Pe 28 aprilie, la Viena, a avut loc prezentarea oficială a celei mai recente colecții C&A. Într-un eveniment cu totul și cu totul deosebit, am avut ocazia să văd primele ținute care ne vor inspira în următorul sezon. Iată cum a fost atmosfera evenimentului și care au fost piesele mele favorite: 

Evenimentul de lansare a colecției C&A pentru sezonul toamnă-iarnă 2022/23 avut loc seara trecută într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei. Viena a găzduit delegațiile mai multor țări invitate să descopere piesele care ne vor încânta și inspira în următorul sezon, create de designerii care au fost alături de noi la gală. 

Prezentarea a avut loc într-un cadru special, în incinta Reaktor, o clădire-monument adaptată show-ului prin lumini și diverse elemente decorative, precum candelabrele minimaliste. Cel mai cool corner al evenimentului a fost un perete realizat din sute de piese din denim, care au atras imediat toți jurnaliștii și bloggerii prezenți. 

Într-un decor plin de culoare, animat de lumini jucăușe, pe fundalul sonor plin de energie, show-ul a început cu o linie inspirată de moda backstreet a anilor ’90, extrem de young&fresh, pe care de abia aștept să o redescopăr în magazine. A urmat o linie 70s, cu printuri specifice și cu inserții din materiale lucioase precum latextul, însă preferata mea, trebuie să recunosc, a fost linia din denim, atemporală și perfectă pentru orice garderobă. Pentru că vorbim despre sezonul rece, nu puteau lipsi piesele albe tricotate, completate de jachete matlasate în tonuri de beige și de pantaloni cu o croială dreaptă, ce avantajează orice tip de siluetă. 

Deși hainele au fost cele care mi-au atras atenția în principal, nu am putut să nu observ castingul perfect ce a inclus diverse tipuri de siluete și fizionomii care mai de care mai de poveste. Stilul este întotdeauna dincolo de standarde, așa că după prezentarea de modă, ne-am bucurat de o cină rafinată la Das Loft, una dintre destinațiile de food&drinks pe care nu trebuie să le ratezi când ajungi la Viena. Mâncarea este impecabilă, iar view-ul… breathtaking!

Foto: arhiva personală

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts