Andreea Leta ∙ May 7, 2021 ∙ 4 min read

    ndreea art                                                

”ndreea art” este unul dintre creatorii români care se află în această perioadă la Alist Designers boutique. Ne spune astăzi povestea tablourilor ei într-un mic interviu: 

Cum a început povetea brandului tău?  Care au fost primii pași și cum ai decis că vrei să îți transformi artă într-un brand? 

Povestea brandului meu, ndreea art, a început acum 2 ani, însă acestă poveste era în mine, încă de când eram copil.  De mică am avut înclinație către artistic; de altfel, cred, că fiecare om are în el această sămânță. Ea trebuie, numai, să fie adusă la lumină. M-am aflat printre cei norocoși, în ce privește sămânța, pentru că mătușa mea și sistemul de învățământ Waldorf, pe care l-am urmat, au ajutat sămânța să dea rod și să mă construiască în ceea ce sunt astăzi ca om și artist. Acum 2 ani, într-adevăr, m-am decis să pornesc pe acest drum, să îi dau un nume. Mi-am deschis pagina web www.ndreea.art, simplu, fără .com sau .ro, pagina de Intagram și Facebook, dorind să-mi creez o imagine în mediul online, iar acum, și în cel offline.

ndreea art este unul dintre creatorii români care se află în această perioadă la Alist Designers boutique.

Cum îți găseșți inspirația? Ai câteva surse constante de inspirație sau atunci când îți vine o idee o pui în aplicare?

Îmi găsesc inspirația în fiecare clipă, din orice mă înconjoară. Sufletul vibrează la cel mai mic detaliu și mintea îi este tovărș bun. În cele din urmă, cred că iubind, pur și simplu, capeți putința de a insipra și de a fi inspirat. Pot spune că natura este una dintre cele mai bogate surse de inspirație, sursă nesecată de inspirație, cu toate culorile ei, cu cerul, cu copacii (care-s preferații mei), cu munții, cu marea, și nu în ultimul rând, orașele cu toată energia lor, clădirile cu povestile lor. Ne înconjoară o imperfecțiune născută din atâta perfecțiune. Așa, pun în practică repede, cât mai repede, ideile care-mi vin sau îmi notez frânturi de idei, pe care, apoi, le dezvolt.

ndreea art este unul dintre creatorii români care se află în această perioadă la Alist Designers boutique.

Ai în minte un client ideal atunci când pictezi? Te gândeșți unde sau la cine ți-ar plăcea să ajungă artă ta? 

Da, întotdeauna mă gândesc la cei pentru care pictez sau creez un obiect decorativ.  Iar atunci când nu-i cunosc personal, sau nici măcar nu știu la cine va ajunge opera mea, îmi imaginez în primul rând locul, încăperea în care va fi așezat, și mereu îmi doresc să fie o încăpere scăldată-n lumina aurie a soarelui, la apus. Apoi, mă gândesc la omul care-l achiziționează și la prietenii acestuia, care-i vor intra în casă și vor schimba pareri, poate, despre tabloul meu, bucurându-se.

Cum ai traversat perioada de pandemie? Cum resimți acum efectele? 

Perioada pandemiei a fost pentru mine, ca pentru noi toți de altfel, destul de derutantă. M-am obișnuit destul de greu cu faptul că nu ne era permis să ieșim în soare, în pădure, în aer, însă cumva toată această  perioadă a avut și plusurile ei. M-a ajutat și să îmi așez pe hârtie, pe pânză, pe mdf, în lemn și în rășina, toate trăirile, sentimentele, ideile, ce așteptau cuminți, să se nască.

ndreea art este unul dintre creatorii români care se află în această perioadă la Alist Designers boutique.

Ce poți să îmi spui despre tablourile pe care le-ai adus la Alist Designers boutique?

Toate sunt unice. Am foarte puține tablouri pe care le-am făcut de mai multe ori. De exemplu, tabloul cu focul în pădure sau cu marea, în tehnică alb negru, le-am repetat pentru că mi s-au cerut dimensiuni diferite, dar eu consider că sunt tot unice. Cele aduse la Alist designers boutique, sunt cele mai mari 10 piese. Fiecare tablou are tehnica lui proprie și o personalitatea singulară, exprimându-se în acest fel. Colecția adusă recent, California’s vibe, așa cum o numesc eu, se compune din mini tablouri, super colorate, super vesele, și care îți așează zâmbetul pe chip, într-o clipă.

ndreea art este unul dintre creatorii români care se află în această perioadă la Alist Designers boutique.

Alături de noi în acest proiect sunt partenerii de la București Mall Vitan și Electrolux.

Foto: PR

Related Posts

Antreprenoriat la feminin, la prima ediție

A List Magazine a fost alături de Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection și de Andra Pintican – fondatoarea…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business  – Raiffeisen Bank – Partea a III-a

Gata de business și de petrecere – Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat…

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business – Raiffeisen Bank – Partea a II-a

Gata de business și de petrecere – Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat…

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business – Raiffeisen Bank – Partea I

Gata de business și de petrecere – Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat…

Half Is Free vine la Cluj!

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al toamnei, vine la Cluj pe 5 noiembrie! Dacă…

Alist Designers boutique: Brandurile lunii octombrie

Luna aceasta ne bucurăm să avem alături de noi două nume pe care le îndrăgești de ceva timp…

Cum a fost petrecerea de lansare a noului număr A List Magazine

Poartă haine colorate! Acesta a fost dress-code-ul pentru petrecerera de lansare a noului număr A List Magazine, ediția…

Half is Free va asteaptă în această toamnă la Magazinul Cocor, din București. Totul la jumătate de preț!

TOTUL LA JUMĂTATE DE PREȚ! Half is Free, cel mai important târg de fashion, beauty și lifestyle dedicat…

Unde găsiți revista A LIST MAGAZINE nr. 24, ediția de toamnă 2022? 

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…