Andreea Leta ∙ February 1, 2021 ∙ 4 min read

Alist Designers boutique e spațiul în care designerii români au adus cele mai cool piese din colecțiile lor. Săptămâna aceasta, după multă alergătură, m-am gândit să vorbim puțin despre acele piese confortabile, perfecte atât pentru lucratul de acasă, cât și pentru zilele în care drumurile și treburile în afara locuinței par interminabile. Iată ce am selectat: 

Pentru mine personal, hainele trebuie să fie mai degrabă comode decât fancy în zilele în care știu că plec de acasă la răsăritul soarelui și revin în plină lumină a lunii. Jobul de stilist, culmea, nu le permite stiliștilor să poarte acele piese spectaculoase oricând, oricum; meseria asta presupune foarte multă mișcare, vorbim despre zeci de genoflexiuni pe zi (da, da!), multe huse de haine de cărat, eventual de ținut și o blendă pe set, ce să mai, vorbim despre o adevărată muncă de teren. E puțin probabil să ne vezi pe vreunul dintre noi în acțiune pe tocuri, în fuste scurte sau mai știu eu cum, nici măcar cu o pană. Deci confortul e foarte important. 

Astfel, de multe ori apelez la tricouri largi, hanorace, pantofi sport, bomber jackets, jeans, toate din materiale naturale, pentru a le putea purta o zi întreagă și, uneori, un pic mai mult. Trebuie să mă simt atât de bine, încât să am senzația că sunt în haine de casă. Iar cum anul trecut ne-a demonstrat cât de important e confortul, mai ales psihic, atunci când stăm îmbrăcați frumos în propria sufragerie, am ales câteva piese perfecte pentru a fi purtate indoors, dar ideale și pentru un outfit relaxat de ieșit afară, cu diverse scopuri. 

Oh kimono

Dacă tot am „pronunțat” fancy, aș începe cu o piesă pe care, chiar și atunci când încă nu știam ce înseamnă luxul adevărat, adică absolutul confort, o adoram într-un outfit de gală. Mă refer la kimonoul din mătase. Pe cel de la Oh Kimono îl văd purtat atât cu o spaghetti dress, dar și cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, negri, cu o pereche de sandale cu tocuri și cu buze roșii, extrem de senzuale, dar, evident, și cu o pereche de jeans și cu o maletă, întru comoditatea despre care spuneam mai sus. Iar acasă… ce poate fi mai plăcut decât atingerea mătăsii, în timp ce vizionezi un film bun și te bucuri de un vin aromat? 

 

 

 

 

Pur Clothing

Concept a trois

De ceva timp, deux pieces au devenit o mare tendință, în special în zona hainelor sport-casual. Ador piesele celor de la Pur Clothing, în care te simți ca în cea mai dragă păturică, vorba unuia dintre câtecele lui Fergie, dar și pe cele ale celor de la Concept a trois, ceva mai casual, pe care le poți purta cu orice în picioare, iar în funcție de asta, să le dai un nou vibe de fiecare dată! Piesele de la Parapli Soley sunt, de asemenea, ușor de adaptat diferitelor contexte, astfel încât, dacă ai curaj, le poți purta inclusiv cu o pereche de ciocate aurii, dar, desigur, și cu o pereche de pantofi sport albi, clasici. 

Parapli Soley

Cât despre ce putem purta cu jeans, orice nuanță ar avea ei, aș miza în perioada aceasta pe o bluză din bumbac, ușor sporty, dar cu detalii feminine, prefum umerii bufanți, și, de ce nu, cu un print simpatic sau cu o pictură manuală, cum este cea de la Antante, pentru că e important să mai și râdem și să copilărim din când în când. Mai ales atunci când devine un pic obositoare sarcinile de adult!

Antante

Te încurajez și de data asta să ne vizitezi și să îți alegi propriile preferate, în magazin vei găsi mult mai multe astfel de piese, mult mai pe gustul tău.

Alături de noi în proiectul Alist Designers boutique, prezentat de Mastercard, se află și partenerii noștri de la București Mall Vitan. 

Foto: PR

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…