Andreea Leta ∙ February 14, 2022 ∙ 5 min read

Gala Premiilor Goya 2022 a avut loc seara trecută la Valencia. Starurile cinematografiei spaniole și-au etalat ținutele spectaculoase pe covorul roșu, într-un spectacol al eleganței, al spiritului glam și al materialelor prețioase. Iată care au fost lookurile noastre preferate. 

Premiile Goya 2022 au fost decernate seara trecută într-un eveniment de gală de la Valencia, la Palau de les Arts Reina Sofia. Marile staruri ale cinematografiei spaniole au pășit pe covorul roșu ce a celebrat acordarea mult doritelor premii, în cadrul unei gale marcate de eleganță, rafinament și prețiozitate. Celebritățile internaționale ne-au impresionat din nou cu alegerile lor vestimentare. Marele câștigător al serii a fost filmul The Good Boss, ce îl are ca protagonist pe Javier Bardem, care a sosit la eveniment alături de frumoasa sa soție, Penelope Cruz. 

Îmbrăcată într-o rochie albă cu o croială amplă, compusă dintr-un corset și o fustă cu volane, Penelope Cruz a strălucit la propriu pri intermediul aplicațiilor strălucitoare ce i-au împodobit rochia, dar și a bijuteriilor purtate. Lookul său retro ne reamintește de eleganța anilor ’50. Alături de celebrul regizor Pedro Almodovar, Cruz i-a acordat premiul de onoare actriței australiene Cate Blachett, o prezență permanent rafinată, una dintre preferatele criticilor din toate timpurile. Blachett a purtat o rochie din franjuri argintii, care i-a oferit postura unei adevărate zeițe a covorului roșu. 

Nieves Alvarez a purtat una dintre ținutele noastre favorite. Rochia spectaculoasă a fost marcată de un top oval negru și de o fustă volumetrică albă din tafta, completate de o inserție din cristale albe ce i-a marcat talia, perfect asortată cu bijuteriile supradimensionate prețioase. Milena Smit a fost o altă apariție impresionantă, desprinsă parcă din filmele fantasy cu regate îndepărtate. A purtat un corset cu textură metalică în negru și auriu și o fustă extrem de amplă din tulle negru, completate de un beauty look dramatic. 

Michelle Jenner, Belen Lopez și Aitana Sanchez Gijon au mizat pe clasica rochie neagră, care nu dă niciodată greș, purtând creații ce le-au evidențiat linia umerilor și a gâtului, în texturi diverse, de la inserții de paiete supradimensionate, la volane din mătase, inserții de cristale și tulle. 

Nici culoarea nu a lipsit de pe covorul roșu al Premiilor Goya 2022, Almudena Amor mizând pe culoarea anului pentru rochia dedicată evenimentului. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Alist Designers boutique: Monq, brandul dedicat femeii moderne și spiritului ei autentic

În bine cunoscutul spațiu de la parterul București Mall Vitan, luna aceasta este un brand care a readus…

Alexia Eram, fun & fashion cu HUAWEI WATCH FIT 3

Pentru că A List este mereu în pas cu tehnologia nouă, Alexia Eram a răspuns invitației de a…

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…