Andreea Leta ∙ March 30, 2023 ∙ 3 min read

Ne bucurăm să te anunțăm că după o pauză de un sezon, unul dintre cele mai dragi proiecte ale noastre revine din luna aprilie. Alături de partenerii de la București Mall Vitan, Alist Designers boutique continuă să te inspire și să îți aducă zâmbetul pe buze prin creațiile producătorilor și ale designerilor locali, pe care îi susținem cu fiecare ocazie. 

Ne revedem începând cu luna aprilie în spațiul care îți este deja familiar de la edițiile precedente ale unuia dintre cele mai de succes proiecte care are ca principal scop susținerea și promovarea designerilor și producătorilor locali. Alist Designers boutique revine la București Mall Vitan! 

Și pentru că nimic nu e întâmplător, în prima lună, cea în care vom sărbători și Paștele, te invităm să te bucuri de trei branduri care au pus pe primul plan frumusețea, naturalețea și arta meșteșugului. 

Alist Designers boutique - Izabela Măndoiu

Izabela Măndoiu nu are nevoie de nicio introducere. De creațiile sale ne-am bucurat atât la edițiile precendente ale Alist Designers boutique, cât și în cadrul târgurilor Half is Free sau Crazy Christmas. Avem onoarea să ne fie din nou alături prin colecțiile sale inconfundabile, în care materialele naturale, broderia fină și, nu în ultimul rând, aerul sofisticat al fiecărei piese, dau atâta farmec fiecărui look. Permanent inspirată de vechile costume populare, Izabela Măndoiu propune o reinterpretare contemporană a modelelor, fără să altere tehnica și frumusețea cusăturilor pieselor pe care adesea le-ai admirat în muzee. 

Alist Designers boutique - Wax'n Magic

Wax’n Magic, noul brand de lumânări pe care l-ai întâlnit deja la Crazy Christmas anul trecut, este pentru prima dată alături de noi în proiectul Alist Designers boutique. Lansate în octombrie 2022, lumânările turnate manual folosind doar ingrediente naturale nontoxice, te vor încânta cu aromele gurmande sau florale, care te invită la un moment de feerie, în care îți vei aminti de prăjiturile bunicii, de cafenelele preferate sau de plimbările lungi în după-amiezele de primăvară. Inspirate de univerul alchimiei, lumânările din ceară de soia turnate în vase de sticlă, sunt potrivite pentru aproape orice stil de interior, de la cel retro, la cel modern, mizând pe simplitatea formei îmbogățită de magia aromelor. 

Alist Designers boutique - Genuin

Genuin este brandul pe care îl vei îndrăgi atât de la prima vedere, cât și de la prima atingere, întrucât misiunea acestuia este să readucă un colț de natură în spațiul fiecăruia prin diversele obiecte croite cu grijă din in. Dedicat tuturor, de la cei mai mici, la cei mai mari, Genuin este brandul care te a cuceri prin așternuturile fine, prin obiectele de bucătărie cu iz boem sau prin frumoasele perdele care vor da casei tale un permanent aer de vacanță. Sustenabil, delicat și cu o calitate estetică incontenstabilă, povestea inului este perfect pusă în valoare de produsele Genuin, despre care vei putea citi în curând mai multe. Până atunci, te invităm din aprilie alături de noi la Alist Designers boutique, pentru a putea avea propria experiență. 

Foto: PR

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…

DAAR, un nou brand de bijuterii ce poartă ADN-ul TEILOR

Încă de când au apărut și au început să fie folosite ca accesorii, bijuteriile au fost purtătoare de…

MET Gala 2024: Cele mai bune ținute, mai mult sau mai puțin în tema evenimentului

MET Gala 2024 a avut loc seara trecută, în cadrul unui eveniment care stârnește reacție după reacție. Gala…