2022 începe elegant și cu multă căldură la Alist Designers boutique! Alături de noi în această perioadă sunt trei branduri gata să îți răsfețe prima lună a noului an, pentru a avea douăsprezece luni perfecte! Blop, Laura Badea și Izabela Măndoiu sunt aici în ianuarie. 

Alist Designers boutique, spațiul din zona de lounge de la parterul București Mall Vitan, te așteaptă să pășești cu eleganță în noul an, alături de trei branduri care îți vor aduce un zâmbet cât pentru toate lunile lui 2022. Nu sta pe gânduri și vino să vezi ce ți-au pregătit și de data aceasta designerii români. 

Izabela Măndoiu nu mai are nevoie de nicio introducere. Creațiile ei sofisticate redefinesc femininatea bazându-se pe datini și pe tradiții populare, aduse în sfera urbană într-o manieră rafinată, prin rochii, jachete sau alte piese încărcate de eleganță și de calitatea cu care te-a obisșnuit încă de la începutul proiectului nostru, ce susține creatorii autohtoni. 

Laura Badea este un alt brand de care te-ai îndrăsotit în seriile trecute. Creațiile clasic cu un twist actual, marcate de feminitate prin volane, asimetrii, cordoane ce marchează talia sau printuri ce creează un adevărat spectacol în mișcare. 

Surpriza lunii vine din partea celor de la Blop (blop.ro), care au adus cele mai frumoase piese ceramice din colecțiile lor. Cești, căni sau farfurii cu diverse motive grafice pictate, pot transforma căminul, biroul sau înâlnirile cu prietenii, în adevărate motive de sărbătoare. La ciocolată caldă nu se renunță cu una, cu două, nu-i așa? Te așteptăm la boutique să îți alegi preferatele. 

Alături de noi în proiectul Alist Designers boutique sunt partnerii de la București Mall Vitan. 

Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts