Începutul de an aduce multe noutăți pe piața modei internaționale. Dior vine cu o altă abordare a ținutei feminine în acest sezon, în timp ce Atelier Versace ne duce deja cu gândul la vară, iar Zuhair Murad are niște rochii fabuloase în noua sa colecție.

Colecția Atelier Versace pentru acest sezon este una plină de farmec și culoare. Extrem de elegantă, colecția cuprinde rochii vaporoase, cu detalii delicate și sofisticate, care vor cuceri cu siguranță toate femeile.

Lila Grace Moss apare în cea mai nouă campanie publicitară a brandului “Ermanno Scervino”. Fiica lui Kate Moss ne prezintă colecția pentru primăvara-vara lui 2022.

Directorul artistic al casei DIOR, Maria Grazia Chiuri, abordează stilul feminin dintr-un cu totul alt unghi.  Ținute sobre, masculine, croi clasic, culori închise- cam așa poate fi descrisă în câteva cuvinte cea mai nouă colecție a Casei DIOR.

Zuhair Murad, pe bună dreptate, este considerat unul dintre cei mai talentați designeri contemporani. Rochiile de mireasă și cele de seară create de el trezesc, întotdeauna, admirație. Nu a fost o excepție nici noua colecție de rochii de mireasă care are menirea să scoată în evidență frumusețea și individualitatea fiecărei mirese. Pentru sezonul care urmează, designerul a pus accent pe dantela scumpă, materiale fine și accesorii elegante pentru păr.

FOTO: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts