Andreea Leta ∙ April 15, 2022 ∙ 4 min read

Half is Free, cel mai important târg de fashion, beauty și lifestyle dedicat creatorilor și brandurilor locale, revine sâmbăta aceasta. 

Mult așteptatul eveniment de shopping Half is Free va avea loc la Magazinul Cocor, etajul 3, acolo unde îi poți întâlni pe toți cei de stilul cărora te-ai îndrăgostit în fiecare serie de designeri de la Alist Designers boutique, dar și pe mulți alții. Unele dintre cele mai importante nume din industria noastră vor fi aici cu piese-cheie, pe care le vei putea achiziționa la jumătate de preț. 

Tentațiile vor fi mari, foarte numeroase și e posibil să te trezești într-un vertij al shoppingului. Nicio problemă, noi vom fi oricum acolo să te susținem și, eventual, să îți oferim un sfat. Dar ca să ai totuși un plan, așa cum presupune o atitudine smart și sustenabilă de shopping, iată ce sugestii avem pentru tine: 

Half is Free – ce și cum să cumperi

  • Reîmprospătează-ți garderoba

Să dai un suflu nou garderobei tale nu înseamnă să arunci tot și să o iei de la 0, ci să dai un aer actual pieselor pe care le ai deja, completându-ți garderoba cu items de care simți că stilul tău are nevoie în acest moment. Înainte să vii la Half is free, fă puțină ordine în garderobă și vezi care ar fi categoriile de piese, nuanțele și tipul de accesorii de care simți că ai nevoie. Astfel, subconștientul va lucra pentru tine și îți va seta privirea exact pe aceste lucrui. 

  • Urmărește piesele-statement

Piesele de desginer au, de obicei, un touch extrem de artistic. Distingi imediat o piesă de serie de una creată într-un stoc extrem de limitat, prin croială, prin material și prin micile elemente care trădează faptul că este lucrată manual, cu mult drag, în atelierul unui creator. Aceste piese sunt atemporale și devin una cu stilul și cu personalitatea ta. Selectează acele piese care se potrivesc garderobei tale.

  • Cele mai cool accesorii și bijuterii sunt aici

Uneori, ținutele pe care îți place deja să le porți pot căpăta o altă înfățișare printr-o serie de noi accesorii. La Half is free vei întâlni câțiva designeri care și-au dedicat activitatea bijuteriei sau marochinăriei, așa că fii atentă la piesele care pot da un aer extra glam lookurilor tale. Accesoriile reprezintă o investiție pe termen lung pentru că, dacă ai grijă de ele, vor fi alături de tine foerever (chiar și de Paște, după deliciosul și irezistibilul cozonac).

  • Cadouri

Dacă tot am atins acest subiect sensibil al delicateselor de Paște, cu siguranță că ai o listă de persoane pe care vrei să le surprinzi și anul acesta cu un cadou care le aducă zâmbetul pe buze. La Half is free vei găsi câte o atenție pentru fiecare, de la mic la mare. Îți reamintim că totul este la jumătate de preț, așa că nu uita că tu ești cel mai important om din viața ta, deci fă-ți un cadou special!

  • Vino cu energie, dar și cu multă răbdare

Sunt atât de mulți oameni minunați care te așteaptă aici! Vino cu răbdarea la pachet, dar și cu multă energie pentru a parcurge fiecare stand, căutând cu atenție toate acele lucruri care îți vor face zilele un prilej de bucurie de câte ori vei purta piesele de aici. Vei putea interacționa cu mulți dintre designerii care semnează aceste piese, așa că fii gata să afli multe povești frumoase! 

Te așteptăm! Intrarea este, ca de obicei, liberă!

Mai jos, lista completă a designerilor pe care îi vei găsi mâine la Half Is Free:

Aer Wear, Antante, Antonia M, Bon Bijou, Bianca Popp, Blop, Casa Cu Sori, Catch Michelle, Concept a Trois, Couture de Marie, Cristina Bacio, D’ Apre, Ana Maria Drăgan, En privée, Exclusives, FB.Bucharest, Florentina Giol, Framboise, Future Planet of Style, GNA, Gabriela Atanasiu- rochiedeseara.ro, Helvetia, I Heart x Alexandra Veron, Idu Fashion, Inno Shop, Irina Akkaya, Izabela Măndoiu, Kinga Varga, Komoda, La maison de confiance, Larisa Dragna, Laura Olaru, Laura Badea, Librea One, Lisa&Co, Luwa Design, Luxury Ellis, Mădălina Dardalat, Maam with love, Maison Chouchou, Maison Ilia, Malluce, Melkior, Metropolitan Jewelry, Millisimo, Miss Mary a Little, Molecule-f&friends (3am, AEP Jewelry, Andrea Szanto, Bluzat, CDIEM Accessories, Claudia Castrase, ESA, Flash Jewels, GI Jewellery, Haine de vis, Iguelle, Katerini, Lena Criveanu, Raluca Mihalceanu, Una-i-Luna), Monarh, Muna, Musette, My Zorzon, Nagun, Naiv Clothing, Ninina, Nighters, Nympha Clothing, Oh.Kimono, Pineberry, Sugar Couture, Ukiskreator, Undress, Arioleta, Fena Fashion.

Parteneri: Magna Beauty, ACM Laboratoire, Crescina HFSC, Bio-Oil, Forcapil.

Related Posts

Momente inedite ale vedetelor de la Paris Fashion Week: Andie MacDowell, Eva Longoria, Bella Hadid

Andie MacDowell și Eva Longoria au fost modele pentru o seară într-una dintre prezentările de la Paris Fashion…

Alist Designers boutique: Brandurile lunii octombrie

Luna aceasta ne bucurăm să avem alături de noi două nume pe care le îndrăgești de ceva timp…

Celebrity street style: Ținutele all black de la săptămânile modei

Cu Paris Fashion Week încă în desfășurare, facem o trecere în revistă a celor mai stylish ținute ale…

Jennifer Lopez devine imaginea unui brand de lenjerie intimă

La 53 de ani, Jennifer Lopez a fost aleasă imaginea unui cunoscut brand de lenjerie intimă. Astfel, vedeta…

Cher, apariție surprinzătoare la Săptămâna Modei de la Paris, în prezentarea Balmain

La 76 de ani, Cher arată încă senzațional și a dovedit-o încă o dată la prezentarea casei Balmain…

A început Săptămâna Modei de la Paris. Ce vedete au deschis parada eleganței din capitala Franței

Circuitul evenimentelor dedicate stilului continuă cu Săptămâna Modei de la Paris, care se derulează între 26 septembrie –…

Otter: Be cool, not cold! 

Texturi, nuanțe de pământ, layering și creativitate – acestea sunt elementele cheie ale noului anotimp. Sezonul rece ne…

Vedete prezente la Săptămâna Modei de la Milano

Săptămâna Modei de la Milano se încheie glorios cu încă un sezon plin de strălucire. O mulțime de…

O nouă ediție Romanian Jewelry Week, între 5-9 octombrie

O nouă ediție Romanian Jewelry Week are loc între 5-9 octombrie, în șase locații culturale din București. Expoziția…

Versiunea voastră REMIX-ată

Versiunea voastră REMIX-ată. Cum să faceți din sfârșitul verii un nou început interesant, cu dragoste pentru viața de…