Andreea Leta ∙ February 26, 2024 ∙ 2 min read

Cel mai îndrăgit proiect care susține activitatea designerilor și a brandurilor din România revine în luna martie cu o selecție inedită. În bine cunoscutul spaâiu din București Mall Vitan, te vei întâlni pe tot parcursul lunii cu Laura Olaru și cu Aleksander Revas. 

Întâmpinăm primăvara cu multă eleganță, care vine totodată cu un val de entuziasm. Alist Designers boutique revine la București Mall Vitan cu misiunea de a susține și de a promova creația vestimentară locală. Luna martie îi avem alături de noi pe Laura Olaru și pe Aleksander Revas. 

Alist Designers boutique revine în luna martie cu două branduri sofisticate
Laura Olaru

Cu toate că nu mai are nevoie de nicio introducere, îți spunem că Laura Olaru este unul dintre cei mai ambițioși antreprenori români în materie de marochinărie. Gențile ce-i poartă numele se află deja la brațul multor femei care de 10 ani continuă să revină în atelierul ei pentru garanția calității, dar și pentru modelele unice, inedite. Așadar, dacă te afli în căutarea genții perfecte, martie este luna ta! Mai mari, mai mici, mai clasice, mai excentrice – definește-ți stilul prin opțiunile variante din portofoliul designerului. 

Alist Designers boutique revine în luna martie cu două branduri sofisticate
Aleksander Revas

Dacă nu ai descoperit încă piesele atemporale perfecte, trebuie să afli povestea Aleksander Revas, a cărui misiune se concentrează atât pe design, cât și pe sustenabilitate. Estetica brandului este inspirată de pasiunea fondarilor pentru arta ce precedă secolul 20, însă adevărata muză rămâne persoana care poartă piesele brandului și modul în care hainele de influențează starea de spirit. Vom afla mai multe curând într-un interviu special pe care îl vom realiza cu fondatorii, însă până atunci suntem siguri că ți-am stârnit curiozitatea. 

Ne vedem începând cu 1 martie în spațiul din zona de lounge de la parterul București Mall Vitan, partenerul nostru în acest proiect. Fii cu ochii pe noi și fă-ți timp să ne vizitezi ori de câte ori simți nevoia de frumos. În plus, martie este luna femeii, așa că pregătește-te de shopping!

Foto: PR

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…