Andreea Leta ∙ April 15, 2022 ∙ 4 min read

Half is Free, cel mai important târg de fashion, beauty și lifestyle dedicat creatorilor și brandurilor locale, revine sâmbăta aceasta. 

Mult așteptatul eveniment de shopping Half is Free va avea loc la Magazinul Cocor, etajul 3, acolo unde îi poți întâlni pe toți cei de stilul cărora te-ai îndrăgostit în fiecare serie de designeri de la Alist Designers boutique, dar și pe mulți alții. Unele dintre cele mai importante nume din industria noastră vor fi aici cu piese-cheie, pe care le vei putea achiziționa la jumătate de preț. 

Tentațiile vor fi mari, foarte numeroase și e posibil să te trezești într-un vertij al shoppingului. Nicio problemă, noi vom fi oricum acolo să te susținem și, eventual, să îți oferim un sfat. Dar ca să ai totuși un plan, așa cum presupune o atitudine smart și sustenabilă de shopping, iată ce sugestii avem pentru tine: 

Half is Free – ce și cum să cumperi

  • Reîmprospătează-ți garderoba

Să dai un suflu nou garderobei tale nu înseamnă să arunci tot și să o iei de la 0, ci să dai un aer actual pieselor pe care le ai deja, completându-ți garderoba cu items de care simți că stilul tău are nevoie în acest moment. Înainte să vii la Half is free, fă puțină ordine în garderobă și vezi care ar fi categoriile de piese, nuanțele și tipul de accesorii de care simți că ai nevoie. Astfel, subconștientul va lucra pentru tine și îți va seta privirea exact pe aceste lucrui. 

  • Urmărește piesele-statement

Piesele de desginer au, de obicei, un touch extrem de artistic. Distingi imediat o piesă de serie de una creată într-un stoc extrem de limitat, prin croială, prin material și prin micile elemente care trădează faptul că este lucrată manual, cu mult drag, în atelierul unui creator. Aceste piese sunt atemporale și devin una cu stilul și cu personalitatea ta. Selectează acele piese care se potrivesc garderobei tale.

  • Cele mai cool accesorii și bijuterii sunt aici

Uneori, ținutele pe care îți place deja să le porți pot căpăta o altă înfățișare printr-o serie de noi accesorii. La Half is free vei întâlni câțiva designeri care și-au dedicat activitatea bijuteriei sau marochinăriei, așa că fii atentă la piesele care pot da un aer extra glam lookurilor tale. Accesoriile reprezintă o investiție pe termen lung pentru că, dacă ai grijă de ele, vor fi alături de tine foerever (chiar și de Paște, după deliciosul și irezistibilul cozonac).

  • Cadouri

Dacă tot am atins acest subiect sensibil al delicateselor de Paște, cu siguranță că ai o listă de persoane pe care vrei să le surprinzi și anul acesta cu un cadou care le aducă zâmbetul pe buze. La Half is free vei găsi câte o atenție pentru fiecare, de la mic la mare. Îți reamintim că totul este la jumătate de preț, așa că nu uita că tu ești cel mai important om din viața ta, deci fă-ți un cadou special!

  • Vino cu energie, dar și cu multă răbdare

Sunt atât de mulți oameni minunați care te așteaptă aici! Vino cu răbdarea la pachet, dar și cu multă energie pentru a parcurge fiecare stand, căutând cu atenție toate acele lucruri care îți vor face zilele un prilej de bucurie de câte ori vei purta piesele de aici. Vei putea interacționa cu mulți dintre designerii care semnează aceste piese, așa că fii gata să afli multe povești frumoase! 

Te așteptăm! Intrarea este, ca de obicei, liberă!

Mai jos, lista completă a designerilor pe care îi vei găsi mâine la Half Is Free:

Aer Wear, Antante, Antonia M, Bon Bijou, Bianca Popp, Blop, Casa Cu Sori, Catch Michelle, Concept a Trois, Couture de Marie, Cristina Bacio, D’ Apre, Ana Maria Drăgan, En privée, Exclusives, FB.Bucharest, Florentina Giol, Framboise, Future Planet of Style, GNA, Gabriela Atanasiu- rochiedeseara.ro, Helvetia, I Heart x Alexandra Veron, Idu Fashion, Inno Shop, Irina Akkaya, Izabela Măndoiu, Kinga Varga, Komoda, La maison de confiance, Larisa Dragna, Laura Olaru, Laura Badea, Librea One, Lisa&Co, Luwa Design, Luxury Ellis, Mădălina Dardalat, Maam with love, Maison Chouchou, Maison Ilia, Malluce, Melkior, Metropolitan Jewelry, Millisimo, Miss Mary a Little, Molecule-f&friends (3am, AEP Jewelry, Andrea Szanto, Bluzat, CDIEM Accessories, Claudia Castrase, ESA, Flash Jewels, GI Jewellery, Haine de vis, Iguelle, Katerini, Lena Criveanu, Raluca Mihalceanu, Una-i-Luna), Monarh, Muna, Musette, My Zorzon, Nagun, Naiv Clothing, Ninina, Nighters, Nympha Clothing, Oh.Kimono, Pineberry, Sugar Couture, Ukiskreator, Undress, Arioleta, Fena Fashion.

Parteneri: Magna Beauty, ACM Laboratoire, Crescina HFSC, Bio-Oil, Forcapil.

Related Posts

Alist Designers boutique: Pernille, o poveste boemă despre responsabilitate 

Luna iunie a adus la Alist Designers boutique una dintre cele mai adorabile povești vestimentare. Dedicat celor mici,…

Bijuteriile must-wear ale verii, de la branduri românești

Temperaturile crescute provoacă un imens disconfort și, oricât ți-ai iubi stilul, uneori ești nevoită să renunți la stylingul…

Star Style: Cher, zeița muzicii Pop și a costumelor extravagante

Cher este una dintre personalitățile al cărei nume vorbește de la sine. Cu o carieră impresionantă, artista a…

Hot right now: Cinci tendințe care te vor inspira în perioadă următoare

Cu toate că termometrele arată temperaturi care ne fac mai degrabă să ne gândim cum să organizăm programul…

Destinație: plajă. Cele mai frumoase costume de baie de achiziționat la reduceri

Dacă mintea ta este deja proiectată spre vacanța de vară, ești în bună companie: toată lumea așteptă momentul…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de vedete săptămâna aceasta

Suntem din nou cu ochii pe celebritățile internaționale, pe care o serie de evenimente și o premieră de…

CONVERSE PREZINTĂ CEA MAI NOUĂ SILUETĂ: RUN STAR TRAINER

Faceți cunoștință cu noul Run Star Trainer – o celebrare a sportului, a stilului și a originilor.  Aleargă,…

Cum să fiți cel mai stylish cuplu, fără să vă asortați hainele 

Cu toate că trăim în era social media, în care totul trebuie să fie picture perfect, nu este…

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…