Andreea Leta ∙ April 9, 2021 ∙ 4 min read

Alist Designers boutique- Fashion editor’s highlights

Alist Designers boutique te așteaptă, în continuare, în spațiul din București Mall Vitan, cu o nouă serie de designeri și branduri românești, a căror listă completă se află aici. Eu le-am făcut deja o vizită și iată care au fost primele lucruri care mi-au atras atenția: 

Încă din vitrină, la Alist Designers butique te întâmpină explozia de culoare care a luat cu asalt spațiul imens în care ne-am obișnuit să te primim, de anul trecut. Nuanțe efervescente de roz, mentă, galben, piese din glitter, genți cu broderii, tablouri în relief, și tot felul de alte surprize, te încântă imediat ce ai trecut pragul magazinului. Și pentru că mi-a plăcut atât de mult prima mea vizită la noua serie de desgineri și branduri românești care vor fi alături de noi până în iunie, am vrut să-ți împărtășesc puțin din entuziasmul meu și să îți prezint primele lucruri care mi-au atras atenția. 

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Iz de poveste și Aer Wear

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Iz de poveste și Mizza Jewelry

Nu ai cum să nu cazi pradă fascinației lumânărilor de la Iz de Poveste încă de la primul pas. De fapt, încă din vitrină. Vasele frumos colorate, plus izurile încântătoare îți dau o stare de bine pe care ți-o dorești musai și acasă! Și dacă decizi spontan că ai nevoie de puțin timp liber pentru tine, poți lejer să spui F*** it, și să îți aloci atenția necesară. Ok, nu trebuie să o spui tu neapărat, poți apela la un hanorac cu mesaj de la Aer Wear. Dacă tot ești în colțul din stânga, fă-ți cadou și o mică bijuterie de la Mizza Jewelry care să îți poarte noroc!

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Atelier Merci

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Izabela Măndoiu

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Ninina

Pe măsură ce te afunzi în universul creativ al designerilor români, descoperi și colțul romantismului absolut, unde Atelier Merci te așteaptă cu fapte nu numai bune pentru mediu, ci și foarte frumoase! Iar imediat lângă se află poveștile cu zâne ale Izabelei Măndoiu. La capitolul romantism aș spune că se află și cel mai tare brand pentru copii pe care l-am văzut vreodată. Pentru piesele de la Ninina, aș bea oricând licoarea lui Alice în Țara Minunilor, pentru a încăpea în rochițele din pânză sau pentru a purta sandalele din sfoară. Să-ți spun un secret: nu sunt singura care și-a dorit asta, așa că cei de la Ninina, pe ici, pe colo, s-au conformat și mai găsești câte o piesă și pentru tine!

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Neonish

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

The F Factor

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Antante

Să. trecem la partea cool a situației. Nu știm încă dacă vom avea parte de festivaluri vara asta, dar nu văd de ce nu ți-ai crea un festival ăn propria locuință. Poți începe de la un obiect Neonish și poți completa vibe-ul cu un tricou cu mesaj de la The F Factor sau cu unul pictat manual de fetele de la Antante. 

Alist Designers boutique: Fashion editor’s highlights

Techir

Una dintre cele mai emoționante surprize, pentru mine, este prezența brandului Techir. Când eram mică, obișnuiam să merg cu bunica mea în vacanță la Techirghiol, acolo unde ea urma un tratament și unde eu mă împrieteneam cu toți ceilalți nepoți și ne jucam cât era ziua de lungă. Recent am trecut prin stațiune și o văd altfel, îmi pare un loc destul de elegant, cu un potențial imens, în care mi-ar face plăcere să revin într-o vacanța de relaxare, însă până atunci, mă bucur de apa cu lavandă și de săculeții pentru baie cu diverse arome și, desigur, cu un pic din nămolul legendar, extrem de benefic, pe care, nu știu dacă știi, îl mai poți găsi într-un singur alt loc din lume, undeva în Africa.

Pentru că nu vreau să îți stric surpriza, mă opresc aici cu dezvăluirile și te încurajez să vii chiar tu să descoperi tot ce au creatorii mai bun și mai frumos. Crede-mă, n-ai să poți pleca cu mâna goală de aici! Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află partenerii de la București Mall Vitan.

Foto: arhiva personală

Related Posts

Idealurile de frumusețe de la Venus la Barbie

Institutul Pantone a declarat Viva Magenta culoarea anului 2023, iar vara ce tocmai a trecut s-a mulat perfect…

Tendințele momentului în materie de genți, de la nuanțe, la dimensiuni

Ne ocupăm astăzi de accesoriul nostru preferat, aliatul de nădejde al fiecărei zile, indiferent de agendă. Îți spunem…

Pantofii must-wear ai momentului: Vârf ascuțit și toc… nu foarte înalt!

Pentru ținutele perioadei imediat următoare, vei fi, probabil, tentată să alegi acele perechi de pantofi spectaculoase, care uneori…

Visând la vară: ne inspiră colecția primăvară/vară 2024 C&A, „Finding Beauty in Chaos”

Ce poate fi mai simpatic și mai încântător ca, în mijlocul unei săptămâni cu ploaie, vânt și ceață,…

Alist Designers boutique: Selecția spectaculoasă de branduri care te așteaptă în luna decembrie 

Pentru că intrăm în luna festivităților de Crăciun și a diverselor celebrari, ne-a gândit la o selecție anume…

Costumul masculin revine în topul preferințelor doamnelor, pentru evenimentele festive

Dacă încă nu ai ales ținuta pe care o vei purta la evenimentul de Crăciun a firmei sau…

Hot Trend: Cu picioarele la vedere în plină iarnă!

Dacă te întrebai ce minuni au mai pus la cale marile case de modă pentru acest sezon, află…

Pielea vegană: Tendințe, avantaje și dezavantaje

Casele de modă au adoptat rând pe rând politica sustenabilității prin înlocuirea pielii cu texturi asemănătoare. Grija pentru…

Alist Designers boutique: The Stories of O., brandul sustenabil care aduce zâmbete

Luna aceasta ne bucurăm să-l avem alături de noi pe Ovidiu Mureșanu, care ne-a adus cu un pas…

Alist Designers boutique: Anna Fellini, brandul de genți dedicat frumuseții atemporale

Noiembrie a adus la Alist Designers boutique un brand de genți de care, cu siguranță, te-ai îndrăgostit încă…