Andreea Leta ∙ November 9, 2020 ∙ 3 min read

Este o nouă săptămână la Alist Designers boutique, pe care o petrecem în compania unora dintre cei mai cool designeri români. La vizita de săptămâna aceasta se pare că am fost atrasă de … roz. Iată ce lucruri mi-au atras atenția de data asta: 

Când vine vorba de haine, pentru mine, nimic nu se compară cu absolutul negru. Ok, poate un print pe ici, pe colo, o pereche de blue jeans, o cămașă albă, dar cam atât. Nu știu exact ce mai fac astrele ș planetele, însă acum m-am simțit foarte atrasă de câteva piese roz sau perfecte pentru o combinație boemă de roz pudrat cu negru intens. 

Dacă îți vine să zici „Ah, clar, e îndrăgostită!”, așa este: designerii au adus aici piese, bijuterii și diverse alte lucruri de care nu-mi vine să mă mai despart. Dar iată care este selecția mea de săptămâna aceasta: 

În primul rând, te încurajez să vii la București Mall Vitan pentru a vedea cu ochii tăi fiecare lucru pentru că, de exemplu, Lucia Olaru te așteaptă cu acest pardesiu roz pal cu detalii grafice negre, în nuanțe pe care poza nu le prea onorează. Combinația de piele cu stofă din lână și contrastul cromatic mi se par perfecte pentru acest moment: cozy dar empowering! Iar nuanța de roz este delicioasă, în relitate!

Alist Designers boutique

Palton Lucia Olaru

Rămânând la aceeași idee, la cei de la Exclusives am găsit o pereche de bocanci fucky, într-o nuanță metalică de roz și argintiu. M-am gândit la Spice Girls și la aparițiile lor iconice. Cum moda anilor ’90 revine prin diferite elemente, găsesc că o astfel de pereche poate scoate un outfit din zona clasică, ducându-l într-un mood cool urban. 

Alist Designers boutique

Bocanci Exclusives.ro

Și dacă tot am pomenit de îndrăgosteală, nu știu dacă, dintre tot ce este acum la Alist Designers boutique, există ceva mai elocvent pentru zilele noastre, decât brățara de la Flash Jewels inscripționată cu „Tânăr și neliniștit”.  Dacă nu ești neapărat neliniștit/ă, ma bazez pe faptul că instant ai început să rememorezi celebrul generic al unuia dintre cele mai longevive seriale create vreodată. Nostalgie? 

Alist Designers boutique

Brățară Flash Jewels

Trecând într-un registru ceva mai elegant, la Mizza Jewellery găsești câteva perechi de cercei de care, ghici ce, te vei îndrăgosti și tu! Preferații mei sunt cei lungi, datorită formelor perlelor de cultură, care mă trimit la unele dintre capitolele mele preferate din istoria artei și a arhtecturii: barocul. 

Alist Designers boutique

Cercei Mizza Jewellery

Iar a propos de frumusețe, Deplin a venit cu câteva produse extrem de interesante, din ingrediente naturale, care, pe lângă faptul că au un efect imediat (am testat deja o cremă reparatoare de de mâini și de corp), au și un miros extrem de plăcut. Pe lângă creme, am descoperit și câteva săpunuri, printre care se află și cel antibacterian cu cimbru, dafin și oregano. Crede-mo, combinația este extrem de fresh și de intrigantă! 

Alist Designers boutique

Săpunuri Deplin

Te așteptăm la Alist Designers boutique pentru a-ți descoperi propriile produse preferate. Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află și partnerii de la București Mall Vitan.

Foto: arhiva personală

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…