Andreea Leta ∙ March 17, 2021 ∙ 3 min read

Monarh este unul dintre brandurile pe care le găsești acum la Alist Designers boutique. Piesele structurate cu volane nu numai că ne-au impresionat din punctul de vedere al stilului, ci ne-au stârnit curiozitatea pentru a afla povestea lor: 

Cum a luat naștere brandul tău? Care au fost pașii pentru prima colecție? 

 Proiectul Monarh reprezintă transpunerea pasiunii mele pentru modă în realitate. Mi-am dorit să le ofer clientelor Monarh o alternativă, o manieră nouă de a se bucura de modă și de libertatea pe care hainele le-o oferă.  Povestea este una clasică, am pornit de la un mic atelier cu producție micro iar acum Monarh se bucură de o echipă dedicată și colecții complexe lansate periodic. Fiecare colecție Monarh începe cu o poveste, încerc să le ofer clientelor noastre piese care le însoțească  în fiecare moment și în fiecare etapă a vieții lor. Prima colecție a însemnat punerea bazelor unor piloni fermi pe care se poate baza garderoba femeii Monarh. Cu fiecare colecție ulterioară am adăugat și am rafinat această imagine bine gândită. 

Care sunt primele 3 surse de inspirație pe care te bazezi atunci când pregătești o colecție? 

Inspirația este un concept extrem de abstract, poate să apăra din aproape orice – o carte cu o valoare aparte, manieră în care un material se mișcă sau frumusețea naturală. Multe dintre piesele cheie Monarh sunt inspirate din lumea fluturilor care au dat nume brandului. Încerc să includ în creațiile mele elemente variate pentru a crea o colecție incluzivă.  

  Alist Designers boutique: Monarh, povestea unui brand romantic

Cum arată sau cum ai descrie profilul clientei ideale? 

 Clienta Monarh este o femeie sofisticată mereu în căutare de nou fără însă a pierde esența stilului personal. Este genul de om care apreciază calitatea și știe să aleagă ceea ce o reprezintă. Pentru mine orice femeie care se regăsește în estetică Monarh este clienta ideală! Nu cred în limite de vârstă sau în segmentarea exagerată, atâta timp cât produsul oferă bucurie atunci când este purtat, eu mă declar mulțumită! 

  Cum vezi tu schimbările în fashion în acest moment? Dar care este experiența ta personală sau ca brand? Ce s-a schimbat în toată perioada aceasta și care crezi că vor fi urmările? 

Schimbarea face parte parte din noi, indiferent dacă vorbim de situații de criză, așa cum se întâmplă acum ca urmare a COVID, sau urmări ale alegerilor noastre din trecut ( problema fast fashion de exemplu). Cred cu tărie că această perioadă va fi una care va face diferența între brandurile care au o etică de muncă și cele care nu au reușit să se impună pe piață. Din fericire clintele discern între produsele de calitate și cele care au un impact negativ asupra mediului în care trăim. Suntem în plină schimbare și reinterpretare a conceptelor fashion iar Monarh își propune să evolueze și să se adapteze noilor reglementări. Din fericire, brandul Monarh a trecut constant prin valuri de schimbări și sunt sigură că această perioadă va fi una propice pentru noi. Avem nevoie de abordări diferite și de un suflu nou pentru a ne adapta unei lumi în continuaă schimbare.

Alist Designers boutique: Monarh, povestea unui brand romantic

Ce îmi poți spune despre colecția pe care ai adus-o la A List Designers Boutique?

Pentru proiectul Monarh x A List Designers Boutique am ales o colecție capsulă care a reunit piesele clasice ale brandului nostru. Am decis să includem atât rochiile sacou, un look iconic Monarh, o selecție de piese basic ( sacouri, rochii) care se potrivesc oricărei garderobe dar și ținute athleisure, pe care am învățat cu toții să le apreciem în această perioadă. Consider că am reușit să punem la dispoziția clientelor piese unice, croiuri și proporții interesante. 

 Vino la Alist Designers boutique pentru a vedea colecția Monarh. În acest proiect prezentat de Mastercard, alături de noi sunt partenerii de la București Mall Vitan. 

Alist Designers boutique: Monarh, povestea unui brand romantic

Foto: PR 

Related Posts

Cel mai frumos Crăciun e acum

Cine spune că nu îi place să primească de Crăciun cadouri sau Crăciunul, în general,– cu excepția lui…

Antreprenoriat la feminin, la prima ediție

A List Magazine a fost alături de Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection și de Andra Pintican – fondatoarea…

Cele mai spectaculoase apariții de la British Fashion Awards 2022

O mulțime de vedete au luat parte la gala British Fashion Awards 2022, care a avut loc la…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

C&A x Alist Magazine: Ne vedem la shopping în weekend!

Suntem din ce în ce mai aproape de unul dintre cele mai frumoase ale anului, așa că pregătirile…

Chanel aniversează 90 de ani de creație de bijuterii prin lansarea cărții– Chanel Haute Joaillerie

Casa de modă Chanel lansează un volum în cinstea aniversării a 90 de ani de cand Coco Chanel…

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…