Dăm startul maratonului de cumpărături specific acestui sezon, cu două nume pe care le cunoști deja, dar pe care le-ai adorat de fiecare dată când le-ai întâlnit la Alist Designers boutique. Izabela Măndoiu și Hamza sunt alături de noi între 1 decembrie și 2 ianuarie.

Unul dintre cele mai de succes proiecte ce susține designerii și creatorii români, Alist Designers boutique, continuă și luna aceasta cu două nume extrem de îndrăgite. În stiluri extrem de diferite, dar cu un farmec aparte, în perioada 1 decembrie – 2 ianuarie, te așteptăm în spațiul din București Mall Vitan, din zona de lounge de la parter, cu două branduri care, dacă nu te-au cucerit deja, promit să o facă încă de la prima vizită. Izabela Măndoiu și Hamza sunt alături de noi în cea mai frumoasă perioadă a anului.

Este greu de crezut că nu ai văzut încă, măcar într-o poză, una dintre frumoasele creații semnate Izabela Măndoiu. Permanent inspirată de portul românesc, pe care îl valorifică și îl duce mai departe prin piesele ce ies din atelierul său, Izbaela Măndoiu te așteaptă cu cea mai recentă colecție a sa la Alist Designers boutique, de unde vei putea alege piese precum vestele, rochiile-semnătură sau noile jachete cu diverse motive grafice. Feminitatea și eleganța sunt printre conceptele-cheie ale brandului, așa că nu îți rămâne decât să vii și să îți alegi favoritele.

Hamza este unul dintre brandurile care s-a impus în ultimul timp în rândul celor mai apreciate branduri urbane de la noi. Piesele oversized din materiale extrem de plăcute, generează un efect wow în orice look, datorită croielilor și diverselor broderii cu tematica mistica sau cu diverse mesaje ilustrate minimalist. La boutique vei regăsi piesele specifice brandului, în diverse nuanțe perfecte pentru outfiturile tale de iarnă.

Nu uita, este sezonul cadourilor, așa că vino la Alist Desginers boutique pentru o sursă de inspirație stylish! Alături de noi în acest proiect sunt partenerii noștri de la București Mall Vitan.

Foto: PR

Related Posts