Angelina Jolie

Angelina Jolie rămâne una dintre figurile fascinante ale Hollywoodului. Cu ocazia premierelor mondiale a celei mai noi producții ce o are ca protagonistă, The Eternals, actrița impresionează din nou prin aparițiile sale. 

Angelina Jolie este una dintre prezențele exotice de pe scena Hollywoodului, care, cu fiecare apariție, pare să electrizeze publicul și mai mult. Cu toate că în ultima perioadă a ales discreția pe plan personal, limitându-se la apariții publice care vizează ori cariera artistică, ori pe cea de ambasador a diverselor cauze umanitare, Jolie strălucește mai mult ca oricând. 

Controversata viață personală i-a făcut pe mulți să creadă de-a lungul timpului că va avea urmări vizibile și asupra imaginii sale, de altfel, silueta ei silfidă a fost aspru criticată de gurile rele. Însă, cu ocazia premierelor mondiale ale celui mai nou film ce o are ca protagonistă, pelicula Marvel, The Eternals, actrița pare mai fericită ca oricând. 

Angelina Jolie alături de copiii ei

Pășind pe covorul roșu alături de fiicele sale sau participând la conferințe de presă, niciun detaliu al look-ului ei nu este lăsat la voia întâmplării. Una dintre cele mai spectaculoase apariții ale sale a fost înregistrată cu ocazia primului evenimentului de lansare la Hollywood, unde a purtat o rochie Balmain în nuanța cuprului, cu o croială amplă, accesorizată cu o pereche de stiletto din satin monochrom și cu diverse bijuterii cu design futurist, printre care un accesoriu care-i punea în evidență buzele de legendă. Fiica ei, Zahara, a fost de asemenea un subiect de primă pagină, întrucât a purtat una dintre rochiile emblematice ale mamei sale. 

Zahara, Angelina Jolie, Shiloh

 

Nici pentru premiera de la Festivalul de Film de la Roma nu s-a lăsat mai prejos, și a purtat o rochie Versace dintr-o textură metalică argintie care a transformat-o într-o adevărată zeiță a covorului roșu. Croiala care îi punea în evidentă liniile corpului, i-au dat un aer statuar, pe care mulți stiliști îl vor lua drept referință în colaborările viitoare. 

Foto: hepta.ro

Related Posts