Andreea Leta ∙ November 23, 2020 ∙ 3 min read

Unul dintre deisngerii pe care ne bucurăm să îi avem la Alist Designers boutique în perioada noiembrie-decembrie, este Corina Boboc, care în cadrul unui interviu, ne spune povestea brandului său și cum vede lucrurile în acest moment: 

Cum a luat naștere acest proiect? Care au fost pașii pentru prima colecție? 

Prima colecție pe care am conceput-o a fost RAYA, diploma mea de licență, formată din 7 ținute în dungi alb negru. Țin minte că am lucrat la ea tot anul 3, în primul semestru la partea conceptuală (documentare, moodboard, schițe), iar în cel de-al doilea semestru le-am produs și totodată am pregătit 5 minute de fashion show pentru Gala Absolvenților. Atunci mi-am dat seama că fac ceea ce-mi place și că ar trebui să continui pe această cale. Iar mai departe, lucrurile pur și simplu s-au legat.

Care sunt primele 3 surse de inspirație pe care te bazezi atunci când pregătești o colecție? 

Nu există rețetă, nu mă bazez pe nimic în afară de instinct. În cazul în care am un blocaj, întoarcerea la primele creații mă ajută foarte mult să depășesc momentul pentru că mă ajută să mă întorc la mine.

Cum arată sau cum ai descrie profilul clientei ideale? 

Clienta ideală pentru mine este femeia care știe ce vrea.

Cum vezi tu schimbările în fashion în acest moment? Dar care este experiența ta personală sau ca brand? Ce s-a schimbat în toată perioada aceasta și care crezi că vor fi urmările? 

Mă bucur mult că mi-ai pus această întrebare. E un subiect sensibil, poate chiar dureros pentru mulți designeri, deoarece putem fi văzuți de către clienți ca un moft și nu ca o necesitate. Frica a pus stăpânire pe multe persoane și din această cauză majoritatea își amână cumpărăturile care nu sunt urgente pentru că își petrec mult timp în casă. Sper din suflet că nu vom ajunge să purtăm toți trening sau pijamale și să uităm să ne îmbrăcăm frumos și elegant, deși pare că într-acolo ne îndreptăm. Vom continua să mergem pe linia romantică, comfortabilă, fără să facem compromisuri pe partea de creație doar pentru a putea vinde ceva. Credem în clienții noștri, se pare că și ei în noi, prin urmare, ne susținem reciproc.

Ce îmi poți spune despre colecția pe care ai adus-o la A List Designers Boutique?

Colecția de toamnă-iarnă semnată Corina Boboc pe care o găsiți la A List Designers Boutique are produse cheie pentru garderoba acestui sezon: malete, geci reversibile (blană&waterproof), pantaloni culottes, fuste midi și multe alte produse la prețuri incredibil de accesibile (începând cu 80 lei). Îi invit cu mare drag pe cei care citesc să viziteze magazinul și să arunce un ochi la A List Designers Boutique, un proiect minunat care a adunat o mână de designeri români talentați și de branduri românești.

Alături de noi în acest proiect prezentat de Mastercard, se află partenerii de la București Mall Vitan.

Foto: PR

Related Posts

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Unde găsiți revista A List Magazine nr. 31 – iunie 2024?

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…

Cum a fost la lansarea revistei Alist Magazine, nr. 31, ediția de vară 2024 (Partea a-III-a)

Pentru o zi întreagă ne-am simțit ca pe Riviera, la Bubble Breakfast. Cu soare, muzică, oameni frumoși și…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine nr. 31, ediția de vară 2024? Partea a II-a

Pentru o zi întreagă ne-am simțit ca pe Riviera, la Bubble Breakfast. Cu soare, muzică, oameni frumoși și…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine nr. 31, ediția de vară 2024? Partea I

Pentru o zi întreagă ne-am simțit ca pe Riviera, la Bubble Breakfast. Cu soare, muzică, oameni frumoși și…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…