Andreea Leta ∙ March 30, 2023 ∙ 3 min read

Ne bucurăm să te anunțăm că după o pauză de un sezon, unul dintre cele mai dragi proiecte ale noastre revine din luna aprilie. Alături de partenerii de la București Mall Vitan, Alist Designers boutique continuă să te inspire și să îți aducă zâmbetul pe buze prin creațiile producătorilor și ale designerilor locali, pe care îi susținem cu fiecare ocazie. 

Ne revedem începând cu luna aprilie în spațiul care îți este deja familiar de la edițiile precedente ale unuia dintre cele mai de succes proiecte care are ca principal scop susținerea și promovarea designerilor și producătorilor locali. Alist Designers boutique revine la București Mall Vitan! 

Și pentru că nimic nu e întâmplător, în prima lună, cea în care vom sărbători și Paștele, te invităm să te bucuri de trei branduri care au pus pe primul plan frumusețea, naturalețea și arta meșteșugului. 

Alist Designers boutique - Izabela Măndoiu

Izabela Măndoiu nu are nevoie de nicio introducere. De creațiile sale ne-am bucurat atât la edițiile precendente ale Alist Designers boutique, cât și în cadrul târgurilor Half is Free sau Crazy Christmas. Avem onoarea să ne fie din nou alături prin colecțiile sale inconfundabile, în care materialele naturale, broderia fină și, nu în ultimul rând, aerul sofisticat al fiecărei piese, dau atâta farmec fiecărui look. Permanent inspirată de vechile costume populare, Izabela Măndoiu propune o reinterpretare contemporană a modelelor, fără să altere tehnica și frumusețea cusăturilor pieselor pe care adesea le-ai admirat în muzee. 

Alist Designers boutique - Wax'n Magic

Wax’n Magic, noul brand de lumânări pe care l-ai întâlnit deja la Crazy Christmas anul trecut, este pentru prima dată alături de noi în proiectul Alist Designers boutique. Lansate în octombrie 2022, lumânările turnate manual folosind doar ingrediente naturale nontoxice, te vor încânta cu aromele gurmande sau florale, care te invită la un moment de feerie, în care îți vei aminti de prăjiturile bunicii, de cafenelele preferate sau de plimbările lungi în după-amiezele de primăvară. Inspirate de univerul alchimiei, lumânările din ceară de soia turnate în vase de sticlă, sunt potrivite pentru aproape orice stil de interior, de la cel retro, la cel modern, mizând pe simplitatea formei îmbogățită de magia aromelor. 

Alist Designers boutique - Genuin

Genuin este brandul pe care îl vei îndrăgi atât de la prima vedere, cât și de la prima atingere, întrucât misiunea acestuia este să readucă un colț de natură în spațiul fiecăruia prin diversele obiecte croite cu grijă din in. Dedicat tuturor, de la cei mai mici, la cei mai mari, Genuin este brandul care te a cuceri prin așternuturile fine, prin obiectele de bucătărie cu iz boem sau prin frumoasele perdele care vor da casei tale un permanent aer de vacanță. Sustenabil, delicat și cu o calitate estetică incontenstabilă, povestea inului este perfect pusă în valoare de produsele Genuin, despre care vei putea citi în curând mai multe. Până atunci, te invităm din aprilie alături de noi la Alist Designers boutique, pentru a putea avea propria experiență. 

Foto: PR

Related Posts

Stephan Pelger – retrospectivă în imagini 

Designerul Stephan Pelger a părăsit ieri această lume spre șocul întrgii industrii locale. Pentru a trece dincolo de…

Ce haine să ne luăm în bagajul de croazieră

O croazieră este cea mai bună ocazie să ne scoatem în evidență garderoba, care trebuie să fie formată…

Alist Desginers boutique: Materiale naturale și bijuterii fine în selecția lunii iunie 

Este oficial vară, așa că ne bucurăm să te anunțăm că selecția lunii iunie de la Alist Designers…

Romanian Creative Week: Tendințele din colecțiile designerilor prezenți la Iași 

Am fost prezenți la unul dintre cele mai frumoase și mai ample evenimente create vreodată în România, unde…

Vedetele au făcut parada modei la gala amfAR, care avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc

Festivalul de la Cannes vine și cu o mulțime de evenimente conexe, iar unul dintre cele mai importante…

Alege ținute în tendințele momentului și joacă-te cu combinațiile stilistice

Alege din tendințele momentului, inspirându-te din streetwear sau din universul creativ al designerilor, artiștilor și artizanilor prezenți la…

Stilul unei legende: Tribut Tina Turner în imagini

Tina Turner s-a stins din viață seara trecută, la 83 de ani, lăsând în urmă o carieră excepțională,…

Alist Designers boutique: Noria Anis, brandul dedicat eleganței atemporale 

Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale noastre, care susține designerii șu producătorii locali, Alist Desginers boutique, se…

Alist Designers boutique: Les Waves – o poveste despre pasiune și libertate 

Cristiana Muceanu a lansat Les Waves în urmă cu un an, atunci când a decis să împărtășească lumii…

Wear Your Own Creative Style

Pe lângă noutățile din modă, design graphic, ilustrație, design de produs, arhitectură și design interior prezentate la cea…