Andreea Leta ∙ November 19, 2023 ∙ 5 min read

Noiembrie a adus la Alist Designers boutique un brand de genți de care, cu siguranță, te-ai îndrăgostit încă de la prima vizită în magazin. Astăzi aflăm povestea din spatele elegantelor modele chiar de la fondatoarea Monica Cotoi, care ne-a convins că geanta este mai mult decât un obiect util! Iată care sunt calitățile și modul în care o geantă Anna Fellini ar trebui să fie purtată:

Povestea brandului vostru vine pe fondul unei frumoase istorii de succes. Spune-ne, pe scurt, cum a luat naștere Anna Fellini.

Soțul meu a fost de fapt cel care mi-a dat această idee. Am început să producem genți oarecum dintr-o mică dispută legată de o geantă pe care doream să o achiziționez, dar care lui i s-a părut exagerată ca preț. Noi produceam deja în acel moment mobilier tapițat și aveam piele, mașini de cusut, așa că ni s-a părut, la momentul respectiv, că astfel, organic și firesc, fără mari eforturi, ne lărgim portofoliul de produse. Iar pentru mine, aveam posibiliatea, în sfârsit, să-mi fac geanta mult visată. De fapt, ce visam noaptea puteam realiza a doua zi fără probleme. Bineînțeles că în final nu a fost simplu deloc , dar cu perseverență, ambiție și pasiune am continuat această activitate începută în 2007 . Numele de Anna Fellini este numele fiicei noastre, Ana, iar Fellini este numele nostru de familie, Cotoi, transformat într-un nume mai sonor și cunoscut la nivel mondial.

Anna Fellini

Când ai descoperit că ai o pasiune pentru genți? Ai vreo amintire specială legată de o anumită geantă?

Ca orice femeie, am o pasiune nativă pentru genți, așa cum am spus mai sus, am ajuns să-l duc la disperare pe soțul meu și să-l fac să mă susțină. Sincer, acum nu-mi amintesc în detaliu geanta pe care mi-am dorit-o și de la care a pornit această poveste, dar am avut de-a lungul timpului multe piese care mi-au fost extrem de dragi. Momentul în care a trebuit să mă despart de ele din cauza urmelor de deteriorare, a fost ca și cum m-aș fi despărțit de o persoană tare dragă mie.

Anna Fellini

Spune-ne puțin despre procesul creativ. Care sunt sursele tale de inspirație și cum te raportezi la tendințele internaționale?

Bineînțeles că urmăresc tendințele internaționale în materie de genți și încerc să mă ghidez după ele. Dar, după mine, o geantă din piele naturală, prin simplul fapt că este realizată dintr-un material atât de durabil si valoros, de o frumusețe atemporală,  nu poate fi apanajul unor trenduri și mofturi de sezon, ci trebuie să fie o investiție rezistentă în timp , ce trece dincolo de tendințe. De aceea modelele noastre sunt în general clasice, un stil care nu se demodează niciodată. Practic, consider că mi-aș bate joc de acest material nobil dacă aș produce genți care conform standardelor modei ar fi valabile doar un sezon sau două. De aceea, brandul meu favorit în materie de genți este Hermes, care, cu gențile Birkin si Kelly, a trecut testul timpului, creând geanta perfectă, care nu va ieși niciodată din modă.

Anna Fellini
Cristina Joia la evenimentul de lansare Alist Designers boutique noiembrie
Anna Fellini
Alături de Gianina Corondan la evenimentul de lansare Alist Designers boutique noiembrie

Cum ai descrie clienta perfectă? Cum ți-ar plăcea să fie purtate gențile Anna Fellini?

Ca să subliniez cele spuse mai sus, clienta “Anna Fellini “ este acea femeie unică si indepedentă, care știe cine este, ce își dorește de la viață, care apreciază calitatea și durabilitatea și nu aleargă dupa tendințe, după validare socială prin alinierea la uniforme si tendințe. De aceea mi-ar plăcea ca gențile Anna Fellini să fie purtate cu grijă, cu respect , să fie iubite de posesoarele lor și să fie considerate mai mult decât un obiect util. Una dintre marile mele bucurii este când întâlnesc câte o clienta de-ale noastre care poartă o piesă cumpărată de la noi acum 5-10 ani în urmă și care arată încă impecabil.

Anna Fellini

Ce trebuie să știm despre modelele pe care le găsim la boutique până la finalul lunii noiembrie? Trebuie să recunosc, favoritele mele sunt cele cu iz retro, dar vrem să știm cât mai multe despre toate variantele pe care Anna Fellini le propune în acest sezon.

La Alist Designers boutique propunem modelele noastre de genți și rucsacuri casual din piele naturală emblematice pentru brandul nostru, în diferite culori și texturi. De asemenea, găsiți și câteva modele de borsete micuțe foarte utile în excursii sau plimbari în parc, cât și mici accesorii din piele, la prețuri foarte atractive!

Te așteptăm, așadar, în spațiul de la parterul București Mall Vitan, pentru a descoperit aceste piese, până la sfârșitul acestei luni.

Foto: PR

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…

DAAR, un nou brand de bijuterii ce poartă ADN-ul TEILOR

Încă de când au apărut și au început să fie folosite ca accesorii, bijuteriile au fost purtătoare de…

MET Gala 2024: Cele mai bune ținute, mai mult sau mai puțin în tema evenimentului

MET Gala 2024 a avut loc seara trecută, în cadrul unui eveniment care stârnește reacție după reacție. Gala…