Andreea Leta ∙ February 14, 2022 ∙ 5 min read

Gala Premiilor Goya 2022 a avut loc seara trecută la Valencia. Starurile cinematografiei spaniole și-au etalat ținutele spectaculoase pe covorul roșu, într-un spectacol al eleganței, al spiritului glam și al materialelor prețioase. Iată care au fost lookurile noastre preferate. 

Premiile Goya 2022 au fost decernate seara trecută într-un eveniment de gală de la Valencia, la Palau de les Arts Reina Sofia. Marile staruri ale cinematografiei spaniole au pășit pe covorul roșu ce a celebrat acordarea mult doritelor premii, în cadrul unei gale marcate de eleganță, rafinament și prețiozitate. Celebritățile internaționale ne-au impresionat din nou cu alegerile lor vestimentare. Marele câștigător al serii a fost filmul The Good Boss, ce îl are ca protagonist pe Javier Bardem, care a sosit la eveniment alături de frumoasa sa soție, Penelope Cruz. 

Îmbrăcată într-o rochie albă cu o croială amplă, compusă dintr-un corset și o fustă cu volane, Penelope Cruz a strălucit la propriu pri intermediul aplicațiilor strălucitoare ce i-au împodobit rochia, dar și a bijuteriilor purtate. Lookul său retro ne reamintește de eleganța anilor ’50. Alături de celebrul regizor Pedro Almodovar, Cruz i-a acordat premiul de onoare actriței australiene Cate Blachett, o prezență permanent rafinată, una dintre preferatele criticilor din toate timpurile. Blachett a purtat o rochie din franjuri argintii, care i-a oferit postura unei adevărate zeițe a covorului roșu. 

Nieves Alvarez a purtat una dintre ținutele noastre favorite. Rochia spectaculoasă a fost marcată de un top oval negru și de o fustă volumetrică albă din tafta, completate de o inserție din cristale albe ce i-a marcat talia, perfect asortată cu bijuteriile supradimensionate prețioase. Milena Smit a fost o altă apariție impresionantă, desprinsă parcă din filmele fantasy cu regate îndepărtate. A purtat un corset cu textură metalică în negru și auriu și o fustă extrem de amplă din tulle negru, completate de un beauty look dramatic. 

Michelle Jenner, Belen Lopez și Aitana Sanchez Gijon au mizat pe clasica rochie neagră, care nu dă niciodată greș, purtând creații ce le-au evidențiat linia umerilor și a gâtului, în texturi diverse, de la inserții de paiete supradimensionate, la volane din mătase, inserții de cristale și tulle. 

Nici culoarea nu a lipsit de pe covorul roșu al Premiilor Goya 2022, Almudena Amor mizând pe culoarea anului pentru rochia dedicată evenimentului. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…