A List Magazine ∙ December 8, 2022 ∙ 8 min read

Cine spune că nu îi place să primească de Crăciun cadouri sau Crăciunul, în general,– cu excepția lui Grinch – cel mai probabil nu a primit cadoul potrivit. Pentru noi, toți ceilalți, cadourile sunt motivul pentru care așteptăm cu atâta nerăbdare finalul anului.

Iar partea cea mai frumoasă cu aceste cadouri este faptul că vin în forme diferite, creează momente și amintiri memorabile, exprimă iubirea și certifică recunoștința, ne arată cine suntem pentru ceilalți și cum ne văd ei sau, pur și simplu, aduc bucurie, chimia aceea simplă și eficientă a endorfinelor eliberate pe nepusă masă în corp și care ne face să zâmbim.

Despre momentele care ne-au făcut să zâmbim și despre cele mai frumoase cadouri de Crăciun, am povestit și noi, o parte din echipa A List Magazine.

Nicoleta Nicolae, redactor-șef A List Magazine

Mi-e dor de Crăciunurile din copilărie. Cele cu munți de zăpadă prin curtea casei, cu râsetele copiilor de pe derdeluș, cu mirosul de portocală, simțit o dată pe an, doar de Crăciun… Cu bradul împodobit și toată familia adunată în jurul sobei… Mi-e dor de Crăciunul acela autentic, când nu aveam mai nimic, dar simțeam că avem atât de multe… E drept, iubesc și Crăciunurile de acum, cu Alma mea cea minunată, care este mereu veselă și bună și ne înseninează viața și casa. O privesc cum umblă prin cutiile mele cu bijuterii, cum și le pune pe ea pe toate și cum îmi spune cât de frumoase sunt micile talismane de la Pandora. Și mă întreaba curioasă: și care este povestea pandantivului Elefant, dar cea a Soldațelului de plumb? Crăciun fericit și vouă!

Roxana Popescu, social media manager A List Magazine

Cel mai frumos Crăciun pentru mine înseamnă să fiu alături de familie. Este o sărbătoare ce ne reunește atât fizic, cât și spiritual. Sincer, aș vrea să am o mașină a timpului și să fie mereu Crăciun așa cum era copil fiind: plin de magie, preparate delicioase pregătite de bunica și misterul Moșului cel de nevăzut. Acela era cel mai frumos Crăciun pentru mine. Dar pentru că asta nu este posibil, mă bucur de evenimentele și petrecerile festive și, evident, este o ocazie perfectă pentru a străluci în ținute și bijuterii pe care le pot purta doar în această perioadă.

Monica Cismaru, redactor A List Magazine

Voi rămâne cu amintirea primelor Crăciunuri toată viața. Port cu mine acele amintiri ca pe niște bijuterii prețioase, de familie, pe care nu le înstrăinezi niciodată.

Ai mei împodobeau bradul noaptea, după ce eu adormeam, iar dimineața mă lăsau să-l decopăr singură și rămâneam mută în fața măreției încărcate cu globuri colorate, pe care mai apoi le furam și le ascundeam în sertarele din camera mea. Totul a culminat, la un moment dat, cu un glob care s-a încăpățânat să cedeze, ceea ce m-a făcut să rastorn bradul pe Crăciun pe mine, lucru care m-a lecuit apoi definitiv de proastele obiceiuri.

Să revenim. Copilăria mea s-a petrecut în perioada de dinainte de Revoluție, așa că orice cadou venea ca o comoară neașteptată. Nu voi uita niciodată primele cadouri de Moș Crăciun – o pereche de patine de gheață, albe, o cămașă de noapte și câteva portocale parfumate. M-am dat pe gheață cu acele patine cât am putut, până când mi-au rămas mici, deci nu cred că mai mult de-o iarnă, aveam șapte ani, dar îmi amintesc și acum cât de frumoase erau ghetuțele albe cu lamele argintii.

Tot de la Moș Crăciun am mai primit o tablă de jucărie cu suport și cu set de creta colorată și un săculeț din catifea neagră, brodat cu mărgeluțe colorate, pe care cred că-l mai am și acum. Atât de tare mi-a plăcut cochetul cadou încât aș purta și acum săculețul pe post de poșeta de seară, mi-a plăcut să fiu cocheta de mică.

Îmi plac cadourile cu semnificație și care pot dăinui. Petrec timp căutând și cercetând și aleg daruri care să-mi placă și mie foarte mult. Așa că anul acesta aș institui o tradiție în ceea ce privește cadourile de Crăciun și să-i ofer prietenei mele cele mai bune o brățară cu cinci charm-uri în formă de steluță, care să simbolizeze statusul prieteniei noastre.

Alina Burlacu, beauty editor A List Magazine

În copilărie, cel mai frumos în casă mirosea de Crăciun: a portocale, a cozonac și a vacanță (da, are un miros special). Dar cele mai grozave momente erau cele în care reușeam să fim toți acasă. Îi sărbătoream ziua mamei și atunci era și muzică, era și dans, erau și cadouri și, de fiecare dată, și câte un loz pentru fiecare, un câștig-surpriză în care ne puneam speranțele și de care uitam cam după primul fel de mâncare. Și apoi mai era prima ninsoare, care se nimerea tot atunci, de Sărbători, și care aducea și mai multă veselie. Așa era. Și era frumos. Acum sunt eu mamă și dirijor al evenimentelor dinaintea Crăciunului și emoțiile pe care le văd în ochii copiilor mei sunt cel mai frumos cadou pe care îl pot primi, pentru că ele înseamnă iubire și familie. Iar dacă la asta se adaugă și primii fulgi de nea, pe cer sau la încheietura mâinii, magie revine și cel mai frumos Crăciun devine cel de acum.

Mai mult decât un cadou

De Sărbători, poți să fii și tu Moș Crăciun și să aduci bucurie oferind cadoul potrivit persoanei pe care o cunoști cel mai bine. Iar atunci când este dăruit cu iubire și însemnătate, atunci acesta este mai mult decât un cadou.

Pentru sărbătorile finalului de an, Pandora Moments introduce noi modele care celebrează frumusețea acestui sezon. Un cadou Pandora surprinde magia celei mai frumoase perioade a anului – perfect pentru a fi dăruit de tine persoanelor dragi, creat pentru a fi prețuit pentru totdeauna.

De la transmiterea sentimentului unei ierni de poveste la minunea universului infinit, colecția prezintă magia sezonului printr-o nouă abordare a naturii și a temelor celeste deja cunoscute de fanii Pandora.

„Am fost inspirați de imaginea poetică a cerului nopții, fiecare stea arătându-se rând pe rând în urma norilor și a ceții”, spune A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, Directorii Creativi Pandora. „Noul design dezvoltat pentru stea reprezintă acel moment special când ne punem o dorință, atât pentru fiecare dintre noi, cât și pentru întreaga lume”.

Acest sentiment este surprins de noile bijuterii cu stele căzătoare, cât și de o întreagă galaxie de noi piese care se joacă cu proporții, dimensiuni și materiale, pentru a insufla o energie nouă stilului tău de sărbători.

Motivul simbolic al fulgului de zăpadă a fost de asemenea modifcat, adăugându-i-se detalii artizanale care pun în valoare geometria complexă și unicitatea fiecărui fulg în parte, completându-se, de asemenea, cu iluzia unei mișcări.

Strălucind mai puternic ca niciodată, colecția Pandora Moments Holiday este mai mult decât un cadou. Reprezintă o gamă de bijuterii pline de iubire si însemnătate, care transmite considerație, grijă si înțelegere din partea celui care dăruiește.

#MomentsWithPandora

Foto: Arhiva personală, Pandora.

Related Posts

Sabato de Sarno este noul director de creație Gucci

Grupul Kering și oficialii Gucci anunță că poziția lui Alessandro Michele a fost, în sfârșit ocupată. Sabato de…

Schiaparelli Haute Couture: Colecția inspirată de universul lui Dante

Prezentările Haute Couture stârnesc întotdeauna curiozitate, admirație și uimire. Vorbim, în primul rând, despre adevărata artă a meșteșugului…

Luna modei internaționale: Emily Ratajkowski, mireasă în indigo pentru Versace

Luna modei este în plină desfășurare, iar stilul este la cote înalte în toate capitalele fashion ale Europei….

Vedete prezente la defilarea Chanel primăvară/vară 2023 de la Paris

Una dintre cele mai spectaculoase perioade ale anului în ceea ce privește moda se derulează zilele acestea la…

Maison Valentino a lansat cartea haute-couture intitulată Rosso, prin care celebrează culoarea-emblemă a casei

Rosso Valentino este cea mai nouă apariție editorială a casei de modăValentino, prin care este celebrată culoarea-emblemă a…

Liniile masculine din nou în topul preferințelor doamnelor 

Cu toate că istoria modernă adoră să o asocieze pe Chanel cu asocierea dintre garderoba feminină și cea…

Vedetele domină prezentările de la Paris Fashion Week, ediția dedicată bărbaților

Paris Fashion Week 2023, ediția dedicată bărbaților este în plină desfășurare, iar mai multe vedete au fost convocate…

Care este dress-code-ul pentru Met Gala 2023 și cine vor fi gazdele evenimentului fashion

Met Gala, ediția 2023, propune o temă ofertantă din punct de vedere stilistic. Anul acesta, cea mai importantă…

Marion Cotillard – Mai mult decât un fashion icon 

Marion Cotillard este una dintre aparițiile noastre preferate, fie că este prezentă la premiera unui film, fie că…

Cum arată colecția de Sf. Valentin de la Victoria’s Secret

Sărbătoarea îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, iar brandurile se pregătesc să-și întâmpine clienții care vor să celebreze…