Andreea Leta ∙ June 3, 2021 ∙ 4 min read

Alist Designers boutique: Nuanțele verii și cum avem grijă de ele

La Alist Designers boutique, tendințele vorbesc despre o vară efervescentă, fresh și plină de culoare! Iată ce te încurajează designerii români să porți în sezonul SS21, iar partenerii de la Electrolux ne învață cum să avem grijă de hainele colorate, pentru a le păstra intensitatea cât mai mult timp: 

Vara acestui an este, fără îndoială, una dintre cele mai colorate! De la nuanțe aprinse de galben, la pasteluri, orice este permis. Dacă tot nu vom putea participa încă la festivalurile noastre preferate, măcar să purtăm ceva ce aduce a festival cromatic, nu? Dar înainte de a-ți face noi sugestii de piese colorate, ne-am gândit să venim cu soluții pentru a păstra nuanțele vii pentru cât mai mult timp:

Make it last: Păstrează intensitatea culorilor

Alist Designers boutique: Nuanțele verii și cum avem grijă de ele

Știm cât de mult îndrăgești o piesă nouă pentru intensitatea nuanței. Pentru a-i păstra luminozitatea și aspectul de nou, trebuie să adopți, în primul rând, o gândire sustenabilă atunci când vine vorba de haine. Soluția este să îngrijești, nu să înlocuiești permanent, iar pentru asta, Electrolux a lansat campania Make it last, care are ca scop educarea publicului în ceea ce privește consumul de haine.

Mașinile de spălat și uscătoarele PerfectCare dispun de tehnologii performante care se asigură atât de menținerea culorilor, cât și de protejarea mediului, folosind o cantitate redusă de resure, precum energia și apa.

În discuția despre culori nu putem să nu punem pe primul loc funcția ColourCare, ce păstrează strălucirea fiecărei piese, ca în ziua în care te-a cucerit și te-a convins să o iei acasă! La fel de importantă este și funcția UltraCare, care are grijă de țesăturile fine. SteamCare păstrează eleganța pieselor, iar SensiCare are grijă de hainele tale preferate, de zi cu zi.

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care hainele, după câteva spălări, își pierd intensitatea nuanței, este utilizarea unei cantități prea mari de detergent. Funcția AutoDose a fost concepută special pentru a te ajuta să dozezi corect cantitatea de detergent și de balsam.

Acum că ai aflat cum poți îngriji cel mai bine piesele preferate colorate, iată ce am găsit în colecțiile designerilor români de la Alist Designers boutique:

Yellow submarine 

Alist Designers boutique: Nuanțele verii și cum avem grijă de ele

Hanorac The F Factor

Vremea se arată încă schimbătoare, așa că nu te grăbi să bagi hanoracele la naftalină. Mai ales pe cele în nuanțe intense de galben, precum cel de la The F Factor, care emană atâta energie bună!

Green lantern 

Alist Designers boutique: Nuanțele verii și cum avem grijă de ele

Bluză iheart by Alexandra Veron

O nuanță plină de verde te face să te gândești la plimbările în natură care îți încarcă bateriile. Adu puțin din comoara pădurii în mijlocul orașului cu ajutorul unui top precum cel de la iHeart by Alexandra Veron.

Ice cream 

Alist Designers boutique: Nuanțele verii și cum avem grijă de ele

Rochie Antante

Dacă nu ești adepta nuanțelor puternice, te poți refugia în spectrul delicatelor pasteluri. Ce spui de spre delicioasa înghețată de mentă? Am găsit-o în colecția celor de la Antante sub forma unei rochii feminine și cool deopotrivă.

Blue sky 

Alist Designers boutique: Nuanțele verii și cum avem grijă de ele

Rochie Izabela Măndoiu

Albastrul este una dintre marile iubiri ale tuturor timpurilor, când vine vorba de cromatică în modă. Iar când vezi o rochie precum cea semnată de Izabela Măndoiu, înțelegi de ce a curs atâta cerneală pe tema asta în istoria costumului. 

Pink is my new obsession

Alist Designers boutique: Nuanțele verii și cum avem grijă de ele

Rochie Muna

Ce poate fi mai happy happy joy joy decât o rochie într-o nuanță aprinsă de roz? Muna are în colecția recentă o piesă care inspiră atât senzualitate, cât și un puternic spirit ludic, prin rochia mini pe care o propune clientelor sale pentru vara aceasta. 

 

Alături de noi în proiectul Alist Designers boutique, sunt partenerii noștri de la București Mall Vitan și Electrolux. 

Foto: PR

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…