Andreea Leta ∙ November 11, 2020 ∙ 4 min read

La Alist Designers boutique te așteaptă o grămadă de surprize, iar una dintre ele este brandul Danei Iosa, dots.planners. Agendele și plannerele sunt, în viziunea Danei, o cale de a motiva și de a încuraja și alte persoane către un stil de viață mai echilibrat și mai organizat. Iată ce ne-a declarat într-un interviu special:

Cum a luat naștere brandul tău? Care au fost pașii pentru prima serie de agende și plannere?

Brandul dots.planners a luat naștere din pasiunea mea pentru planificare și modul în care am învățat să îmi organizez frumos zilele. Am știut exact ce trebuie să conțină fiecare planner pentru a motiva și încuraja și alte persoane către un stil de viață mai echilibrat și mai organizat. Un planner, o agendă fizică, ne ajută să încetinim puțin din stilul de viață haotic, să ne ascultăm gândurile, să scriem lucrurile importante și să ne urmărim progresul.  

Am început prin a dezvolta conținutul plannerelor Daily și Weekly care sunt variantele cele mai uzuale și necesare pentru programul și activitățile noastre de zi cu zi, după care am creat conținutul celor 2 plannere nișate Wellness, pentru adepții unui stil de viață sănătos și echilibrat, și Travel, pentru iubitorii de călătorii și noi aventuri.  

Alist Designers boutique- Dana Iosa ne vorbește despre Dots.Planners

dots.planners

Care sunt primele 3 surse de inspirație pe care te bazezi atunci când pregătești un produs nou? 

Inspirația vine din stilul meu de viață, care cred eu, este unul echilibrat. Mă gândesc la ce ar trebui să organizăm mai controlat, ce ar trebui să se regasasca în paginile unui planner, pentru a fi eficient: task-urile zilnice, activitățile de la birou, timpul petrecut cu familia, hobbiurile la care nu ar trebui să renunțăm, modul în care petrecem timpul liber, cum gestionăm finanțele și ce obiceiuri zilnice adoptăm, planurile și obiectivele noastre de viitor. Pentru plannerele nisate pe diferite domenii, încerc să mă gândesc la amintirile pe care am vrea să le păstrăm, ca acelea dintr-un Travel Planner, care poate să fie un jurnal de călătorii pe care să îl răsfoim peste ani.  

Alist Designers boutique- Dana Iosa ne vorbește despre Dots.Planners

dots.planners

Cum arată sau cum ai descrie profilul clientei ideale?

Clienta dots.planners este femeia care are vise și obiective, femeia care vrea să își urmărească progresul și care este încrezătoare în propriile puteri și aspirații. Clienta ideală știe cât de importantă este organziarea și planificarea și care sunt beneficiile unui planner; în același timp este o femeie iubitoare de frumos și care poartă plannerul ca pe un accesoriu zilnic.  

Cum vezi tu schimbările în lifestyle în acest moment? Dar care este experiența ta personală sau ca brand? Ce s-a schimbat în toată perioada aceasta și care crezi că vor fi urmările? 

Brandul dots.planners a fost lansat în luna august 2020, cu mult curaj și încredere, pentru perioada cu care ne confruntăm; astfel că brandul nu  foarte multă experiență pentru a putea compara cu anii anteriori.  

Perioada prin care trecem a adus, cu siguranță, schimbări în stilul nostru de viață, schimbări cu care trebuie să ne obișnuim; asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la visele și obiectivele noastre, chiar mai mult cred că trebuie să le dezvoltăm, să încercăm lucruri noi, să profităm de această perioadă și să ne dezvoltăm în mai multe direcții, să ne punem planurile în ordine, iar pentru acest lucru trebuie să devenim mai conștienți și mai organziati; și un  planner este un prim pas pentru a face asta.  

Alist Designers boutique- Dana Iosa ne vorbește despre Dots.Planners

dots.planners

Ce îmi poți spune despre colecția pe care ai adus-o la A List Designers Boutique?

Colecția „Basic & Bloom”, este prima colecție dots.planners, o colecție cu 4 tipuri de plannere: Daily, Weekly, Wellness și Travel, o colecție la care am muncit din vara anului trecut pentru a alege cu atenție fiecare element, de la coltare la spirală aurie, buzunarul interior și colile cu stickere, printurile și variantele de copertă. Este o colecție creată și fabricată la Alba Iulia, orașul meu natal și locul unde s-a „nascut” și dots.planners Printurile pentru această colecție sunt feminine și delicate, am ales printuri neutre dar în același timp și câteva variante mai îndrăznețe și sofisticate.  

Cred că „Basic & Bloom” va rămâne mult timp colecția mea de suflet, și toate colecțiile care vor urma anual, vor avea ca punct de inspirație aceste prime plannere. Prima colecție dots.planners este o invitație către un stil de viață mai conștient, mai echilibrat, mai organizat și mai frumos.  

Poți vedea mai multe și pe conturile de Instagram și de Facebook ale brandului @dots.planners, dar poți veni să îți alegi preferatul de la Alist Designers boutique, în perioada noiembrie-decembrie.

În acest proiect prezentat de Mastercard, se află și partenerii noștri de la București Mall Vitan. 

Alist Designers boutique- Dana Iosa ne vorbește despre Dots.Planners

dots.planners

 

Foto: PR

Related Posts

LOOR Jewelry: Un brand de bijuterii dedicate femeii creative

LOOR jewelry este acel brand pe care te poți baza în fiecare zi pentru inspirație și pentru a-ți exprima…

Cel mai frumos Crăciun e acum

Cine spune că nu îi place să primească de Crăciun cadouri sau Crăciunul, în general,– cu excepția lui…

Antreprenoriat la feminin, la prima ediție

A List Magazine a fost alături de Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection și de Andra Pintican – fondatoarea…

Cele mai spectaculoase apariții de la British Fashion Awards 2022

O mulțime de vedete au luat parte la gala British Fashion Awards 2022, care a avut loc la…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

C&A x Alist Magazine: Ne vedem la shopping în weekend!

Suntem din ce în ce mai aproape de unul dintre cele mai frumoase ale anului, așa că pregătirile…

Chanel aniversează 90 de ani de creație de bijuterii prin lansarea cărții– Chanel Haute Joaillerie

Casa de modă Chanel lansează un volum în cinstea aniversării a 90 de ani de cand Coco Chanel…

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…