Andreea Leta ∙ April 15, 2022 ∙ 4 min read

Half is Free, cel mai important târg de fashion, beauty și lifestyle dedicat creatorilor și brandurilor locale, revine sâmbăta aceasta. 

Mult așteptatul eveniment de shopping Half is Free va avea loc la Magazinul Cocor, etajul 3, acolo unde îi poți întâlni pe toți cei de stilul cărora te-ai îndrăgostit în fiecare serie de designeri de la Alist Designers boutique, dar și pe mulți alții. Unele dintre cele mai importante nume din industria noastră vor fi aici cu piese-cheie, pe care le vei putea achiziționa la jumătate de preț. 

Tentațiile vor fi mari, foarte numeroase și e posibil să te trezești într-un vertij al shoppingului. Nicio problemă, noi vom fi oricum acolo să te susținem și, eventual, să îți oferim un sfat. Dar ca să ai totuși un plan, așa cum presupune o atitudine smart și sustenabilă de shopping, iată ce sugestii avem pentru tine: 

Half is Free – ce și cum să cumperi

  • Reîmprospătează-ți garderoba

Să dai un suflu nou garderobei tale nu înseamnă să arunci tot și să o iei de la 0, ci să dai un aer actual pieselor pe care le ai deja, completându-ți garderoba cu items de care simți că stilul tău are nevoie în acest moment. Înainte să vii la Half is free, fă puțină ordine în garderobă și vezi care ar fi categoriile de piese, nuanțele și tipul de accesorii de care simți că ai nevoie. Astfel, subconștientul va lucra pentru tine și îți va seta privirea exact pe aceste lucrui. 

  • Urmărește piesele-statement

Piesele de desginer au, de obicei, un touch extrem de artistic. Distingi imediat o piesă de serie de una creată într-un stoc extrem de limitat, prin croială, prin material și prin micile elemente care trădează faptul că este lucrată manual, cu mult drag, în atelierul unui creator. Aceste piese sunt atemporale și devin una cu stilul și cu personalitatea ta. Selectează acele piese care se potrivesc garderobei tale.

  • Cele mai cool accesorii și bijuterii sunt aici

Uneori, ținutele pe care îți place deja să le porți pot căpăta o altă înfățișare printr-o serie de noi accesorii. La Half is free vei întâlni câțiva designeri care și-au dedicat activitatea bijuteriei sau marochinăriei, așa că fii atentă la piesele care pot da un aer extra glam lookurilor tale. Accesoriile reprezintă o investiție pe termen lung pentru că, dacă ai grijă de ele, vor fi alături de tine foerever (chiar și de Paște, după deliciosul și irezistibilul cozonac).

  • Cadouri

Dacă tot am atins acest subiect sensibil al delicateselor de Paște, cu siguranță că ai o listă de persoane pe care vrei să le surprinzi și anul acesta cu un cadou care le aducă zâmbetul pe buze. La Half is free vei găsi câte o atenție pentru fiecare, de la mic la mare. Îți reamintim că totul este la jumătate de preț, așa că nu uita că tu ești cel mai important om din viața ta, deci fă-ți un cadou special!

  • Vino cu energie, dar și cu multă răbdare

Sunt atât de mulți oameni minunați care te așteaptă aici! Vino cu răbdarea la pachet, dar și cu multă energie pentru a parcurge fiecare stand, căutând cu atenție toate acele lucruri care îți vor face zilele un prilej de bucurie de câte ori vei purta piesele de aici. Vei putea interacționa cu mulți dintre designerii care semnează aceste piese, așa că fii gata să afli multe povești frumoase! 

Te așteptăm! Intrarea este, ca de obicei, liberă!

Mai jos, lista completă a designerilor pe care îi vei găsi mâine la Half Is Free:

Aer Wear, Antante, Antonia M, Bon Bijou, Bianca Popp, Blop, Casa Cu Sori, Catch Michelle, Concept a Trois, Couture de Marie, Cristina Bacio, D’ Apre, Ana Maria Drăgan, En privée, Exclusives, FB.Bucharest, Florentina Giol, Framboise, Future Planet of Style, GNA, Gabriela Atanasiu- rochiedeseara.ro, Helvetia, I Heart x Alexandra Veron, Idu Fashion, Inno Shop, Irina Akkaya, Izabela Măndoiu, Kinga Varga, Komoda, La maison de confiance, Larisa Dragna, Laura Olaru, Laura Badea, Librea One, Lisa&Co, Luwa Design, Luxury Ellis, Mădălina Dardalat, Maam with love, Maison Chouchou, Maison Ilia, Malluce, Melkior, Metropolitan Jewelry, Millisimo, Miss Mary a Little, Molecule-f&friends (3am, AEP Jewelry, Andrea Szanto, Bluzat, CDIEM Accessories, Claudia Castrase, ESA, Flash Jewels, GI Jewellery, Haine de vis, Iguelle, Katerini, Lena Criveanu, Raluca Mihalceanu, Una-i-Luna), Monarh, Muna, Musette, My Zorzon, Nagun, Naiv Clothing, Ninina, Nighters, Nympha Clothing, Oh.Kimono, Pineberry, Sugar Couture, Ukiskreator, Undress, Arioleta, Fena Fashion.

Parteneri: Magna Beauty, ACM Laboratoire, Crescina HFSC, Bio-Oil, Forcapil.

Related Posts

Ovidiu Buta: „Moda nu este alchimie și, cu toate acestea, îți poate transforma viața”

Vede colecții de modă și stă de vorbă cu designerii de zeci de ani deja. Este autorul unora…

Cinci ținute casual sofisticate inspirate de invitații de la petrecerea Alist

Se spune că toamna se numără bobocii, dar noi am reinterpretat această zicală și am făcut o selecție…

Pamela Anderson poartă un brand românesc

Pamela Anderson apare pe coperta unei publicații de fashion îmbrăcată într-o piesă care aparține unui brand românesc –…

Sienna Miller, apariție de impact, cu sarcina la vedere, la Vogue World Show

Vedetele și-au dat întâlnire pe covorul roșu la evenimentul fashion al toamnei- Vogue World Show, care se vrea…

LEVI’S® PUNE STILUL PERSONAL PE PRIMUL LOC!

Dacă trendul nostalgiei te-a cucerit și crezi că ai trecut prin toate etapele până acum, pregătește-te pentru încă…

MTV VMAs 2023: Tendințele preferate ale vedetelor pentru lookurile de gală

Marți seară a avut loc decernarea premiilor MTV VMAs 2023, unde vedetele internaționale și-au făcut rând pe rând…

Industria bunurilor de lux, într-o continuă creștere

… sau „Dacă n-au pâine, să mănânce cozonac!” Sunt vorbele atribuite Reginei Maria Antoaneta, cele care i-au adus…

Top 5 accesorii care m-au cucerit în această vară.

Fiecare vară are povestea ei, o sumedenie de amintiri și momente din călătorii, vacanțe nesfârșite, seri lungi călduroase,…

Arad Fashion Days: Tendințele propuse de creatorii români pentru noul sezon 

Primul weekend din luna septembrie a marcat pentru noi nu doar începutul celui mai frumos anotimp, ci și…

Vedetele au afișat ținute extravagante la Gala AmfAR de la Veneția

Veneția nu este numai despre film zilele acestea, ci și despre modă și caritate. Gala AmfAR, un eveniment…