Andreea Leta ∙ February 1, 2021 ∙ 4 min read

Alist Designers boutique e spațiul în care designerii români au adus cele mai cool piese din colecțiile lor. Săptămâna aceasta, după multă alergătură, m-am gândit să vorbim puțin despre acele piese confortabile, perfecte atât pentru lucratul de acasă, cât și pentru zilele în care drumurile și treburile în afara locuinței par interminabile. Iată ce am selectat: 

Pentru mine personal, hainele trebuie să fie mai degrabă comode decât fancy în zilele în care știu că plec de acasă la răsăritul soarelui și revin în plină lumină a lunii. Jobul de stilist, culmea, nu le permite stiliștilor să poarte acele piese spectaculoase oricând, oricum; meseria asta presupune foarte multă mișcare, vorbim despre zeci de genoflexiuni pe zi (da, da!), multe huse de haine de cărat, eventual de ținut și o blendă pe set, ce să mai, vorbim despre o adevărată muncă de teren. E puțin probabil să ne vezi pe vreunul dintre noi în acțiune pe tocuri, în fuste scurte sau mai știu eu cum, nici măcar cu o pană. Deci confortul e foarte important. 

Astfel, de multe ori apelez la tricouri largi, hanorace, pantofi sport, bomber jackets, jeans, toate din materiale naturale, pentru a le putea purta o zi întreagă și, uneori, un pic mai mult. Trebuie să mă simt atât de bine, încât să am senzația că sunt în haine de casă. Iar cum anul trecut ne-a demonstrat cât de important e confortul, mai ales psihic, atunci când stăm îmbrăcați frumos în propria sufragerie, am ales câteva piese perfecte pentru a fi purtate indoors, dar ideale și pentru un outfit relaxat de ieșit afară, cu diverse scopuri. 

Oh kimono

Dacă tot am „pronunțat” fancy, aș începe cu o piesă pe care, chiar și atunci când încă nu știam ce înseamnă luxul adevărat, adică absolutul confort, o adoram într-un outfit de gală. Mă refer la kimonoul din mătase. Pe cel de la Oh Kimono îl văd purtat atât cu o spaghetti dress, dar și cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă, negri, cu o pereche de sandale cu tocuri și cu buze roșii, extrem de senzuale, dar, evident, și cu o pereche de jeans și cu o maletă, întru comoditatea despre care spuneam mai sus. Iar acasă… ce poate fi mai plăcut decât atingerea mătăsii, în timp ce vizionezi un film bun și te bucuri de un vin aromat? 

 

 

 

 

Pur Clothing

Concept a trois

De ceva timp, deux pieces au devenit o mare tendință, în special în zona hainelor sport-casual. Ador piesele celor de la Pur Clothing, în care te simți ca în cea mai dragă păturică, vorba unuia dintre câtecele lui Fergie, dar și pe cele ale celor de la Concept a trois, ceva mai casual, pe care le poți purta cu orice în picioare, iar în funcție de asta, să le dai un nou vibe de fiecare dată! Piesele de la Parapli Soley sunt, de asemenea, ușor de adaptat diferitelor contexte, astfel încât, dacă ai curaj, le poți purta inclusiv cu o pereche de ciocate aurii, dar, desigur, și cu o pereche de pantofi sport albi, clasici. 

Parapli Soley

Cât despre ce putem purta cu jeans, orice nuanță ar avea ei, aș miza în perioada aceasta pe o bluză din bumbac, ușor sporty, dar cu detalii feminine, prefum umerii bufanți, și, de ce nu, cu un print simpatic sau cu o pictură manuală, cum este cea de la Antante, pentru că e important să mai și râdem și să copilărim din când în când. Mai ales atunci când devine un pic obositoare sarcinile de adult!

Antante

Te încurajez și de data asta să ne vizitezi și să îți alegi propriile preferate, în magazin vei găsi mult mai multe astfel de piese, mult mai pe gustul tău.

Alături de noi în proiectul Alist Designers boutique, prezentat de Mastercard, se află și partenerii noștri de la București Mall Vitan. 

Foto: PR

Related Posts

Alexia Eram, fun & fashion cu HUAWEI WATCH FIT 3 și seria HUAWEI Pura 70

Pentru că A List este mereu în pas cu tehnologia nouă, Alexia Eram a răspuns invitației de a…

Romanian Design Week 2024 prezintă „SynergyX”, experienţa multisenzorială creată de IQOS şi Adrian Damian

Între 24 mai și 2 iunie, se defăşoară a douăsprezecea ediţie a Romanian Design Week, cel mai complex…

David Beckham, parteneriat cu BOSS

David Beckham a semnat un acord de parteneriat prin care va fi responsabil de designul mărcii BOSS și…

Converse Cruise: Egde of Style

Pentru că nu putem vorbi despre tendințele retro fără ele, cele mai cool modele de sneakers Converse sunt…

Alist Designers boutique: Monq, brandul dedicat femeii moderne și spiritului ei autentic

În bine cunoscutul spațiu de la parterul București Mall Vitan, luna aceasta este un brand care a readus…

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…