Andreea Leta ∙ November 11, 2020 ∙ 4 min read

La Alist Designers boutique te așteaptă o grămadă de surprize, iar una dintre ele este brandul Danei Iosa, dots.planners. Agendele și plannerele sunt, în viziunea Danei, o cale de a motiva și de a încuraja și alte persoane către un stil de viață mai echilibrat și mai organizat. Iată ce ne-a declarat într-un interviu special:

Cum a luat naștere brandul tău? Care au fost pașii pentru prima serie de agende și plannere?

Brandul dots.planners a luat naștere din pasiunea mea pentru planificare și modul în care am învățat să îmi organizez frumos zilele. Am știut exact ce trebuie să conțină fiecare planner pentru a motiva și încuraja și alte persoane către un stil de viață mai echilibrat și mai organizat. Un planner, o agendă fizică, ne ajută să încetinim puțin din stilul de viață haotic, să ne ascultăm gândurile, să scriem lucrurile importante și să ne urmărim progresul.  

Am început prin a dezvolta conținutul plannerelor Daily și Weekly care sunt variantele cele mai uzuale și necesare pentru programul și activitățile noastre de zi cu zi, după care am creat conținutul celor 2 plannere nișate Wellness, pentru adepții unui stil de viață sănătos și echilibrat, și Travel, pentru iubitorii de călătorii și noi aventuri.  

Alist Designers boutique- Dana Iosa ne vorbește despre Dots.Planners

dots.planners

Care sunt primele 3 surse de inspirație pe care te bazezi atunci când pregătești un produs nou? 

Inspirația vine din stilul meu de viață, care cred eu, este unul echilibrat. Mă gândesc la ce ar trebui să organizăm mai controlat, ce ar trebui să se regasasca în paginile unui planner, pentru a fi eficient: task-urile zilnice, activitățile de la birou, timpul petrecut cu familia, hobbiurile la care nu ar trebui să renunțăm, modul în care petrecem timpul liber, cum gestionăm finanțele și ce obiceiuri zilnice adoptăm, planurile și obiectivele noastre de viitor. Pentru plannerele nisate pe diferite domenii, încerc să mă gândesc la amintirile pe care am vrea să le păstrăm, ca acelea dintr-un Travel Planner, care poate să fie un jurnal de călătorii pe care să îl răsfoim peste ani.  

Alist Designers boutique- Dana Iosa ne vorbește despre Dots.Planners

dots.planners

Cum arată sau cum ai descrie profilul clientei ideale?

Clienta dots.planners este femeia care are vise și obiective, femeia care vrea să își urmărească progresul și care este încrezătoare în propriile puteri și aspirații. Clienta ideală știe cât de importantă este organziarea și planificarea și care sunt beneficiile unui planner; în același timp este o femeie iubitoare de frumos și care poartă plannerul ca pe un accesoriu zilnic.  

Cum vezi tu schimbările în lifestyle în acest moment? Dar care este experiența ta personală sau ca brand? Ce s-a schimbat în toată perioada aceasta și care crezi că vor fi urmările? 

Brandul dots.planners a fost lansat în luna august 2020, cu mult curaj și încredere, pentru perioada cu care ne confruntăm; astfel că brandul nu  foarte multă experiență pentru a putea compara cu anii anteriori.  

Perioada prin care trecem a adus, cu siguranță, schimbări în stilul nostru de viață, schimbări cu care trebuie să ne obișnuim; asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la visele și obiectivele noastre, chiar mai mult cred că trebuie să le dezvoltăm, să încercăm lucruri noi, să profităm de această perioadă și să ne dezvoltăm în mai multe direcții, să ne punem planurile în ordine, iar pentru acest lucru trebuie să devenim mai conștienți și mai organziati; și un  planner este un prim pas pentru a face asta.  

Alist Designers boutique- Dana Iosa ne vorbește despre Dots.Planners

dots.planners

Ce îmi poți spune despre colecția pe care ai adus-o la A List Designers Boutique?

Colecția „Basic & Bloom”, este prima colecție dots.planners, o colecție cu 4 tipuri de plannere: Daily, Weekly, Wellness și Travel, o colecție la care am muncit din vara anului trecut pentru a alege cu atenție fiecare element, de la coltare la spirală aurie, buzunarul interior și colile cu stickere, printurile și variantele de copertă. Este o colecție creată și fabricată la Alba Iulia, orașul meu natal și locul unde s-a „nascut” și dots.planners Printurile pentru această colecție sunt feminine și delicate, am ales printuri neutre dar în același timp și câteva variante mai îndrăznețe și sofisticate.  

Cred că „Basic & Bloom” va rămâne mult timp colecția mea de suflet, și toate colecțiile care vor urma anual, vor avea ca punct de inspirație aceste prime plannere. Prima colecție dots.planners este o invitație către un stil de viață mai conștient, mai echilibrat, mai organizat și mai frumos.  

Poți vedea mai multe și pe conturile de Instagram și de Facebook ale brandului @dots.planners, dar poți veni să îți alegi preferatul de la Alist Designers boutique, în perioada noiembrie-decembrie.

În acest proiect prezentat de Mastercard, se află și partenerii noștri de la București Mall Vitan. 

Alist Designers boutique- Dana Iosa ne vorbește despre Dots.Planners

dots.planners

 

Foto: PR

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…