteriorul, așadar vei descoperi modele perfect adaptate spiritului contemporan, urban, cum ar fi gențile crossbody sau cele de umăr. 

 

Coccinelle Beat Bag rămâne un repret al brandului, pe care îl vei redescoperi în dinverse nuanțe, de la negru intens, la nuanțe calde de maro. Josephine, un alt model emblematic, capătă o notă mult mai boemă prin nuanțele diafane de albastru sau de roz pudrat.

 

 

Pentru a descoperi întreaga colecție, te sfătuim să-ți setezi o vizită la magazinul COCCINELLE Promenada, unde ai ocazia să probezi și să alegi modelul perfect pentru stilul tău. Cu siguranță, te vei îndrăgosti de una dintre aceste minunății, care îți va completa look-ul și te va însoți peste tot și în orice moment.

Foto: PR

Related Posts