Andreea Leta ∙ April 9, 2021 ∙ 4 min read

Alist Designers boutique- Fashion editor’s highlights

Alist Designers boutique te așteaptă, în continuare, în spațiul din București Mall Vitan, cu o nouă serie de designeri și branduri românești, a căror listă completă se află aici. Eu le-am făcut deja o vizită și iată care au fost primele lucruri care mi-au atras atenția: 

Încă din vitrină, la Alist Designers butique te întâmpină explozia de culoare care a luat cu asalt spațiul imens în care ne-am obișnuit să te primim, de anul trecut. Nuanțe efervescente de roz, mentă, galben, piese din glitter, genți cu broderii, tablouri în relief, și tot felul de alte surprize, te încântă imediat ce ai trecut pragul magazinului. Și pentru că mi-a plăcut atât de mult prima mea vizită la noua serie de desgineri și branduri românești care vor fi alături de noi până în iunie, am vrut să-ți împărtășesc puțin din entuziasmul meu și să îți prezint primele lucruri care mi-au atras atenția. 

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Iz de poveste și Aer Wear

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Iz de poveste și Mizza Jewelry

Nu ai cum să nu cazi pradă fascinației lumânărilor de la Iz de Poveste încă de la primul pas. De fapt, încă din vitrină. Vasele frumos colorate, plus izurile încântătoare îți dau o stare de bine pe care ți-o dorești musai și acasă! Și dacă decizi spontan că ai nevoie de puțin timp liber pentru tine, poți lejer să spui F*** it, și să îți aloci atenția necesară. Ok, nu trebuie să o spui tu neapărat, poți apela la un hanorac cu mesaj de la Aer Wear. Dacă tot ești în colțul din stânga, fă-ți cadou și o mică bijuterie de la Mizza Jewelry care să îți poarte noroc!

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Atelier Merci

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Izabela Măndoiu

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Ninina

Pe măsură ce te afunzi în universul creativ al designerilor români, descoperi și colțul romantismului absolut, unde Atelier Merci te așteaptă cu fapte nu numai bune pentru mediu, ci și foarte frumoase! Iar imediat lângă se află poveștile cu zâne ale Izabelei Măndoiu. La capitolul romantism aș spune că se află și cel mai tare brand pentru copii pe care l-am văzut vreodată. Pentru piesele de la Ninina, aș bea oricând licoarea lui Alice în Țara Minunilor, pentru a încăpea în rochițele din pânză sau pentru a purta sandalele din sfoară. Să-ți spun un secret: nu sunt singura care și-a dorit asta, așa că cei de la Ninina, pe ici, pe colo, s-au conformat și mai găsești câte o piesă și pentru tine!

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Neonish

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

The F Factor

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Antante

Să. trecem la partea cool a situației. Nu știm încă dacă vom avea parte de festivaluri vara asta, dar nu văd de ce nu ți-ai crea un festival ăn propria locuință. Poți începe de la un obiect Neonish și poți completa vibe-ul cu un tricou cu mesaj de la The F Factor sau cu unul pictat manual de fetele de la Antante. 

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Techir

Una dintre cele mai emoționante surprize, pentru mine, este prezența brandului Techir. Când eram mică, obișnuiam să merg cu bunica mea în vacanță la Techirghiol, acolo unde ea urma un tratament și unde eu mă împrieteneam cu toți ceilalți nepoți și ne jucam cât era ziua de lungă. Recent am trecut prin stațiune și o văd altfel, îmi pare un loc destul de elegant, cu un potențial imens, în care mi-ar face plăcere să revin într-o vacanța de relaxare, însă până atunci, mă bucur de apa cu lavandă și de săculeții pentru baie cu diverse arome și, desigur, cu un pic din nămolul legendar, extrem de benefic, pe care, nu știu dacă știi, îl mai poți găsi într-un singur alt loc din lume, undeva în Africa.

Pentru că nu vreau să îți stric surpriza, mă opresc aici cu dezvăluirile și te încurajez să vii chiar tu să descoperi tot ce au creatorii mai bun și mai frumos. Crede-mă, n-ai să poți pleca cu mâna goală de aici! Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află partenerii de la București Mall Vitan.

Foto: arhiva personală

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…