Andreea Leta ∙ July 31, 2021 ∙ 2 min read

Alist Designers boutique continuă cu două nume care și-au dedicat activitatea celebrării frumuseții feminine, în toate formele și pasiunile sale. Ioana Dumitrache și Gabriela Atanasiu te așteaptă aici, în spațiul din București Mall Vitan, între 1-31 august.

Alist Designers boutique, proiectul ce susține producătorii și designerii români, continuă și luna aceasta, având alături două nume pe care le cunoști deja. Ioana Dumitrache, fondatoarea brandului IDu fashion, și Gabriela Atanasiu, ale cărei creații sunt prezente și pe rochiedeseară.ro, sunt aici, la spațiul din București Mall Vitan, din zona de lounge de la parter, în perioada 1-31 august.

Ioana Dumitrache Fashion este brandul care îmbracă toate tipurile de siluete indiferent de măsură. Croielile sunt inspirate de femeile din jurul nostru, astfel încât fiecare tipar este construit în așa fel încât să flateze atât siluetele filiforme, cât și pe cele pline. Indiferent că porți măsura 34 sau 54 vei găsi cel puțin o ținută care să îți avantajeze punctele forte și care să ascundă acele zone pe care nu le dorești accentuate. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate pentru ca tu să te simți admirată și frumoasă atunci când porți hainele #IDuFasuina, dar și pentru a rezista în timp astfel încât achizițiile pe care le faci să fie unele inteligente.

Gabriela Atanasiu a pornit pe acest drum din dragostea pentru vintage și pentru handmade, pe care a materializat-o prin creații unice, cu suflet, în care combină tradiția și modernitatea. Broderia, pictura și aplicațiile manuale caracterizează brandul său. Piesele vestimentare sunt completate de accesorii în același spirit, perfecte pentru rochiile de seară la care ai visat. Despre toate acestea, designerul afirmă: „Am incercat sa creez veșminte cu personalitate, lucrate cu grijă și dragoste, care să te facă să te simți bine și care să te scoată din rutina de zi cu zi.”

Te așteptăm la Alist Designers boutique pentru a descoperi piesele și pentru a-ți alege favoritele, în funcție de stilul tău. Alături de noi în acest proiect se află partenerii de la București Mall Vitan.

Related Posts

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…

Alist Designers boutique: Eterna fascinație a rochiei negre

Rochia neagră este una dintre piesele statement ale garderobei feminine, după cum bine știi deja. Vara acestui an…