Andreea Leta ∙ August 16, 2022 ∙ 7 min read

Andrea David, fondatoarea Sugar Couture, ne spune astăzi povestea din spatele brandului său, pe care ne bucurăm să îl avem alături de noi la Alist Designers boutique, până la sfârșitul lunii. Andrea ne povestește cu multă forță ce o motivează, ce o inspiră și ce își dorește de la comunitatea care îi apreciază business-ul:

Cum a început povestea brandului tău? De ce „Sugar Couture”? 

Probabil niciodată nu mi-am relatat povestea, însă simt ca acum a venit timpul. Recunosc, de mică mi-a plăcut tot ce tine de fashion și haine, însă viitorul meu nu arata la fel. Am fost studenta la medicina și urma sa devin medic. Printr-o întâmplare nefericita, moartea tatălui meu, am realizat ca acest lucru niciodata nu mi se va potrivi.Asa ca urmându-mi intuiția, am făcut tot ce am putut mai bine să fac: modă. Fără absolut nicio cunoștință în business sau design am inceput cu 300 de lei în buzunar și 7 modele de tricouri lucrate manual acasa și am ajuns la o colectie completa și diversificată. Privind înapoi, mi se pare incredibil cât de repede au trecut anii! Nu pot spune ca a fost ușor, însă pot spune ca a meritat.

Nu înceta niciodată sa iti urmezi visul, să faci ceea ce îți place, și să ai încredere în tine și în forțele tale. Și pe mine m-a luat destul de mult timp pana sa realizez acest lucru. Viata este mult prea scurta pentru a o trai în nefericire sau supărare. Niciodată sa nu îții fie teamă să acționezi. Îți este frica de eșec, știu, am fost și eu acolo și câteodată mai revin la starea respectiva, însă este un lucru normal, dar treci peste. Mai faci o greșeală, ai învățat și ai trecut peste, asta înseamnă întregul proces. 

Astăzi Sugar Couture pentru mine este o mișcare vindecătoare care dorește să răspândească încrederea în sine și puterea feminină. Mottoul SUGAR COUTURE – Be the girl who always gets what she wants. Știu cât e greu este sa fi femeie în ziua de astăzi, când societatea te măsoară și te judeca din cap pana în picioare, când ajungem sa ne comparam cu niște filtre. Scopul nostru este să facem ca toate femeile să se simtă splendide în propria piele și să fie cea mai bună versiune a lor ·Prin Brandul Sugar Couture vreau sa construim o comunitate de suflete puternice, care să fie unul pentru celălalt, care să împărtășească unul cu celălalt. Obiectivul principal al produselor noastre este de a face ca toate aceste femei să se simtă încrezătoare, sexy, să rămână naturale, sănătoase și fericite.

Pentru mine, Andrea , Sugar Couture  reprezintă procesul meu de evoluție. De la fata naiva și pozitivă de 20 de ani care am fost acum 5 ani când am început pana în ziua de astăzi. Am învățat și am crescut și  alături de acest brand. Este ca și sufletul meu. Consider ca de la an la an m-am dezvoltat, chiar dacă în pași mici.

Care sunt sursele de inspirație pe care te bazezi? 

Fiind un business, cea mai mare sursa de inspirație sunt clientele și comunitatea noastră, care a crescut împreună cu noi, cât și piața actuala care intr-o oarecare măsură dicteaza pulsul.

Cum ai descrie profilul clientei ideale? 

SUGAR COUTURE a avut întotdeauna un profil foarte definit, o femeie modernă, mereu tânără și dispusă sa experimenteze, sigură de ea însăși.O femeie care imprimă caracter și personalitate, care știe ce vrea și pariază să se îmbrace confortabil și elegant în același timp.O femeie activă, ambitioasa și plină de viață.

Care sunt piesele-cheie ale brandului tău? 

Scopul nostru este să facem ca toate femeile să se simtă splendide în pielea lor și să fie cea mai bună versiune a lor. Be the girl who always gets what she wants.

Producem în România îmbrăcăminte de lux pentru sport, perfectă pentru un antrenament  sau o întâlnire cu prietenii tăi. Nu trebuie sa te rezumi doar în a purta îmbrăcămintea Sugar Couture la sala de sport. Colanții, salopetele, bustierele sunt menite pentru a-ți evidenția trupul frumos. 

Dă-ți voie sa creezi cele mai cool și stylish outfituri zi de zi, pentru birou, pentru o ieșire la mall  sau chiar și un date. Noi vom fi alături de tine cu cele mai practice și inspiraționale outfituri. Alege sa rămâi confortabilă, perfectă pentru un jogging, o ora de pilates, un antrenament acasă sau pur și simplu pentru a arata uimitor .

Scopul nostru este să facem ca toate femeile să se simtă splendide în propria piele și să fie cea mai bună versiune a lor. Vrem să construim o comunitate de suflete puternice.Obiectivul principal al produselor noastre este de a face ca toate aceste femei să se simtă încrezătoare, sexy, să rămână naturale, sănătoase și fericite.

Suntem, de asemenea, iubitori de natură, ne angajăm să generăm cel mai mic impact negativ în timpul fabricării produselor noastre, căutând întotdeauna materiale reciclate și alternative mai putin dăunătoare.

Ce îmi poți spune despre colecția pe care ai adus-o la A List Designers Boutique?

Corpul tău este templul tau și trebuie sa te straduiesti să-l păstrezi mereu asa. Merita sa il rasfeti cu tot ce ii este mai bun. Atat în interior cat si in exterior.Colectia Premium athleisure reprezinta gama de lux al brandului Sugar Couture. Comfortabil, evidențiează formele și te va face absolut superbă. Are ceva mai bun decât atât? Colanții cu talia înaltă creează  un efect de slăbire instantanee. Când asociezi asta cu cusătură de la spate? Vei avea trupul care întoarce toate capetele! Colanți premium athleisure Sugar Couture creează o formă ideală de clepsidră, iar bustiera premium athleisure iti oferă stabilitatea la care ai visat și în plus de asta cu efectul ultra push up iti modelează formele. Este conceput pentru femeia modernă care dorește acel corp de” femeie fatala”, însă totusi sa păstreze limita decentei.

Materialul cât și tiparele sunt dezvoltate de cei mai buni designeri brazilieni, avand un renume mondial în îmbrăcămintea modelatoare. In perioada 2021 ianuarie – martie am stat în Rio de Janeiro și am dezvoltat noua linie, respectiv țesătură, filmări de campanie etc tot ce duce brandul în zona de luxury însă cu preț de bun simt. Am lucrat cu designeri de top din Brazilia pe partea de tipare. Doresc ca atunci când fetele se îmbracă într-un compleu sport sau într-o pereche de colanți Sugar Couture- sa simtă vibeul de I can do anything, I am beautiful, mă iubesc pe mine însămi, mă simt frumoasa, mă simt bine cu mine și ca se aprecieaza, exact așa cum sunt indiferent ca sunt slabe inalate, cu forme sau minione.

Foto: PR

Related Posts

Premiile Grammy 2023 – Ținutele care au atras atenția anul acesta

Acum două seri a avut loc decernarea premiilor Grammy 2023, un moment mult așteptat de industria muzicală. Beyonce…

Cine este Beatrice Borromeo, ambasadoarea de viță nobilă a Casei Dior

Beatrice Borromeo (37 de ani) a fost aleasă imaginea campaniei Dior, prin care celebra casă de modă reinventează…

Hot celebrity trend – Feeling all Light Blue!

Dacă în sezonul trecut retina noastră a fost desfătată (sau atacată în cazul unora) cu cea mai puternică…

Get the Look – Hailey Bieber, într-un look a la Michael Jackson

Sătpămâna aceasta ne inspirăm din imaginea unuia dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor, cu un look…

Anne Hathaway transformă rochia mini într-un statement al momentului

Unele piese vestimentare sunt menite să dăinuie dincolo de tendințe, iar când o figură emblematică precum frumoasa actirță…

Sabato de Sarno este noul director de creație Gucci

Grupul Kering și oficialii Gucci anunță că poziția lui Alessandro Michele a fost, în sfârșit ocupată. Sabato de…

Schiaparelli Haute Couture: Colecția inspirată de universul lui Dante

Prezentările Haute Couture stârnesc întotdeauna curiozitate, admirație și uimire. Vorbim, în primul rând, despre adevărata artă a meșteșugului…

Luna modei internaționale: Emily Ratajkowski, mireasă în indigo pentru Versace

Luna modei este în plină desfășurare, iar stilul este la cote înalte în toate capitalele fashion ale Europei….

Vedete prezente la defilarea Chanel primăvară/vară 2023 de la Paris

Una dintre cele mai spectaculoase perioade ale anului în ceea ce privește moda se derulează zilele acestea la…

Maison Valentino a lansat cartea haute-couture intitulată Rosso, prin care celebrează culoarea-emblemă a casei

Rosso Valentino este cea mai nouă apariție editorială a casei de modăValentino, prin care este celebrată culoarea-emblemă a…