Andreea Leta ∙ October 30, 2023 ∙ 3 min read

Dacă nu ai început încă să te gândești la sărbătorile de iarnă și la febra cumpărăturilor, avem o veste: AMR o lună și un pic! Așa că nu ezita să ne treci pragul la Alist Desingers Boutique pentru cele mai cool cadouri de anul acesta. Trei branduri locale te așteaptă până la final de noiembrie cu idei care-i vor face pe toți să zâmbească!

În noiembrie avem marea bucurie să găzduim trei branduri de care te vei îndrăgosti la prima vedere! The Stories of O (Ovidiu Mureșanu), Chicineta și Anna Fellini sunt alături de noi pe tot parcursul lunii, cu idei de cadouri care te duc cu un pas mai aproape de Crăciun. Ți se pare devreme să începi listele cu mici atenții pentru cei dragi? Hai să vezi ce surprize ți-au pregătit designerii și poate te mai gândești un pic!

Alist Designers boutique: Designerii lunii noiembrie ne aduc cu un pas mai aproape de Crăciun

O. Brad Frumos! Ne spune deja cu entuziasm Ovidiu Mureșanu, una dintre cele mai îndrăgite prezențe din social media, care, luna aceasta, se alătură proiectului nostru cu o colecție specială, potrivită pentru toți și toate. Vino să descoperi produsele The Stories of O, inspirate de cel mai frumos moment al anului, pe care le poți oferi celor dragi anul acesta. Trcourile, hanoracele sau accesoriile în diverse nuanțe specifice sărbătorilor de iarnă te vor inspira pe tot parcursul lunii.

Alist Designers boutique: Designerii lunii noiembrie ne aduc cu un pas mai aproape de Crăciun

Chicineta este deja unul dintre brandurile tale favorite când vine vorba de house and decor. Farfuriile cu mesaje adorabile sau îndrăznețe, reprezintă una dintre cele mai cool idei de cadouri pentru grupul de prietene sau, de ce nu, chiar pentru tine! Vino să descoperi fiecare obiect și să îți alegi favoritele!

Alist Designers boutique: Designerii lunii noiembrie ne aduc cu un pas mai aproape de Crăciun

Anna Fellini este brandul de genți care oferă modele pentru toată lumea! De la piesele de mici dimensiuni, la gențile shopper sau tote, până la rucsacele cu ținte, preferatele adolescentelor, e imposibil să nu găsești măcar un item perfect pentru cineva apropiat sau pentru propria garderobă.

Alături de noi în proiectul ce susține brandurile românești se află partenerii de la București Mall Vitan. Te așteptăm în bine cunoscutul spațiu de la parter!

Foto: PR 

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…