Alist Designers boutique te provoacă la un joc al culorilor prin care să ieși din zona de comfort. Profită de începutul anului pentru a face o schimbare în garderoba ta, prin care să-ți pui în valoare stilul și personalitatea, cu ajutorul creatorilor români. 

Izabela Măndoiu și Laura Badea te așteaptă la Alist Designers boutique cu cele mai frumoase piese din colecțiile lor. La cea mai recentă vizită pe care am făcut-o în spațiul dedicat designerilor români din București Mall Vitan, din zona de lounge, de la parter, am pus ochii pe câteva piese în nuanțe deosebite. Indiferent de gama cromatică preferată, te provocăm să dai un aer fresh și un twist joyful garderobei tale, prin combinații care să îți pună în evidență personalitatea. 

Pentru că Very Peri e culoarea anului și este unul dintre principalele discuții legate de culori zilele astea, am observat rapid o astfel de fustă în colecția Izabelei Măndoiu, pe care am asortat-o cu o jachetă într-o nuanță la fel de boemă de albastru, care arată foarte bine și într-o ținută monocromatică.

O variantă închisă a nuanței anului poate fi combinată și cu un roz bonbon, susținut de croiala dulce a unui top cu nasturi și cu un guler rotund la baza gâtului. Iar dacă tot am ajuns în zona rozurilor, ai încercat vreodată să combini o nuață puternică de roz cu una aprinsă de roșu? E o combinație spectaculoasă, îndrăzneață și foarte senzuală, perfectă pentru Valentine’s Day! 

Dacă simți că un astfel de mix e un pic cam mult pentru outfiturile de zi cu zi, mizează pe nonculori pentru a tempera tonurile puternice. 

Îndrăznește să combini și texturi pentru a crea lookuri unice, conforme cu interiorul tău. Mixurile de registre sunt preferatele noastre – denotă curaj, curiozitate, joacă și creativitate. Așadar, îndrăznește să porți diverse asocieri de materiale, de nuanțe și de stilui pentru a fi de neuitat!

Alături de noi în proiectul Alist Designers boutique se află partenerii de la București Mall Vitan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts