Andreea Leta ∙ October 27, 2021 ∙ 2 min read

Angelina Jolie

Angelina Jolie rămâne una dintre figurile fascinante ale Hollywoodului. Cu ocazia premierelor mondiale a celei mai noi producții ce o are ca protagonistă, The Eternals, actrița impresionează din nou prin aparițiile sale. 

Angelina Jolie este una dintre prezențele exotice de pe scena Hollywoodului, care, cu fiecare apariție, pare să electrizeze publicul și mai mult. Cu toate că în ultima perioadă a ales discreția pe plan personal, limitându-se la apariții publice care vizează ori cariera artistică, ori pe cea de ambasador a diverselor cauze umanitare, Jolie strălucește mai mult ca oricând. 

Controversata viață personală i-a făcut pe mulți să creadă de-a lungul timpului că va avea urmări vizibile și asupra imaginii sale, de altfel, silueta ei silfidă a fost aspru criticată de gurile rele. Însă, cu ocazia premierelor mondiale ale celui mai nou film ce o are ca protagonistă, pelicula Marvel, The Eternals, actrița pare mai fericită ca oricând. 

Angelina Jolie alături de copiii ei

Pășind pe covorul roșu alături de fiicele sale sau participând la conferințe de presă, niciun detaliu al look-ului ei nu este lăsat la voia întâmplării. Una dintre cele mai spectaculoase apariții ale sale a fost înregistrată cu ocazia primului evenimentului de lansare la Hollywood, unde a purtat o rochie Balmain în nuanța cuprului, cu o croială amplă, accesorizată cu o pereche de stiletto din satin monochrom și cu diverse bijuterii cu design futurist, printre care un accesoriu care-i punea în evidență buzele de legendă. Fiica ei, Zahara, a fost de asemenea un subiect de primă pagină, întrucât a purtat una dintre rochiile emblematice ale mamei sale. 

Zahara, Angelina Jolie, Shiloh

 

Nici pentru premiera de la Festivalul de Film de la Roma nu s-a lăsat mai prejos, și a purtat o rochie Versace dintr-o textură metalică argintie care a transformat-o într-o adevărată zeiță a covorului roșu. Croiala care îi punea în evidentă liniile corpului, i-au dat un aer statuar, pe care mulți stiliști îl vor lua drept referință în colaborările viitoare. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…