A List Magazine ∙ April 29, 2023 ∙ 6 min read

Ca în fiecare lună, echipa Alist vă ține la curent cu noutățile, lansările și evenimentele interesante. Așadar, iată ce am descoperit și ne-a plăcut luna aceasta!

Nicoleta Nicolae- Redactor-șef Alist Magazine, ediția online

Am descoperit de curând un balsam de iluminare hidratant din cea mai nouă colecție beauty semnată Chanel, ce poate fi folosit pentru față, ochi și buze. Are o textură netedă și mătăsoasă care conferă pielii un plus de strălucire. Mi-a plăcut toată colecția de make-up CHANEL lansată în această primăvară, dar acest produs mi s-a părut genial, așa că de atunci îl port mereu în geantă.

Alina Burlacu- Beauty Editor

Procedurile minim invazive anti-ageing, care propun o tehnologie inovatoare – Elveția este una dintre cele mai recunoscute locuri la nivel internațional pentru centrele biotehnologice inovatoare – îmi captează atenția. În aprilie, am aflat despre FAQ™ Swiss și Colecția FAQ™ 200, o generație complet nouă de măști LED, cu design elvețian inteligent, ultra-ușor și extrem de igienic. Măștile sunt fără fir și o bandă anti-alunecare care menține masca pe loc, oferind o libertate de mișcare ridicată. Ambele modele sunt realizate cu silicon flexi-fit, care se mulează perfect pe conturul feței pentru o acoperire uniformă. FAQ™ 202, produsul central al colecției este recomandat ca fiind soluția perfectă pentru îmbunătățirea rutinei de îngrijire a pielii. Acesta folosește terapia cu lumină LED, mai exact 8 lungimi de undă diferite de lumină (roșu, albastru, verde, portocaliu, violet, cyan, galben), și are inclus și NIR – terapie care se ocupă  de semnele de îmbătrânire și alte probleme ale pielii. Terapia cu lumină infraroșie (NIR) a fost folosită de zeci de ani în domeniul medical pentru a trata diverse afecțiuni ale pielii, dar recent a câștigat credibilitate drept o modalitate sigură de întinerire și reparare a pielii. Utilizarea luminilor LED NIR ajută la stimularea producției de colagen, la reducerea liniilor fine și a inflamației pe piele, a petelor solare și oferă luminozitate. Beneficiile terapiei cu lumină s-au arătat în decurs de 6-12 săptămâni. Despre el și despre alte produse FAQ™ Swiss, află pe foreo.com. Eu îți voi povesti mai multe despre mască, la finalul sesiunii de relaxare și întinerire :).

Alina Aliman- Redactor Șef ediția Print

Luna aprilie a fost… ca un vârtej pentru mine: cu multe lansări cărora le-am putut ține cu greu pasul, cu evenimente care m-au emoționat la maximum, cu oameni noi cunoscuți, cu pasiuni vechi redescoperite. Am reușit (vă zic sincer, cu greu) să fac un top 3 al lucrurilor care mi-au plăcut în această lună. ȘI, pe el, într-o ordine aleatorie, stau… Mai întâi, parfumul Angel Elixir de la Mugler (@muglerofficial), o reeditare a versiunii Angel lansate în urmă cu 30 de ani – un parfum care mi-a adus aminte cu nostalgie de anii de facultate și de obsesiile mele de atunci (colecționarea de parfumuri și lecturile nocturne din volumele semnate Mircea Eliade). Apoi, noii pantofi sport de alergare cu tehnologie Ultraboost Light de la adidas (https://www.adidas.com/us/running); sunt super-ușori și stabili (i-am încercat într-un weekend sportiv și la alergare și la mersul cu bicicleta), asta ca să nu mai vorbim că materialele din care sunt confecționați sunt cât se poate de prietenoase cu mediul. Pe locul 3, dar nu cel din urmă, aș putea spune că mi-a plăcut cea mai nouă expoziție Adrian Ghenie de la Timișoara, din cadrul Art Encounters și am descoperit în persoana celebrului artist un om relaxat și simpatic (mai ales după ce microfoanele au fost puse deoparte). Citiți AICI și ce spune pictorul despre noua sa expoziție.  

Monica Cismaru- Redactor

Clinique Take The Day Off™ Charcoal Cleansing Balm. Este prima dată când folosesc acest produs, de care auzisem de ceva timp, dar nu apucasem să-l cumpăr. L-am primit cadou de la o colegă și eram foarte curioasa să-l încerc, mai ales că eu port machiaj zilnic și am nevoie de produse care să demachieze bine și care să-mi lase fața curată și luminoasă. Demachiantul se achita bine de ceea ce promite – dizolvă machiajul rezistent și detoxifică porii- și mă încântă că e destinat și tipului de ten foarte uscat, ca al meu. Totuși, acesta nu înlătură în întregime și mascara water-proof, e nevoie să intervin cu demachiant lichid bifazic pentru acest lucru.

Rovena Andrei- Stilist Alist Magazine

Mi-a plăcut mult expoziția “Finally Together” și pop-up shop-ul prezentat de Ami Amalia, ce a avut loc la Mezanin, Palatul Universul, în perioada 21-23 aprilie. Prilej cu care am descoperit modele noi de pulovere din cașmir, dar și noua colecție pentru casă realizată în colaborare cu artistul Vlad Nancă. Pe lângă bogăția de culori și texturi am admirat și un display minunat realizat de arhitectele Anda Szota și Elena Viziteu. Detalii pe https://amiamalia.com.

Bianca Sterie- Features editor

Recomandarea mea pentru luna aceasta este The Night Agent, disponibil acum pe Netflix. Un serial polițist cu super acțiune și super suspans, The Night Agent mi-a amintit de Homeland și Fauda. În prim-plan se află Peter Sutherland (Gabriel Basso), un agent FBI căzut în dizgrație, care începe să ancheteze un complot la Casa Albă.

Related Posts

Arta în mâinile tale – un proiect despre arhitectură, tehnologie și oameni

La lansarea noii serii Motorola Edge 50, am avut ocazia să stau de vorbă cu fotograful Alex Gâlmeanu…

The Fall Guy, filmul în care joacă pentru prima dată împreună Ryan Gosling și Emily Blunt

După ce la Premiile Oscar de anul acesta Ryan Gosling și Emily Blunt au fost concurenți, în filme…

Jon Bon Jovi își recunoaște infidelitatea față de soția sa, cu care e căsătorit de 34 de ani

Jon Bon Jovi (62 de ani) și soția lui, Dorothea, sunt căsătoriți de 34 de ani și se…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! KIKO MILANO a deschis primul…

Prinții de Wales, William și Catherine, sărbătoresc ziua mezinului lor, Louis

Louis, cel mai mic dintre copiii Prinților de Wales, William și Catherine, împlinește azi șase ani. O fotografie…

Irina Shayk dezvăluie rutina ei de skincare, cu metode moștenite de la mama ei

Irina Shaik (38 de ani) este una dintre cele mai râvnite femei din lume și totodată una dintre…

Două producții românești, selectate la Festivalul de Film de la Cannes

”Trei kilometri până la capătul lumii”, în regia lui Emanuel Pârvu, și documentarul ”NASTY”, despre viața și cariera…

Actrița Christina Hendricks (Mad Men) s-a măritat a doua oară

Actrița Christina Hendricks (48 de ani), cunoscută publicului mai ales datorită rolului Joan Harris din serialul de succes…

Milan Design Week – o experiență numită The Red Experience by Ploom

Sute de mii de amatori de artă și design, mii de instalații care de care mai interesante, sute…

Paris Hilton, primele fotografii cu fiica ei în vârstă de cinci luni

La cinci luni de la venirea pe lume a fiicei ei, Paris Hilton împărtășește cu publicul primele fotografii…