Alist Designers boutique

Alist Designers boutique, proiectul ce susține designerii și brandurile românești, te așteaptă din 1 octombrie, în spațiul din București Mall Vitan, cu o nouă selecție de branduri. 

Alist Designers boutique te-a obișnuit cu promovarea designerilor și a brandurilor românești, de care te-ai îndrăgostit deja din vizitele anterioare în magazin. De astăzi, 1 octombrie, și până pe 31 octombrie, în spațiul de la parter din București Mall Vitan, te întâlnești cu două branduri noi: GNA și Gemelli. 

Alist Designers boutique
GNA

Pe Andra Ghinea, fondatoarea GNA, ai cunoscut-o deja anul trecut, atunci când ai avut ocazia să încerci piesele ei urbane, inspirate de diverse surse young&fresh, precum jocurile video sau social media. Piesele cu decupaje îndrăznețe sunt extrem de cool și gata să devină preferatele tale în acest sezon. 

Alist Designers boutique
Gemelli

Gemelli este pentru prima dată alături de noi și nici că se putea să fie un moment mai potrivit! Ai văzut ghetele și bocancii Gemelli în reviste internaționale și mai peste tot în social media, iar acum ai ocazia să vii și să îți alegi modelul preferat de ghete, de bocanci sau de pantofi. 

Pentru mai multă inspirație, te așteptăm aici, alături de partenerii noștri de la București Mall Vitan. Compune ținute inedite, care să îți ilustreze stilul în maniera care te pune în cea mai bună lumină!

Related Posts