Monica Cismaru ∙ March 15, 2021 ∙ 3 min read

ceasuri

Ceasurile sunt slăbiciunea mea și am avut mereu norocul să primesc în dar astfel de piese pe care le-am îndrăgit și pe care le-am purtat ani de zile. Aș vrea să-mi măresc colecția de ceasuri cu prima piesă cumpărată de mine și nu știu ce să aleg din oferta de pe www.bbcollection.ro, unde sunt sute de modele atractive. 

Sunt o împătimită a accesoriilor, mai ales a ceasurilor. M-am îndrăgostit de ceasuri încă de la vârsta de șapte-opt ani, când am primit primul astfel de accesoriu de la tata. Îl țin minte perfect și acum, pentru că a fost unul dintre cele mai frumoase și dorite cadouri primite vreodată – era un ceas electronic, mic, de formă pătrată, cu curea albă de piele și era parcă făcut pentru mine, o fetiță care nici nu știa încă să citească bine ceasul analog. Dar ceasul meu electronic mi-a ușurat învățarea și țin minte că nu l-am mai dat jos mult timp; primul meu ceas m-a facut să mă simt ca un om mare.

Am păstrat ceasul de la tata până când am primit cadou un nou ceas -Seiko- la vârsta de 14 ani, pe care l-am purtat ani de zile – era tot mic, rotund, cu brățară argintie, metalică și cu cadran albastru. 

Aș renunța la orice bijuterie în favoarea ceasului, care mi se pe pare accesoriul ideal de completat orice ținută. Aproape că aș purta ceasul și noaptea, când dorm, dacă nu mi-ar fi incomod. Prefer modelele mai mari, rotunde, de inspirație masculină, cu brățară metalică. Dar admir orice piesă și mă pierd adesea pe site-ul B&B collection admirând și alegând în gând modele de ceasuri pentru mine. Aș vrea ca în această primăvară să-mi fac cadou primul meu ceas cumpărat de mine și mi-e greu să aleg dintre sutele de modele disponibile pe www.bbcollection.ro.

Să fie Swarovski Crystalline Glam, cu cadran strălucitor, brățară metalică și cifre romane?

ceasuri

Sau ceasul Citizen L – ”un clasic cu design studiat ce emană o personalitate distinctă, autentică și firească, un tribut adus eleganței urbane, “par excellence”?”

ceasuri b&b collection

Sau să revin la Seiko, modelul Seiko Women?

ceasuri b&b collection

Mi-a mai atras atenția și Fossil Copeland set, cu curea de piele maro și cadran albastru, un clasic care mi-ar putea complimenta de minune stilul de viață actual. 

ceasuri b&b collection

Modelul Tissot Lovely Square îmi amintește de unul dintre cele mai prețioase ceasuri din colecția mea, primit în dar de la o peroană foarte dragă, pe care nu îl mai port acum din cauză că trebuie să-i schimb cureaua, dar pe care îl păstrez cu prețuire și pe care vreau să-l dau cadou urmașilor mei, când va fi cazul.

ceasuri b&b collection

Sper să te inspire alegerile mele și să-ți trezească pofta de shopping, mai ales că poți câștiga un voucher prin care să-ți definești stilul cu piese deosebite de pe www.bbcollection.ro. În primul rând, savurează un Kinder Bueno și înscrie-i bonul în concurs pe site-ul Kinder.

Bucură-te de o sesiune de shopping în magazinul online www.bbcollection.ro, chiar din confortul propriului cămin, de unde îți poți alege piesele preferate, printre care și itemurile de mai sus. (P)

 

Foto: PR, www.b&bcollection.ro, Unsplash

Related Posts

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…

Pamela Anderson invocă nostalgia anilor 90 printr-o colecție de jeans

Pamela Anderson a lansat o colecție limitată de jeans alături de brandul Re/Done, prin care readuce în atenție…

Alist Designers boutique: Casa cu sori, brandul în care iubirea e la ea acasă!

Luna aceasta ne bucurăm de o prezennță specială la Alist Designers boutique. În spațiul nostru din București Mall…

Alexia Eram, fun & fashion cu HUAWEI WATCH FIT 3 și seria HUAWEI Pura 70

Pentru că A List este mereu în pas cu tehnologia nouă, Alexia Eram a răspuns invitației de a…