3,2,1… Weekend! Momentul nostru preferat din săptămână este, în sfârșit, aici. Ce zici de o sesiune de shopping la Alist Designers boutique prin care să te răsfeți săptămâna aceasta? Iată ce ți-au pregătit creatorii români prezenți aici până la sfârșitul lunii. 

Cu o eclipsă de lună și cu o lună plină în programul de weekendul acesta, am simțit că e momentul să ne răsfățăm un pic. Indiferent dacă folosești asta ca motiv sau ca scuză, un cadou pe care ți-l dedici ție e oricând binevenit. Inspirate de ce am găsit săptămâna aceasta în colecțiile de la Alist Designers boutique, avem trei propuneri pentru tine. 

Alist Designers boutique- Inspirație de weekend de la creatorii români
Farfurie Chicineta

Se spune că dragostea, inclusiv cea de sine, trece prin stomac. Ce zici de o porție generoase de paste cu mult parmezan? Gândește-te numai la minunata Italie, acolo unde nu te poți bucura de un monument, fără să simți un pic din miresmele unei bucărătii siciliene. Bucură-te weekendul acesta de preparatul preferat ca și cum ai fi într-un loc cu soare, unde caloriile și micile plăaceri vinovate sunt trecute cu vederea. Chicineta îți este alături cu mesaje și gânduri cât de yummy se poate. 

Alist Designers boutique- Inspirație de weekend de la creatorii români
Luviane – parfum terapeutic

Și dacă tot suntem la capitolul gurmand, multă lume găsește aromaterapia extrem de relaxantă. Luviane este alături de noi cu parfumuri terapeutice, cu arome bogate de condimente sau lemnoase, pentru cele mai pretențioase gusturi. Noi ne-am oprit la Infinit, acolo unde am setat limitele weekendului, dar tu ești liberă să îți alegi miresmele favorite!

Luviane - parfum terapeutic
Rochie Couture de Marie

Poate că era mai indicat să începem cu rochiile Couture de Marie, dar la cât sunt de confortabile și la cât de frumoase sunt croielile brandului, meriți porția aia de paste de la primul punct. Ce zici de un print floral care să-ți readucă un pic din aerul primăverii la sfârșitul toamnei? Feminitatea e conceptul pe care se beazează fiecare piesă de aici, așa că mizează pe un decolteu în V și pe accentuarea taliei pentru un date savuros!

Partenerii nostri în proiectul ce susține designerii români, sunt Perwoll și București Mall Vitan. Vino în zona de lounge, la parter, pentru a descoperi toate piesele din boutique.

Foto: PR 

Related Posts