Andreea Leta ∙ August 16, 2023 ∙ 3 min read

Zilele trecute a avut loc Variety Power of Young Hollywood 2023, un eveniment dedicat tinerilor artiști. Ca de fiecare dată, am fost cu ochii pe ținutele celebrităților care au participat la gală. Ce altă sursă mai bună de inspirație poți avea dacă nu chiar moda generației Z!?

Ne face plăcere să îți spunem că de data aceasta ne-au surprins cât se poate de plăcut vedetele care au participat la Variety 2023, un eveniment dedicat tinerilor artiști din lumea filmului, muzicii sau personalităților din social media, care joacă rolul exemplelor alese de generația Z. Cele mai în vogă celebrități au participat la eveniment în ținute dintre care am făcut o selecție care să te inspire în alegerile tale vestimentare din această perioadă. 

În primul rând, cu toate că piața abundă de tot felul de trenduri în materie de beauty, am observat cu bucurie că majoritatea doamnelor și domnișoarelor au ales lookuri naturale, care le-au pus în valoare trăsăturile. Se spune că „less is more”, iar acum avem dovada clară! 

Ariana Greenblatt, Bruna Marquezine, Sydney Sweeney

La fel ca machiajul natural, ținutele clasice par să își facă treaba în continuare, strălucind la fel de autentic ca în era de glorie a Hollywoodului. Am spus clasic!? Cu un twist, desigur! Ariana Greenblatt și Bruna Marquezine au optat pentru două piese ce pun în evidență liniile trupului, fie prin corset, fie prin topul ce urmărește perfect linia trupului, în timp ce Sydney Sweeney a ales să își dezvăluie din nou silueta de invidiat printr-o rochie din piele, senzuală, dar foarte rafinată. 

Akira Akbar, Brec Bassinger, Lilia Buckingham

Și rochiile mini au fost în topul preferințelor unor celebrități precum Lilia Buckingham, care a optat pentru o textură lucioasă spectaculoasă, Brec Bassinger, care a mizat pe o ținută satinată într-o nuanță fresh, și Akira Akbar, care a optat pentru un look de inspirație 30s. 

Alexandra Shipp, Xochitl Gomez, Poppy

Deux pieces-urile revin în tendințe odată cu aerul 90s al ținutelor tinerei generații. Pentru evenimentele speciale, piesele se transformă în adevărate statement pieces, cum ar fi corsetul și perechea de pantaloni din denim, cum este outfitul purtat de Xochiti Gomez, sau reinterpretarea costumului din stofă, purtat de Alexandra Shipp. Poppy a optat pentru o variantă din catifea în nuanța untului, pentru un look a la Wednesday Addams varianta luminoasă. 

Lecția pe care o învățăm zilnic de la genZ este autenticitatea, așa că îndrăznește și tu să porți ce îți place și ce te reprezintă. Chiar, ce ținută ai alege pentru un eveniment special? 

Foto: hepta.ro

Related Posts

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…

Pamela Anderson invocă nostalgia anilor 90 printr-o colecție de jeans

Pamela Anderson a lansat o colecție limitată de jeans alături de brandul Re/Done, prin care readuce în atenție…

Alist Designers boutique: Casa cu sori, brandul în care iubirea e la ea acasă!

Luna aceasta ne bucurăm de o prezennță specială la Alist Designers boutique. În spațiul nostru din București Mall…