Andreea Leta ∙ March 17, 2021 ∙ 3 min read

Monarh este unul dintre brandurile pe care le găsești acum la Alist Designers boutique. Piesele structurate cu volane nu numai că ne-au impresionat din punctul de vedere al stilului, ci ne-au stârnit curiozitatea pentru a afla povestea lor: 

Cum a luat naștere brandul tău? Care au fost pașii pentru prima colecție? 

 Proiectul Monarh reprezintă transpunerea pasiunii mele pentru modă în realitate. Mi-am dorit să le ofer clientelor Monarh o alternativă, o manieră nouă de a se bucura de modă și de libertatea pe care hainele le-o oferă.  Povestea este una clasică, am pornit de la un mic atelier cu producție micro iar acum Monarh se bucură de o echipă dedicată și colecții complexe lansate periodic. Fiecare colecție Monarh începe cu o poveste, încerc să le ofer clientelor noastre piese care le însoțească  în fiecare moment și în fiecare etapă a vieții lor. Prima colecție a însemnat punerea bazelor unor piloni fermi pe care se poate baza garderoba femeii Monarh. Cu fiecare colecție ulterioară am adăugat și am rafinat această imagine bine gândită. 

Care sunt primele 3 surse de inspirație pe care te bazezi atunci când pregătești o colecție? 

Inspirația este un concept extrem de abstract, poate să apăra din aproape orice – o carte cu o valoare aparte, manieră în care un material se mișcă sau frumusețea naturală. Multe dintre piesele cheie Monarh sunt inspirate din lumea fluturilor care au dat nume brandului. Încerc să includ în creațiile mele elemente variate pentru a crea o colecție incluzivă.  

  Alist Designers boutique: Monarh, povestea unui brand romantic

Cum arată sau cum ai descrie profilul clientei ideale? 

 Clienta Monarh este o femeie sofisticată mereu în căutare de nou fără însă a pierde esența stilului personal. Este genul de om care apreciază calitatea și știe să aleagă ceea ce o reprezintă. Pentru mine orice femeie care se regăsește în estetică Monarh este clienta ideală! Nu cred în limite de vârstă sau în segmentarea exagerată, atâta timp cât produsul oferă bucurie atunci când este purtat, eu mă declar mulțumită! 

  Cum vezi tu schimbările în fashion în acest moment? Dar care este experiența ta personală sau ca brand? Ce s-a schimbat în toată perioada aceasta și care crezi că vor fi urmările? 

Schimbarea face parte parte din noi, indiferent dacă vorbim de situații de criză, așa cum se întâmplă acum ca urmare a COVID, sau urmări ale alegerilor noastre din trecut ( problema fast fashion de exemplu). Cred cu tărie că această perioadă va fi una care va face diferența între brandurile care au o etică de muncă și cele care nu au reușit să se impună pe piață. Din fericire clintele discern între produsele de calitate și cele care au un impact negativ asupra mediului în care trăim. Suntem în plină schimbare și reinterpretare a conceptelor fashion iar Monarh își propune să evolueze și să se adapteze noilor reglementări. Din fericire, brandul Monarh a trecut constant prin valuri de schimbări și sunt sigură că această perioadă va fi una propice pentru noi. Avem nevoie de abordări diferite și de un suflu nou pentru a ne adapta unei lumi în continuaă schimbare.

Alist Designers boutique: Monarh, povestea unui brand romantic

Ce îmi poți spune despre colecția pe care ai adus-o la A List Designers Boutique?

Pentru proiectul Monarh x A List Designers Boutique am ales o colecție capsulă care a reunit piesele clasice ale brandului nostru. Am decis să includem atât rochiile sacou, un look iconic Monarh, o selecție de piese basic ( sacouri, rochii) care se potrivesc oricărei garderobe dar și ținute athleisure, pe care am învățat cu toții să le apreciem în această perioadă. Consider că am reușit să punem la dispoziția clientelor piese unice, croiuri și proporții interesante. 

 Vino la Alist Designers boutique pentru a vedea colecția Monarh. În acest proiect prezentat de Mastercard, alături de noi sunt partenerii de la București Mall Vitan. 

Alist Designers boutique: Monarh, povestea unui brand romantic

Foto: PR 

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…