Andreea Leta ∙ May 25, 2022 ∙ 3 min read

Festivalul de Film de la Cannes 2022 continuă cu evenimentele obișnuite. Apariții pe red carpet, premierele filmelor, conferințe de presă, ședințe foto și, desigur, un spectacol al ținutelor. Dacă acum câteva zile am vorbit puțin despre cele mai elegante ținute, e momentul să ne îndreptăm atenția către ce se întâmplă în afara covorului roșu. 

La Cannes 2022 aparițiile din afara covorului roșu sunt mai ceva decât miile de fotografii surprinse în timpul unui fashion week. Personalitățile cinematogafiei și-au făcut temele și la acest capitol, caracterizat de un cod ceva mai relaxat decât cel de red carpet, dar, cu siguranță, la fel de rafinat. Dacă ai nevoie de o sursă de inspirație veritabilă pentru ținutele tale casual sau smart casual, vezi câteva dintre lookurile care ne-au atras atenția. Noi am fost cu ochii pe toate aparițiile recente și iată ce tendințe am descoperit: 

Little white dress

Cannes 2022- Tendințele din afara covorului roșu 5
Alessandra Ambrosio, Nadine Leopold, Valéria Bruni Tedeschi

Dacă pe covorul roșu rochia neagră continuă să facă furori de câteva decenii bune, în afara lui, la Cannes 2022, rochia albă este una dintre favoritele celebrităților. Nadine Leopold, Alessandra Ambrosio și Valéria Bruni Tedeschi au optat pentru astfel de piese, fiecare în stilul caracteristic, de la ultra mini, la rochia-cămașă, extrem de rafinată, accesorizată minimal. 

The gentleladies

Cu o foarte mare mândrie vorbim despre ținutele purtate de Judith State și de Macrina Bârlădeanu, inspirate de garderoba masculină, dar transformate în adevărate exemple de feminitate sofisticată, prin piese clasice, cu un twist structural arhitectural. În topul nostru li se alătură frumoasa Alicia Vikander, care a optat pentru o piesă-statement inspirată de clasica tunică. 

Prints & textures

Jennifer Connelly este una dintre cele mai încântătoare prezențe de la ediția de anul acesta. Ținuta purtată la conferința de presă dedicată filmului Top Gun: Maverick, are ca piesă centrală o rochie din tweed cu o textură care a atras toate privirile. Un print asemănător a purtat și Cindy Bruna, care a ales o rochie ecosez cu aplicații din cristale. Marion Cotillard continuă să ne fascineze prin delicatețea aparițiilor. De data aceasta a optat pentru o rochie scurtă cu o textură asemănătoare cozii de sirenă, căreia i-a dat un aer grunge prin opțiunea pentru bocancii negri.  

Safari fever

Tina Kunakey și Vincent Cassel par desprinși dintr-un pictorial în deșert, datorită ținutelor safari în tonurile specifice de beige și a materialelor naturale. Toni Garrn și Natasha Poly au ales să își evidențieze liniile trupului prin ținute inspirate de aceeași temă, în nuanțe de camel și alb lăptos. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…