Andreea Leta ∙ April 28, 2023 ∙ 3 min read

Ne face o deosebită plăcere să te anunțăm că avem o nouă selecție de branduri locale pentru luna mai în cadrul Alist Designers boutique, proiectul care te-a obișnuit deja cu cele mai frumoase creații autohtone. Lele Made This, Les Waves și Noria Anis ne încântă cu noile colecții pe tot parcursul lunii următoare. 

În luna mai, spațiul din București Mall Vitan, de la parter, din zona de lounge, te așteaptă cu o selecție specială de branduri locale, care aduc la îndemâna ta cele mai recente colecții. Lele Made This, Les Waves și Noria Anis ne sunt alături pe tot parcursul lunii următoare, așa că trece în agendă câteva vizite la noi!

Lele Made This
Lele Made This

Lele Made This este un brand de o delicatețe aparte pe care l-ai mai întâlnit la Alist Designers boutique și anul trecut. Bijuteriile din porțelan lucrate manual se întorc pentru a-ți inspira opțiunile în materie de accesorii din acest sezon. Vino să descoperi cele mai frumoase piese care vor deveni preferatele tale, cu siguranță!

Noria Anis
Noria Anis

Noria Anis este pentru prima dată alături de noi și de abia așteptăm să aflăm întreaga poveste a brandului. Până atunci, despre colecția dedicată sezonului primăvară-vară 2023 trebuie să știi că a este inspirată de sentimetele de apreciere și de recunoștință, care te îndeamnă să te bucuri de fiecare moment. Colecția este ilustrată prin materialele naturale, cum ar fi mătasea, și prin croiuri fluide, care îți redau libertatea de mișcare. 

Les Waves
Les Waves

Les Waves este cea de-a treia inspirație a lunii, pe care ne mândrim să o avem la Alist Designers boutique. Cuvântul-cheie al brandului de costume de baie, este chiar Libertate, creațiile acestuia fiind concepute atât pentru iubitorii de sporturi acvatice, cât și pentru cei care adoră să se bucure de soare de pe plajă. Vino să descoperi modelele care-ți vor insufla un aer cool, perfect pentru această vară!

Partenerii noștri în proiectul care susține brandurile și designerii români, sunt cei de la București Mall Vitan. Te așteptăm în fiecare zi, între orele 10-22.

Foto: PR

Related Posts

Stephan Pelger – retrospectivă în imagini 

Designerul Stephan Pelger a părăsit ieri această lume spre șocul întrgii industrii locale. Pentru a trece dincolo de…

Ce haine să ne luăm în bagajul de croazieră

O croazieră este cea mai bună ocazie să ne scoatem în evidență garderoba, care trebuie să fie formată…

Alist Desginers boutique: Materiale naturale și bijuterii fine în selecția lunii iunie 

Este oficial vară, așa că ne bucurăm să te anunțăm că selecția lunii iunie de la Alist Designers…

Romanian Creative Week: Tendințele din colecțiile designerilor prezenți la Iași 

Am fost prezenți la unul dintre cele mai frumoase și mai ample evenimente create vreodată în România, unde…

Vedetele au făcut parada modei la gala amfAR, care avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc

Festivalul de la Cannes vine și cu o mulțime de evenimente conexe, iar unul dintre cele mai importante…

Alege ținute în tendințele momentului și joacă-te cu combinațiile stilistice

Alege din tendințele momentului, inspirându-te din streetwear sau din universul creativ al designerilor, artiștilor și artizanilor prezenți la…

Stilul unei legende: Tribut Tina Turner în imagini

Tina Turner s-a stins din viață seara trecută, la 83 de ani, lăsând în urmă o carieră excepțională,…

Alist Designers boutique: Noria Anis, brandul dedicat eleganței atemporale 

Unul dintre cele mai îndrăgite proiecte ale noastre, care susține designerii șu producătorii locali, Alist Desginers boutique, se…

Alist Designers boutique: Les Waves – o poveste despre pasiune și libertate 

Cristiana Muceanu a lansat Les Waves în urmă cu un an, atunci când a decis să împărtășească lumii…

Wear Your Own Creative Style

Pe lângă noutățile din modă, design graphic, ilustrație, design de produs, arhitectură și design interior prezentate la cea…