Andreea Leta ∙ February 20, 2023 ∙ 4 min read

Decernarea Premiilor BAFTA 2023 a avut loc seara trecută în Londra, acolo unde cele mai mari staruri ale cinematografiei contemporane au strălucit la propriu, fie că s-au aflat sau nu printre câștigători. Ca de obicei, am urmărit cu sufletul la gură ce se întâmplă pe covorul roșu, așa că astăzi îți prezentăm ținutele care ne-au impresionat. 

Premiile Academiei Britanice de Film reprezintă, în fiecare an, momentul în care ne reamintim că eleganța, clasa și strălucirea pot fi doar susținute de o ținută impecabilă, însă mult mai importante sunt talentul, dăruirea și personalitatea, puse perfect în valoare de echipele de siliști care au grijă ca fiecare detaliu să evidențieze tot ce e mai bun și mai frumos la cel sau cea care apar pe covorul roșu. Iar fix de acest lucru am avut parte seara trecută, când cele mai mari staruri ale cinematografiei au pășit din nou pe covorul prețios al premiilor BAFTA.

BAFTA 2023
Prințul și Prințesa de Wales

Unul dintre cele mai așteptate momente a fost sosirea Prințului și al Prințesei de Wales, William și Catherine, care au impresionat și de data aceasta prin eleganța imbatabilă a opțiunilor vestimentare. Cu o atitudine deschisă și jovială, Prințesa de Wales a participat la eveniment într-o ținută Alexander McQueen compusă dintr-o rochie albă asimetrică și o pereche de mănuși negre din catifea, care se potriveau atât de bine cu sacoul purtat de Prințul William. Cerceii supradimensionați i-au pus în evidență trăsăturile distinse și zâmbetul inconfundabil. 

BAFTA 2023
Little Simz EE; Austin Butler; Hayley Atwell

În contrastul alb-negru au rămas și marele câștigător Austin Butler, care primește încă un premiu pentru rolul monumental din filmul Elvis, dar și colegele sale de breaslă, Little Smith EE, care a purtat un costum masculin cu un tiv din pene, și Hayley Atwell, care a ales o fustă-sirenă cu trenă și un top din franjuri alb-ivoire. 

BAFTA 2023
Geri Horner Halliwell; Diego Luna și Olivia Cooke; Shazad Latif și Lily James
BAFTA 2023
Cate Blanchett; Carey Mulligan

Cât despre legendarele alb și negru, seara trecută am avut surprinza să vedem câteva rochii albe spectaculoase, cum au fost cele purtate de Geri Horner Halliwell și de Lily James, cu puternice infuențe vintage. La polul opus se află câștigătoarea Cate Blanchett, care a optat pentru o rochie neagră din catifea cu un element decorativ din perle, și Carey Mulligan care a purtat o rochie de inspirație medievală într-o manieră ultra modernă. 

BAFTA 2023
Jung Ho; Catherine Zeta Jones; Jodie Turner Smith

De pe covorul roșu al Premiilor BAFTA 2023 nu a lipsit nici culoarea, redată fin prin tonuri de auriu și de lila, în ținute de neuitat, precum rochia cloche purtată de Jung Ho, cea cu trenă a lui Catherine Zeta Jones și ținuta cu franjuri purtată de Jodie Turner Smith, care a arătat ca un personaj de poveste. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

The Grand Avenue: Denim & Red notes 

Noul sezon propune o abordare senzuală a tendințelor specifice sfârșitului decadei optzeciste și începutul anilor ’90, era de…

Rochiile de inspirație antică, din nou în tendințe

Seara trecută a avut loc evenimentul Fashion Trust U.S. Awards 2023, o gală menită să susțină, să creeze…

Designerul Jeremy Scott părăsește casa Moschino

Designerul american Jeremy Scott (47 de ani) părăsește funcția de director de creație al casei Moschino, după 10…

Impresionantele ținute de scenă ale lui Taylor Swift pentru turneul ”Eras”

Cele mai mari case de modă semnează garderoba de scenă a lui Taylor Swift pentru proaspătul demarat turneu…

Street Style Trend Report: Ținute în tonuri de beige și negru

Tendințele momentului vorbesc despre un nou contrast de zile mari: cu ocazia săptămânilor modei încheiate recent, am observat…

5 reguli vestimentare de care să ții cont dacă ești mignonă cu forme

Când încă imaginile de publicitate și revistele par să opteze pentru siluete atletice elongate, pe scurt, pentru supermodele,…

Best outfits of the week: Inspirație de la celebritățile internaționale

Sătpmâna a debutat fabulos cu decernarea Premiilor Oscar, așa că zilele acestea cu siguranță te-ai bucurat de multă…

Supermodelul Emily Ratajkowski este imaginea noii campanii Jenny Fairy

Bonjour! Întâmpinăm cele mai noi tendințe pentru sezonul acesta cu Emily Ratajkowski și CCC! Campania cu supermodelul anunță…

Pamela Anderson, Naomi Campbell și DJ Khaled, pe podium la Miami, în prezentarea Boss

Pamela Anderson, DJ Khaled și Naomi Campbell au fost starurile prezentării Hugo Boss de la Miami Casa de…

VIDEO: În culisele ședinței foto pentru coperta A List Magazine nr. 26 

Când vine vorba de a transforma un look, Alexia Eram le poate da clasă multor modele. Cu multiple…